| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
E di si ndihem tek ky bari une si muhabeti qe kercet neper zyra ne mengjes me te dal gjumi ose gjate dites me mbush oren e punes. Prandaj jepi shejtone se nuk shtyhet ndryshe. Tani do vish ti kendej apo Rokja andej nuk po marr vesh gje une.
Kafen e thava une kuptohet te paren. Tani deri ne kafen e dyte qe eshte aty nga ora dy e drekes, do ta shtyj me uje. Ke ndonje gje tjeter ndermjetese ti?
misioni dites eshte te zbulojme kush eshte ay bukurani misterioz qe Dreqja i ka postuar foton.
ti ke ndonje hunch?
shejtone ckemi ca kena mire aaa
do nje kafe se deri sa te vi roke mu mu tha fyti..
Kam pershtypjen qe duhet te jete Juve (jam right Dreqe), se e di qe eshte nga ata djemte qe i pelqen ta mbaje veten, duke filluar qe nga shaving, vetullat, floket everything and he is really a handsome man, ashtu sic duhet te jete nje burre shembullor.
hahaha football jo jo nuk ashte ai
nje pytje nese e dini kam pa enderr sikur mu kapen floket flake dhe une enderrat i kam fiksim dini cdo te thot??
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
hahaha football jo jo nuk ashte ai
nje pytje nese e dini kam pa enderr sikur mu kapen floket flake dhe une enderrat i kam fiksim dini cdo te thot??

far away from you ....
o shkodrane ajo endra jote do te thote : problemet qe ke do zhduken te gjitha dhe sdo mbetet asgje si nuk mbetet asgje pas zjarit veten tym dhe hi ! !
shejtone ..une po merrem me shkence....po pyes veten si eshte e mundur kjo gje.....
Tresh-o na habite .........
ti mbete duke me tromaksur mua nje here me dergove ata bukuroshat (ne fakt te shfajesoj se ishte me kerkesen time
) Tani me kete indjanin e lumtur .......aman te keqen mos vazhdo me 
Eshte e mundur kjo thua 
darma po deshe ti nisi me MP 
se forumi ka edhe kalamaj 
e do ha ndonje denunce 

Hajt mo meqe ja more doren MP-ve mi nis 
cfare koincidence, jo me larg se para dy javesh po me tregonte nje miku im mjek per raste te tilla qe ka lexuar ne librat e mjekesise... so disturbing!!! aman te kemi shendene se c'nuk po shohim keto kohe....
Oh my God, now I have seen everything... tha Phoebe nga Friends. (Darme te kujtohet?) lol
DARME PO TE QES NJE GOTE RAKI NGA UNE E SHPRESOJ TE KESH STOMAK TE FORTE
SE PER ATE ADRESEN QE PO TE NIS DUHET 
UNE PO MARR NJE SPRITZ QE ASKUSH SPO DIN ME MA BA :p
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
DARME PO TE QES NJE GOTE RAKI NGA UNE E SHPRESOJ TE KESH STOMAK TE FORTESE PER ATE ADRESEN QE PO TE NIS DUHET
UNE PO MARR NJE SPRITZ QE ASKUSH SPO DIN ME MA BA :p

ngordhsh meeee 
pune per ty
Shejtone me kujtohet moj me kujtohet dhe e martuan Rosin pastaja (apo ke martuan
)
Tresh si emndon ti more jam goc tirone une e kam stomakun e forte ...po ma hidh ate dopjon edhe nje dopjo Ponc ka mrapa (boo mu kujtua ponci sa kam pa pire ponc )
Ajo adrese nuk me beri fajde mua ...nje me te forte ke apo te te dergoj une ty ca 
po kete gocen do e marrim partizone 
petrelase apo nga peza
je
http://www.forumihorizont.com/showt...=&threadid=4056
Ne fakt mire e ke me mamin nuk e kam vertetuar ndonejhere
Ca foto ajo per tu bere me kornize e per ta vene te muri perballe me krevatin 
po si grup pijanecesh qe ini, si ka mundesi qe Bari bosh? well, mua ketu me kini.
Sa hengra nje syltjash qe e kisha bere ketu e dy jave te shkuara -> prishet syltjashi per dy jave dini gje ju? (nuk kam as qen dreqin ti jepje nje luge per prove) :qen:
hajde mblidhuni tani e boll bete si te zene!!! 
Tek pyetja e 17-te kam mbetur une "perse nuk behesh e gjalle?"
E 18-ta "jemi gje te zene?"
Citim:
Po citoj ato që tha football
Tek pyetja e 17-te kam mbetur uneperse nuk behesh e gjalle?"

Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
pse, kam vdekur dhe nuk di gje? :p
mu kujtua nje barcalete ne lidhje me vdekjen. Vete nje cift ameriqons ne Jeruzalem per te pare vendet e shenjta dhe vdes gruaja. Nje burre i vendit i thote ketij 'qonsit:
-varrose ketu gruan se te vete a s'te vete $500 i gjithe varrimi ndersa po ta marresh me vete ne Amerike do te kushtoje rreth $6000.
mendohet sa mendohet ky dhe i thote:
-jo, do e marr me vete se kam degjuar qe ketu ke ju para ca kohesh vdiq njeri dhe u ngrit pas tre ditesh.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha badboy_albania
o shkodrane ajo endra jote do te thote : problemet qe ke do zhduken te gjitha dhe sdo mbetet asgje si nuk mbetet asgje pas zjarit veten tym dhe hi ! !
as long as the reality is sexy Syn, c'te duhen endrrat 
Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
as long as the reality is sexy Syn, c'te duhen endrrat![]()
dreqe....ashtu kjofte : u pervelosh u djegsh e tana xixa te nxjerresh :p:p
e mos u anko se per te miren tande asht andraa :p sheje e mire 
ska andrra te keqia kur bahet fjale per ''pervelime'' 

Treshhh skam qef me pa aderra me pervelime naqe se me del gjumi naten..
hi !!!
.................
.........po une ktu jam , sa here te dali gjumi futi i cel.....................

pse mar kujton ti se shuhem une me ane te telefonit
jam hata naqe
hahhahhahah.........
........... po jo mi lal ...........ti futi i cel ........dhe une ......." gjithmon gati !! "...........................
po ku me e fute celin mor se une se kam ate** karikus celash.
hhahhahah............
............futi i cel ........( bej nje telefonate ) .............
...........ktu e kisha llafin..........sa per ate .......hudhe tutje se nuk do te lypet ma...............

hahahahah thash se the ta fus celin aty te vendi
desha me e be prove njeher thash paska dale stil i ri
ahahhahah...........
.............se ........di .........ti ......bane .........prove............vetem ktheje ne vibra...............
..............jo me zyle...............

ashu e kam
se ve kurr ne zile
me pelqen me teper kur dridhet
hahahahhha...............
.............uhhhhhhhhh maaaaaaaaa , po dridhem i tani tash qe po t'lexoj.........................

Re: hahahahhha...............
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
.............uhhhhhhhhh maaaaaaaaa , po dridhem i tani tash qe po t'lexoj.........................![]()
![]()
hahhahahh...........
.........jo mor Etnik , mos i ngatarro gjonat..........
hahahahahahaha
akoma rruges je ti ?
shko pra shppejt se osht tu t'prit Dreqja..........................
kti glaukus do ja dridhi une..
per cilin telefon e keni fjalen?! per ate te dushit :p pse edhe ai kryne pune kur pervelohet kush
....pse me harxhu leke kot per consolador (spanjisht)
ku jeni mar grupi??
hi !!!
........mirmbrema !! ça kemi ndonje gje te re ? o Dreqe ku je se nuk po te shoh ....................

erdhe ti grupi se deri tani isha vetem... te kerkova dhe ke durresi por nuk ishe andej.. si ja kalove pe naj femer te bukur rruges apo e kishe mendjen ke une.
hahah........
..........pse rri vetem ti mi lal ??.......une vetem tek ty e kisha menjen dhe shyqyr qe te gjeta !!! pa he njehere .......po te degjoj.......
si plasa qe dikush ta kete mendjen tek une 

glaukus me tha nje durrsak qe te kishin pa andej ka plazhi me nje bjonde??
Tresh ke naqen tande to mos harro..
hi !!!
...............e diel lali , dite pushimi.........pastaj e kom komshie lal.......
...........dhe po mtregonte per............
thojne qe bjondinat jane qeflije
hahahahhha...............
..........ncccc !! .........jo se po i bej naze ..............po ne guston time... numer nji jane brunet ( po ti kene floket me rrica ) .................uuuuuuuuuu ....................vdes fare................
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.