| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
Citim:
Po citoj ato që tha football
Everything goes through the stomach, than to the brains![]()
dhe ata pak shqiptare qe kan restorante ketej o kane kuzhine italiane o greke, nuk te vete njeri te kesh ne menu grosh me qepe lol. U mesuam me gatime greke e taljone tani...
Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
true true!!! Jo pa qellim me gatuan gjithmone mua bandilli.
Njeshdhe ata pak shqiptare qe kan restorante ketej o kane kuzhine italiane o greke, nuk te vete njeri te kesh ne menu grosh me qepe lol. U mesuam me gatime greke e taljone tani...

Epo si kuzhina shqiptare nuk ka aman. Italiant i pastrojne me cape pjatat tona nga shija e gjelleve.
Keshtu qe ju andej nga amerika, cohuni dhe hapni nje rist shqiptare, se dhe ne kemi shume ushqime te mira qe mund te behen te njohura ne te gjithe boten.
Italiant ketu vdesin per Pilafin qe bejme ne, specat e mbushura, bamjet, djathin e bardhe dhe sidomos suxhukun dhe byrekun.
[QUOTE]Po citoj ato që tha shejtonja
[B]
true true!!! Jo pa qellim me gatuan gjithmone mua bandilli.
Prandaj nuk begenis ti te provosh guzhinen time, se ai bandilli jot po ben te pamunduren te te mbaje sa me shume prane me gatimin e tij, sidomos ato peshqit. 
ti e kishe fjalen per GORGONZOLA

Ndersa une e kisha fjalen per nje djathe me ere qe na vjen ne shtepi nga THETHI djathe lopet e po deshte edhe djathe dhie....
me ato djathna bahen byreke...gjynah ti hash 
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Epo si kuzhina shqiptare nuk ka aman. Italiant i pastrojne me cape pjatat tona nga shija e gjelleve.
Keshtu qe ju andej nga amerika, cohuni dhe hapni nje rist shqiptare, se dhe ne kemi shume ushqime te mira qe mund te behen te njohura ne te gjithe boten.
Italiant ketu vdesin per Pilafin qe bejme ne, specat e mbushura, bamjet, djathin e bardhe dhe sidomos suxhukun dhe byrekun.
Citim:
Byrekun e duam me veze e djath (djath grek se eshte nje cike me ere tamam si pe fshati e ashtu ka lezet) apo jo Sycka?
Dreqe i shkojme nje vizite Futbollit si thuj? Nje te djele ja hipim qinezit aty ne China Town e i zeme deren per nje dreke... the distances we'll go just for a byrek :p
Agate, shume hard core je per ne ti!!!
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
shejtone kur te dush maj gati mke por spo ikum pa sycken dhe klodelen dhe sa per byrek spo e besdisim football se e kam nje byrektore ktu afer tamam si me ken byrek shqiperiet po deshet edhe kos shesin kto. po me kujtohet nje te fort me byrek me vjen nje shoqeri e imja nga shqiperia kur shohin Byrektore ato me vrap duke i ba foto sikur se ca ishte uaaa edhe ktu ka byrek u cuditen. qyqja ca ska ktu mos harxho filmin me byrektore ruj per empire state building

se u kujtova. Kam nje pyetje o milet inglish foles... si i thone gjelles ameriqonsat (e mos me thoni soup se supe eshte tjeter gje per ne)
Citim:
HARROVE TRAHANANE DHE PAPAREN SHEJTONE PER MENY MENGJESI![]()
Citim:
se u kujtova. Kam nje pyetje o milet inglish foles... si i thone gjelles ameriqonsat (e mos me thoni soup se supe eshte tjeter gje per ne)

)

Citim:
Aman se me shkrit ju mua.
Shejtone po ku kane gjelle amerikanet moj aman, Mire thote Footbolli, vetem sandwic eshte per ato gjelle.
Citim:
gjella amerikane eshte fast food skajne guzhine amerikant vec nese quan guzhine burgers e prandaj jan si derra kto si zen dera.
football aty mke po shkojme e takojme edhe amoren ne harvard meqe jemi aty afer.

nuk kan cuissine ameriqonsta jo, as anglezet nuk kane. Kur jetoja ne Londer ushqim mengjesi ishte veze e zier me groshe me sheqer ose english toast thate e shoqeruar me earl grey tea.
po taljont si i thone gjelles Njesh e Lela?
Citim:
nuk kan cuissine ameriqonsta jo, as anglezet nuk kane. Kur jetoja ne Londer ushqim mengjesi ishte veze e zier me groshe me sheqer ose english toast thate e shoqeruar me earl grey tea.
po taljont si i thone gjelles Njesh e Lela?
omg mesova edhe dicka tjeter reale.
vjen nga fjala shqipe manxa=menca 
e fjala mence nga vjen???
meny+ca.....dmth ka rene Y-ja
nje vend ku ka ca=disa+menu te ndryshme....dmth ku hahet ne disa=ca menyra
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
e fjala mence nga vjen???
meny+ca.....dmth ka rene Y-ja
nje vend ku ka ca=disa+menu te ndryshme....dmth ku hahet ne disa=ca menyra

:

yre vjen nga fjala lyre
ndersa parashtesen 'men' e ka zberthyer Njeshi me rregullin matematikor te treshit.
Citim:
Lere Amorin te marte e mira![]()
Andej nga Harvard ka shume weird and psiko people, c'na duhet te vemi andej...........Jane femijet e te pasurve andej dhe jane out of the world these kind of people.
Le te vemi andej nga mban ere dhe i vertete. Little Italy![]()
dreqe dy mundesi jane: o do nxirret i gjithe ushqimi i Futbollit nga barku o do nxirret shpata nga milli.
Futboll ti nderkohe vazhdo me pergatitjet e qytetit per mua e dreqen... you know tollumbace, parulla, flamurin gjera te tilla nothing big lol
Citim:
dreqe dy mundesi jane: o do nxirret i gjithe ushqimi i Futbollit nga barku o do nxirret shpata nga milli.![]()
Futboll ti nderkohe vazhdo me pergatitjet e qytetit per mua e dreqen... you know tollumbace, parulla, flamurin gjera te tilla nothing big lol
:p .Se eshte bari thashethemeve s'do te thote te behet nami me llafe:p.hajde ca do pish legjende.Une dua nje kafe nje uje keshtu glina dhe nje wisky.E di si te vete dita?Rehat

hmmm..
Kafe, uje gline dhe wisky. Duhen mbajtur mend mire keto porosite e Rokes, me mire po i shkruaj, qe te mos i harroj 
Prandaj quhet bari i thashethemeve, humor, kunja, shakara, ngacmime dhe hik tutje pastaj seicili ne shtepi te vet. Meqe keto nuk behen ne forum, por njerezit vetem zihen, duhen bere tek bari i thashethemeve sa per te kaluar kohen
une du nje SPRITZ gjejeni si bahet 
Kemi bartender me lishence ketu. Tani eshte i zene, kur te lirohet pak do te na e thote receten. 
ju paska hyp oreksi he ?
hani mer derra fasule e ngopni barkun , se ngelet tu u zhgarravit
Citim:
e ore Bledum po ti mbushe njexet vjec e nashti nuk te bine ic ndermend per ne?

:p
me eks vec............. o bledo do te te rraf nga jeni zhduk. ai shoku jot ka humb telefonin me duket ose ja kan vjedh se del nje xhaje kur tentojme te marrim
thuaji qe me ka ngel shum hatri.
si te kam ty grupi? U beme per mall u beme, as nje dite diell sivjet
hyri vera iku vera s'e mora vesh fare, vetem xhupin mbaj mend.......
una du tekila kush eshte per shoqeri? jimmy pijaneci nga esht zhduk? na harrut fare na harrut.
Me eks edhe une..
O kinge,nuk eshte se kemi humbur po kemi qene te zene te gjithe..
Une mbrojta temen e diplomes me noten 8,plus qe i kemi zgjat icik si shume pushimet dhe jena kenaq me thene te drejten.
Ti pse nuk erdhe kete vit ?
Une jam rehat fare edhe pse sot u ndava me te dashuren,edhe pse jam pa pune ne profesion,edhe pse spo marr vesh se cfare do bej (ndonje shkolle te dyte apo ndonje master),gjithesesi jam Ok fare..
Jimmin e takova para nja 2-3 ditesh,po nxirrte Shilen nga parku rinia 
dhe me nje shishe raki ne dore ..

e ore, pse kush te mban ty pa pune pa profesion pa pare pa prokopi? no money no honey thone 'qonsat
don't shave it
se kur te vine te vine te tera.
E meqe te kemi parazit :p hajde te qeras lali ty... me nje gjys cimcakizi (e ke per nje jave keshtu qe mos e hidh poshte por fute nen filxhan ta ruash per neser, sic ja benim qemoti) lol
o bledi te pershendes , meqe qenke ne bar sonte...
pershendete dhe jimmyn, kur te takosh nje here tjeter nga une, ama kur te mos jete me shishe ne dore...

Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
ju paska hyp oreksi he ?
hani mer derra fasule e ngopni barkun , se ngelet tu u zhgarravit
Citim:
Roke kur do na blesh nje pije ne Astoria mu dhe shejtones???
hi !!!
............a mundem t'ju ofroj ndonje gje per te pire ? ! ................. ( gjate kesaj kohe bejme edhe içik thashetheme ) ...................

Po marr nje vere te kuqe, mbase kendej duket pak romance...
:
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
une du nje SPRITZ gjejeni si bahet![]()
po kto s'jane per asgja
jo ma per nje spritz
uh, mireserdhe blu!
Ca ke bo ndonje gjo ti shpirti mire? Se une jam cuditur me romancen qe ka nata sonte,...
do nje ciagare?...
plloshtan mire do besh ...hajde te tavolina ime,ngadale mos te shikoj njeri.
tresh hajde mere dicka tjeter se ka mbaruar Akulli prandaj nuk ta bejne sprizin
si me kene BAR ne shqiperi po me duket ....te japin coca colen pa akull se skane drita nuk punon frigoriferi 
hey kam ardhur une
ndihem kendshem
, si duket sonte ... po treshi ?!
Hey mirembrema te gjithve, ka ngel ndonje gje per te pire ketu apo i keni thare te gjitha shishet???
po si ndihesh i kendshem ti plloshto :p ma trego te lutem 

hi !!!
.................mirmbrema !!!! ......kenaqesi dhe nder per mua te ofroj diçka per te pire .............................. ( jo per ndonje gje po nuk njoh njeri ktu )..........

tresho, nga nata qe ben shume vone, dhe nga pamja e pa rezistueshme... Si thua ti, po ti si te duket , s na the dot, apo do e mbash sekret?!
lela mireserdhe , merr dicka, se blu eshte ne disponim ... ja po deshe pi nga shishja ime, nese nuk te pengoi dicka.
sekret cfare????qe jam pijanec edhe une si ju 
Po pse me paska ngel keq per gota bari??? 

Ca po pin ti plloshto???
une po vazhdoj dhe nje vere te kuqe, si omar khajami, po ti cfare do marresh?
Citim:
Roke do vije ne NY kur te vijne trupat Amerikane nga Iraku.
shume poshte Bari.
Per nje afat kohor shume te shkurter paskeni menaxhuar t'ja prishni lezetin e humorin qe shpalosem me djersen e b...aaaallit gjate dites ne te tjeret. (Tresh me ty e kam).
Glliba a Globi si ta thonin harrova, ketu nuk ta fershellen njeri po se ngrite zerin keshtu qe po pate ndonje gje te bukur te thuash thoje e mos prit te te ftojme.
Rokoko - c'do besh ne NY? Me ke do e besh? dhe me e rendesishme, where can I join you?
ku jane te tjeret me ne krye futbollin e klodelin e dreqen?
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.