Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)

Postuar nga cupka datë 29 Gusht 2006 - 18:57:

Citim:
Po citoj ato që tha football
Everything goes through the stomach, than to the brains

true true!!! Jo pa qellim me gatuan gjithmone mua bandilli.

Njesh dhe ata pak shqiptare qe kan restorante ketej o kane kuzhine italiane o greke, nuk te vete njeri te kesh ne menu grosh me qepe lol. U mesuam me gatime greke e taljone tani...

Postuar nga Cindi datë 29 Gusht 2006 - 19:01:

Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja

Njesh dhe ata pak shqiptare qe kan restorante ketej o kane kuzhine italiane o greke, nuk te vete njeri te kesh ne menu grosh me qepe lol. U mesuam me gatime greke e taljone tani...

HARROVE TRAHANANE DHE PAPAREN SHEJTONE PER MENY MENGJESI

Postuar nga Lela_Dr datë 29 Gusht 2006 - 19:03:

Epo si kuzhina shqiptare nuk ka aman. Italiant i pastrojne me cape pjatat tona nga shija e gjelleve.

Keshtu qe ju andej nga amerika, cohuni dhe hapni nje rist shqiptare, se dhe ne kemi shume ushqime te mira qe mund te behen te njohura ne te gjithe boten.

Italiant ketu vdesin per Pilafin qe bejme ne, specat e mbushura, bamjet, djathin e bardhe dhe sidomos suxhukun dhe byrekun.

Postuar nga Cindi datë 29 Gusht 2006 - 19:03:

[QUOTE]Po citoj ato që tha shejtonja
[B]

Prandaj nuk begenis ti te provosh guzhinen time, se ai bandilli jot po ben te pamunduren te te mbaje sa me shume prane me gatimin e tij, sidomos ato peshqit.

Postuar nga tresh datë 29 Gusht 2006 - 19:05:

ti e kishe fjalen per GORGONZOLA
Ndersa une e kisha fjalen per nje djathe me ere qe na vjen ne shtepi nga THETHI djathe lopet e po deshte edhe djathe dhie....
me ato djathna bahen byreke...gjynah ti hash

Postuar nga Cindi datë 29 Gusht 2006 - 19:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Epo si kuzhina shqiptare nuk ka aman. Italiant i pastrojne me cape pjatat tona nga shija e gjelleve.

Keshtu qe ju andej nga amerika, cohuni dhe hapni nje rist shqiptare, se dhe ne kemi shume ushqime te mira qe mund te behen te njohura ne te gjithe boten.

Italiant ketu vdesin per Pilafin qe bejme ne, specat e mbushura, bamjet, djathin e bardhe dhe sidomos suxhukun dhe byrekun.

C'edo qe ketu kane ardhur te tjere para nesh dhe amerikani preferon italianin dhe g..... kam frike ta them kete emer se dikush do te me versulet me terbim pastaj dhe do te me "prishi" humorin, qe nuk ma prish ne fakt, por ma ndreq me idiotizmat e tij.

Postuar nga Niqua datë 29 Gusht 2006 - 19:12:

Citim:
Byrekun e duam me veze e djath (djath grek se eshte nje cike me ere tamam si pe fshati e ashtu ka lezet) apo jo Sycka?

Dreqe i shkojme nje vizite Futbollit si thuj? Nje te djele ja hipim qinezit aty ne China Town e i zeme deren per nje dreke... the distances we'll go just for a byrek :p

Agate, shume hard core je per ne ti!!!

shejtone kur te dush maj gati mke por spo ikum pa sycken dhe klodelen dhe sa per byrek spo e besdisim football se e kam nje byrektore ktu afer tamam si me ken byrek shqiperiet po deshet edhe kos shesin kto. po me kujtohet  nje te fort me byrek me vjen nje shoqeri e imja nga shqiperia kur shohin Byrektore ato me vrap duke i ba foto sikur se ca ishte uaaa edhe ktu ka byrek u cuditen. qyqja ca ska ktu mos harxho filmin me byrektore ruj per empire state building

Postuar nga Cindi datë 29 Gusht 2006 - 19:17:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

shejtone kur te dush maj gati mke por spo ikum pa sycken dhe klodelen dhe sa per byrek spo e besdisim football se e kam nje byrektore ktu afer tamam si me ken byrek shqiperiet po deshet edhe kos shesin kto. po me kujtohet  nje te fort me byrek me vjen nje shoqeri e imja nga shqiperia kur shohin Byrektore ato me vrap duke i ba foto sikur se ca ishte uaaa edhe ktu ka byrek u cuditen. qyqja ca ska ktu mos harxho filmin me byrektore ruj per empire state building

Dreqe po ti hajde njehere, se byreku im eshte alla futbollce

Postuar nga cupka datë 29 Gusht 2006 - 19:18:

se u kujtova. Kam nje pyetje o milet inglish foles... si i thone gjelles ameriqonsat (e mos me thoni soup se supe eshte tjeter gje per ne)

Postuar nga cupka datë 29 Gusht 2006 - 19:21:

Citim:

HARROVE TRAHANANE DHE PAPAREN SHEJTONE PER MENY MENGJESI

...e de e, qe dhe per trahanane duhet djath me ere (prape nga ai i grekut) lol

Postuar nga Cindi datë 29 Gusht 2006 - 19:21:

Citim:
se u kujtova. Kam nje pyetje o milet inglish foles... si i thone gjelles ameriqonsat (e mos me thoni soup se supe eshte tjeter gje per ne)

Ku dine ameriqonsat c'eshte gjella
Ata shyqyr qe zbuluan sandwich dhe kjo eshte gjella per ameriqonsat (the meal )

pllaf nje fete amerikan cheese, pllaf nje fete bolonja sallam dhe kanceri dhe heart attack ne vend te pare. Kohet e fundit e kane shtu nje fije sallate, per tu dukur evropiane

Postuar nga Niqua datë 29 Gusht 2006 - 19:27:

Citim:

gjella amerikane eshte fast food skajne guzhine amerikant vec nese quan guzhine burgers e prandaj jan si derra kto si zen dera.

football aty mke po shkojme e takojme edhe amoren ne harvard meqe jemi aty afer.

Postuar nga Lela_Dr datë 29 Gusht 2006 - 19:28:

Aman se me shkrit ju mua.
Shejtone po ku kane gjelle amerikanet moj aman, Mire thote Footbolli, vetem sandwic eshte per ato gjelle.

Postuar nga Cindi datë 29 Gusht 2006 - 19:31:

Citim:

gjella amerikane eshte fast food skajne guzhine amerikant vec nese quan guzhine burgers e prandaj jan si derra kto si zen dera.

football aty mke po shkojme e takojme edhe amoren ne harvard meqe jemi aty afer.

Lere Amorin te marte e mira

Andej nga Harvard ka shume weird and psiko people, c'na duhet te vemi andej...........Jane femijet e te pasurve andej dhe jane out of the world these kind of people.

Le te vemi andej nga mban ere dhe i vertete. Little Italy

Postuar nga cupka datë 29 Gusht 2006 - 19:34:

nuk kan cuissine ameriqonsta jo, as anglezet nuk kane. Kur jetoja ne Londer ushqim mengjesi ishte veze e zier me groshe me sheqer ose english toast thate e shoqeruar me earl grey tea.

po taljont si i thone gjelles Njesh e Lela?

Postuar nga Cindi datë 29 Gusht 2006 - 19:37:

Citim:
nuk kan cuissine ameriqonsta jo, as anglezet nuk kane. Kur jetoja ne Londer ushqim mengjesi ishte veze e zier me groshe me sheqer ose english toast thate e shoqeruar me earl grey tea.

po taljont si i thone gjelles Njesh e Lela?

Kohet fundit kam lexuar librin"Angela's Ashes" dhe cdo vakt hanin toast me tea, por une mendova se e kishin nga varferia omg mesova edhe dicka tjeter reale.

Manxha mos i thone vjen nga fjala shqipe manxa=menca

Postuar nga tresh datë 29 Gusht 2006 - 19:41:

e fjala mence nga vjen???
meny+ca.....dmth ka rene Y-ja
nje vend ku ka ca=disa+menu te ndryshme....dmth ku hahet ne disa=ca menyra

Postuar nga Cindi datë 29 Gusht 2006 - 19:43:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
e fjala mence nga vjen???
meny+ca.....dmth ka rene Y-ja
nje vend ku ka ca=disa+menu te ndryshme....dmth ku hahet ne disa=ca menyra

:

mbetem tek fjale "menyre" tani nga vjen kjo fjale?...

Postuar nga cupka datë 29 Gusht 2006 - 19:51:

yre vjen nga fjala lyre
ndersa parashtesen 'men' e ka zberthyer Njeshi me rregullin matematikor te treshit.

Postuar nga Niqua datë 29 Gusht 2006 - 19:57:

Citim:

Lere Amorin te marte e mira

Andej nga Harvard ka shume weird and psiko people, c'na duhet te vemi andej...........Jane femijet e te pasurve andej dhe jane out of the world these kind of people.

Le te vemi andej nga mban ere dhe i vertete. Little Italy

po jo moj shkojme per amoren ne cna duhen femit e pasanikve ato te na marrin te ligat neve se sjemi keq as na fukarat si thu ti??

Postuar nga cupka datë 29 Gusht 2006 - 20:07:

dreqe dy mundesi jane: o do nxirret i gjithe ushqimi i Futbollit nga barku o do nxirret shpata nga milli.

Futboll ti nderkohe vazhdo me pergatitjet e qytetit per mua e dreqen... you know tollumbace, parulla, flamurin gjera te tilla nothing big lol

Postuar nga roke datë 29 Gusht 2006 - 20:13:

Citim:
dreqe dy mundesi jane: o do nxirret i gjithe ushqimi i Futbollit nga barku o do nxirret shpata nga milli.

Futboll ti nderkohe vazhdo me pergatitjet e qytetit per mua e dreqen... you know tollumbace, parulla, flamurin gjera te tilla nothing big lol

te gjitha keto zbukurime qe ti permend jane te kopjuara:p .Se eshte bari thashethemeve s'do te thote te behet nami me llafe:p.hajde ca do pish legjende.Une dua nje kafe nje uje keshtu glina dhe nje wisky.E di si te vete dita?Rehat

Nejse se po merrem me llafe,por duhet te iki se puna me therret keto.....40 minuta
bye.

Postuar nga Cindi datë 29 Gusht 2006 - 20:28:

hmmm..

Kafe, uje gline dhe wisky. Duhen mbajtur mend mire keto porosite e Rokes, me mire po i shkruaj, qe te mos i harroj

Prandaj quhet bari i thashethemeve, humor, kunja, shakara, ngacmime dhe hik tutje pastaj seicili ne shtepi te vet. Meqe keto nuk behen ne forum, por njerezit vetem zihen, duhen bere tek bari i thashethemeve sa per te kaluar kohen

Postuar nga tresh datë 29 Gusht 2006 - 20:29:

une du nje SPRITZ gjejeni si bahet

Postuar nga Cindi datë 29 Gusht 2006 - 20:33:

Kemi bartender me lishence ketu. Tani eshte i zene, kur te lirohet pak do te na e thote receten.

Postuar nga GENTI_the_KING datë 29 Gusht 2006 - 23:29:

ju paska hyp oreksi he ?
hani mer derra fasule e ngopni barkun , se ngelet tu u zhgarravit

Postuar nga Bledumi datë 30 Gusht 2006 - 00:28:

Citim:

e ore Bledum po ti mbushe njexet vjec e nashti nuk te bine ic ndermend per ne?

C'njezet vjet zeza,shtoji edhe 3 te tjera persiper dhe jemi ok..

Me bie ndermend per te gjithe por kete vere skam pas kohe fare.Jo mbrojta diplomen,jo ca si shume pushime,keshtu qe skam ca qe jam liruar.

Hajd pra nga nje gote per te gjithe dhe gjak e dhjame(per ata qe skane),dhe vetem gjak per ata qe kane dhjam..:p

Postuar nga Klodel datë 30 Gusht 2006 - 00:35:

me eks vec............. o bledo do te te rraf nga jeni zhduk. ai shoku jot ka humb telefonin me duket ose ja kan vjedh se del nje xhaje kur tentojme te marrim thuaji qe me ka ngel shum hatri.

si te kam ty grupi? U beme per mall u beme, as nje dite diell sivjet hyri vera iku vera s'e mora vesh fare, vetem xhupin mbaj mend.......
una du tekila kush eshte per shoqeri? jimmy pijaneci nga esht zhduk? na harrut fare na harrut.

Postuar nga Bledumi datë 30 Gusht 2006 - 00:44:

Me eks edhe une..
O kinge,nuk eshte se kemi humbur po kemi qene te zene te gjithe..
Une mbrojta temen e diplomes me noten 8,plus qe i kemi zgjat icik si shume pushimet dhe jena kenaq me thene te drejten.
Ti pse nuk erdhe kete vit ?

Une jam rehat fare edhe pse sot u ndava me te dashuren,edhe pse jam pa pune ne profesion,edhe pse spo marr vesh se cfare do bej (ndonje shkolle te dyte apo ndonje master),gjithesesi jam Ok fare..

Jimmin e takova para nja 2-3 ditesh,po nxirrte Shilen nga parku rinia dhe me nje shishe raki ne dore ..

Postuar nga cupka datë 30 Gusht 2006 - 01:31:

e ore, pse kush te mban ty pa pune pa profesion pa pare pa prokopi? no money no honey thone 'qonsat

don't shave it se kur te vine te vine te tera.

E meqe te kemi parazit :p hajde te qeras lali ty... me nje gjys cimcakizi (e ke per nje jave keshtu qe mos e hidh poshte por fute nen filxhan ta ruash per neser, sic ja benim qemoti) lol

Postuar nga volter datë 30 Gusht 2006 - 01:33:

o bledi te pershendes , meqe qenke ne bar sonte...

pershendete dhe jimmyn, kur te takosh nje here tjeter nga une, ama kur te mos jete me shishe ne dore...

Postuar nga Niqua datë 30 Gusht 2006 - 01:37:

Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
ju paska hyp oreksi he ?
hani mer derra fasule e ngopni barkun , se ngelet tu u zhgarravit

uuuu kush me erdhi mua. hmmm na Mungon Nigo ktu.

Roke kur do na blesh nje pije ne Astoria mu dhe shejtones???

Postuar nga cupka datë 30 Gusht 2006 - 01:44:

Citim:
Roke kur do na blesh nje pije ne Astoria mu dhe shejtones???

Roke do vije ne NY kur te vijne trupat Amerikane nga Iraku.

Postuar nga Glaukus datë 30 Gusht 2006 - 01:48:

hi !!!

............a mundem t'ju ofroj ndonje gje per te pire ? ! ................. ( gjate kesaj kohe bejme edhe içik thashetheme ) ...................

Postuar nga volter datë 30 Gusht 2006 - 01:48:

Po marr nje vere te kuqe, mbase kendej duket pak romance...

:

Postuar nga ^blu^ datë 30 Gusht 2006 - 02:25:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
une du nje SPRITZ gjejeni si bahet

Kamariere akoma s'ja ke bere Sprizin djalit ti...

Bledium e ke sjelle koken ti?mere ndonje pije te forte qe te harrosh cdo gje.

plloshtan me vere ti...
Nje kafe per mua dhe nje gote rraki...ju te tjeret merni ca te doni ofroj une

Postuar nga tresh datë 30 Gusht 2006 - 02:26:

po kto s'jane per asgja jo ma per nje spritz

Postuar nga volter datë 30 Gusht 2006 - 02:28:

uh, mireserdhe blu!

Ca ke bo ndonje gjo ti shpirti mire? Se une jam cuditur me romancen qe ka nata sonte,...

do nje ciagare?...

Postuar nga ^blu^ datë 30 Gusht 2006 - 02:35:

plloshtan mire do besh ...hajde te tavolina ime,ngadale mos te shikoj njeri.
tresh hajde mere dicka tjeter se ka mbaruar Akulli prandaj nuk ta bejne sprizin

Postuar nga tresh datë 30 Gusht 2006 - 02:45:

si me kene BAR ne shqiperi po me duket ....te japin coca colen pa akull se skane drita nuk punon frigoriferi

Postuar nga volter datë 30 Gusht 2006 - 02:47:

hey kam ardhur une ndihem kendshem , si duket sonte ... po treshi ?!

Postuar nga Lela_Dr datë 30 Gusht 2006 - 02:49:

Hey mirembrema te gjithve, ka ngel ndonje gje per te pire ketu apo i keni thare te gjitha shishet???

Postuar nga tresh datë 30 Gusht 2006 - 02:52:

po si ndihesh i kendshem ti plloshto :p ma trego te lutem

Postuar nga Glaukus datë 30 Gusht 2006 - 02:54:

hi !!!

.................mirmbrema !!!! ......kenaqesi dhe nder per mua te ofroj diçka per te pire .............................. ( jo per ndonje gje po nuk njoh njeri ktu )..........

Postuar nga volter datë 30 Gusht 2006 - 02:55:

tresho, nga nata qe ben shume vone, dhe nga pamja e pa rezistueshme... Si thua ti, po ti si te duket , s na the dot, apo do e mbash sekret?!

lela mireserdhe , merr dicka, se blu eshte ne disponim ... ja po deshe pi nga shishja ime, nese nuk te pengoi dicka.

Postuar nga tresh datë 30 Gusht 2006 - 02:58:

sekret cfare????qe jam pijanec edhe une si ju

Postuar nga Lela_Dr datë 30 Gusht 2006 - 02:59:

Po pse me paska ngel keq per gota bari???

Ca po pin ti plloshto???

Postuar nga volter datë 30 Gusht 2006 - 03:19:

une po vazhdoj dhe nje vere te kuqe, si omar khajami, po ti cfare do marresh?

Postuar nga roke datë 30 Gusht 2006 - 13:06:

Citim:

Roke do vije ne NY kur te vijne trupat Amerikane nga Iraku.

Se besoj qe trupat amerikane te kthehen per dy dite,te henen dhe te marten qe vjen

Postuar nga cupka datë 30 Gusht 2006 - 18:40:

shume poshte Bari.
Per nje afat kohor shume te shkurter paskeni menaxhuar t'ja prishni lezetin e humorin qe shpalosem me djersen e b...aaaallit gjate dites ne te tjeret. (Tresh me ty e kam).

Glliba a Globi si ta thonin harrova, ketu nuk ta fershellen njeri po se ngrite zerin keshtu qe po pate ndonje gje te bukur te thuash thoje e mos prit te te ftojme.

Rokoko - c'do besh ne NY? Me ke do e besh? dhe me e rendesishme, where can I join you?

ku jane te tjeret me ne krye futbollin e klodelin e dreqen?

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.