Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)

Postuar nga Cindi datë 30 Gusht 2006 - 18:47:

E di si ndihem tek ky bari une si muhabeti qe kercet neper zyra ne mengjes me te dal gjumi ose gjate dites me mbush oren e punes. Prandaj jepi shejtone se nuk shtyhet ndryshe. Tani do vish ti kendej apo Rokja andej nuk po marr vesh gje une.

Kafen e thava une kuptohet te paren. Tani deri ne kafen e dyte qe eshte aty nga ora dy e drekes, do ta shtyj me uje. Ke ndonje gje tjeter ndermjetese ti?

Postuar nga cupka datë 30 Gusht 2006 - 19:07:

misioni dites eshte te zbulojme kush eshte ay bukurani misterioz qe Dreqja i ka postuar foton.

ti ke ndonje hunch?

Postuar nga Niqua datë 30 Gusht 2006 - 19:10:

shejtone ckemi ca kena mire aaa

do nje kafe se deri sa te vi roke mu mu tha fyti..

Postuar nga Cindi datë 30 Gusht 2006 - 19:17:

Kam pershtypjen qe duhet te jete Juve (jam right Dreqe), se e di qe eshte nga ata djemte qe i pelqen ta mbaje veten, duke filluar qe nga shaving, vetullat, floket everything and he is really a handsome man, ashtu sic duhet te jete nje burre shembullor.

Postuar nga Niqua datë 30 Gusht 2006 - 19:22:

hahaha football jo jo nuk ashte ai

nje pytje nese e dini kam pa enderr sikur mu kapen floket flake dhe une enderrat i kam fiksim dini cdo te thot??

Postuar nga Cindi datë 30 Gusht 2006 - 19:31:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
hahaha football jo jo nuk ashte ai

nje pytje nese e dini kam pa enderr sikur mu kapen floket flake dhe une enderrat i kam fiksim dini cdo te thot??

you're hot, pervelon e tera far away from you ....

Postuar nga badboy_albania datë 30 Gusht 2006 - 19:34:

o shkodrane ajo endra jote do te  thote : problemet qe ke do zhduken te gjitha dhe sdo mbetet asgje si nuk mbetet asgje pas  zjarit veten tym dhe hi ! ! 

Postuar nga tresh datë 31 Gusht 2006 - 01:21:

shejtone ..une po merrem me shkence....po pyes veten si eshte e mundur kjo gje.....

Postuar nga darma datë 31 Gusht 2006 - 01:29:

Tresh-o na habite .........

ti mbete duke me tromaksur mua nje here me dergove ata bukuroshat (ne fakt te shfajesoj se ishte me kerkesen time ) Tani me kete indjanin e lumtur .......aman te keqen mos vazhdo me

Eshte e mundur kjo thua

Postuar nga tresh datë 31 Gusht 2006 - 01:31:

darma po deshe ti nisi me MP se forumi ka edhe kalamaj e do ha ndonje denunce

Postuar nga darma datë 31 Gusht 2006 - 01:41:

Hajt mo meqe ja more doren MP-ve mi nis

Postuar nga cupka datë 31 Gusht 2006 - 01:42:

cfare koincidence, jo me larg se para dy javesh po me tregonte nje miku im mjek per raste te tilla qe ka lexuar ne librat e mjekesise... so disturbing!!! aman te kemi shendene se c'nuk po shohim keto kohe....

Oh my God, now I have seen everything... tha Phoebe nga Friends. (Darme te kujtohet?) lol

Postuar nga tresh datë 31 Gusht 2006 - 01:44:

DARME PO TE QES NJE GOTE RAKI NGA UNE E SHPRESOJ TE KESH STOMAK TE FORTE SE PER ATE ADRESEN QE PO TE NIS DUHET
UNE PO MARR NJE SPRITZ QE ASKUSH SPO DIN ME MA BA :p

Postuar nga cupka datë 31 Gusht 2006 - 01:46:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
DARME PO TE QES NJE GOTE RAKI NGA UNE E SHPRESOJ TE KESH STOMAK TE FORTE SE PER ATE ADRESEN QE PO TE NIS DUHET
UNE PO MARR NJE SPRITZ QE ASKUSH SPO DIN ME MA BA :p

ngordhsha une per ty, gjer dije me goten e qumeshtit ne dore vertiteshe neper forum... e tashti je bere per spritz. Te burreroi forumi, nc!

Postuar nga tresh datë 31 Gusht 2006 - 01:48:

ngordhsh meeee pune per ty

Postuar nga darma datë 31 Gusht 2006 - 02:08:

Shejtone me kujtohet moj me kujtohet dhe e martuan Rosin pastaja (apo ke martuan )

Tresh si emndon ti more jam goc tirone une e kam stomakun e forte ...po ma hidh ate dopjon edhe nje dopjo Ponc ka mrapa (boo mu kujtua ponci sa kam pa pire ponc )

Ajo adrese nuk me beri fajde mua ...nje me te forte ke apo te te dergoj une ty ca

Postuar nga tresh datë 31 Gusht 2006 - 02:09:

po kete gocen do e marrim partizone petrelase apo nga peza je
http://www.forumihorizont.com/showt...=&threadid=4056

Postuar nga darma datë 31 Gusht 2006 - 02:16:

Ne fakt mire e ke me mamin nuk e kam vertetuar ndonejhere

Ca foto ajo per tu bere me kornize e per ta vene te muri perballe me krevatin

Postuar nga cupka datë 31 Gusht 2006 - 22:58:

po si grup pijanecesh qe ini, si ka mundesi qe Bari bosh? well, mua ketu me kini.
Sa hengra nje syltjash qe e kisha bere ketu e dy jave te shkuara -> prishet syltjashi per dy jave dini gje ju? (nuk kam as qen dreqin ti jepje nje luge per prove) :qen:

hajde mblidhuni tani e boll bete si te zene!!!

Postuar nga Cindi datë 31 Gusht 2006 - 23:04:

Tek pyetja e 17-te kam mbetur une "perse nuk behesh e gjalle?"
E 18-ta "jemi gje te zene?"

Postuar nga cupka datë 31 Gusht 2006 - 23:12:

Citim:
Po citoj ato që tha football
Tek pyetja e 17-te kam mbetur uneperse nuk behesh e gjalle?"

pse, kam vdekur dhe nuk di gje? :p

mu kujtua nje barcalete ne lidhje me vdekjen. Vete nje cift ameriqons ne Jeruzalem per te pare vendet e shenjta dhe vdes gruaja. Nje burre i vendit i thote ketij 'qonsit:
-varrose ketu gruan se te vete a s'te vete $500 i gjithe varrimi ndersa po ta marresh me vete ne Amerike do te kushtoje rreth $6000.
mendohet sa mendohet ky dhe i thote:
-jo, do e marr me vete se kam degjuar qe ketu ke ju para ca kohesh vdiq njeri dhe u ngrit pas tre ditesh.

Postuar nga Cindi datë 31 Gusht 2006 - 23:55:

Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja

pse, kam vdekur dhe nuk di gje? :p

mu kujtua nje barcalete ne lidhje me vdekjen. Vete nje cift ameriqons ne Jeruzalem per te pare vendet e shenjta dhe vdes gruaja. Nje burre i vendit i thote ketij 'qonsit:
-varrose ketu gruan se te vete a s'te vete $500 i gjithe varrimi ndersa po ta marresh me vete ne Amerike do te kushtoje rreth $6000.
mendohet sa mendohet ky dhe i thote:
-jo, do e marr me vete se kam degjuar qe ketu ke ju para ca kohesh vdiq njeri dhe u ngrit pas tre ditesh.

Ndersa ti u ngrite per 15 min te marte e mira.

Postuar nga Niqua datë 01 Shtator 2006 - 02:49:

Citim:
Po citoj ato që tha badboy_albania
o shkodrane ajo endra jote do te  thote : problemet qe ke do zhduken te gjitha dhe sdo mbetet asgje si nuk mbetet asgje pas  zjarit veten tym dhe hi ! ! 

me vertet badboy apo tallesh????

Citim:

Po citoj ato që tha fotball

you're hot, pervelon e tera far away from you ...

fotball ka ka mundesi se ndonjeher dhe pervelohem por dreqi e marte si nuk shoh ndonje anderr sexy instead.

Postuar nga cupka datë 01 Shtator 2006 - 17:47:

as long as the reality is sexy Syn, c'te duhen endrrat

Postuar nga Niqua datë 01 Shtator 2006 - 18:01:

Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
as long as the reality is sexy Syn, c'te duhen endrrat

morning syn se une sot jam cu me dhimbje kurrizi qe vdiqa me kapi gjumi ne couch

Postuar nga tresh datë 02 Shtator 2006 - 11:38:

dreqe....ashtu kjofte : u pervelosh u djegsh e tana xixa te nxjerresh :p:p
e mos u anko se per te miren tande asht andraa :p sheje e mire ska andrra te keqia kur bahet fjale per ''pervelime''

Postuar nga Niqua datë 03 Shtator 2006 - 01:50:

Treshhh skam qef me pa aderra me pervelime naqe se me del gjumi naten..

Postuar nga Glaukus datë 03 Shtator 2006 - 02:11:

hi !!!

................. .........po une ktu jam , sa here te dali gjumi futi i cel.....................

Postuar nga Niqua datë 03 Shtator 2006 - 02:17:

pse mar kujton ti se shuhem une me ane te telefonit
jam hata naqe

Postuar nga Glaukus datë 03 Shtator 2006 - 02:44:

hahhahhahah.........

........... po jo mi lal ...........ti futi i cel ........dhe une ......." gjithmon gati !! "...........................

Postuar nga Niqua datë 03 Shtator 2006 - 02:47:

po ku me e fute celin mor se une se kam ate** karikus celash.

Postuar nga Glaukus datë 03 Shtator 2006 - 02:55:

hhahhahah............

............futi i cel ........( bej nje telefonate ) ............. ...........ktu e kisha llafin..........sa per ate .......hudhe tutje se nuk do te lypet ma...............

Postuar nga Niqua datë 03 Shtator 2006 - 02:57:

hahahahah thash se the ta fus celin aty te vendi

desha me e be prove njeher thash paska dale stil i ri

Postuar nga Glaukus datë 03 Shtator 2006 - 03:05:

ahahhahah...........

.............se ........di .........ti ......bane .........prove............vetem ktheje ne vibra............... ..............jo me zyle...............

Postuar nga Niqua datë 03 Shtator 2006 - 03:18:

ashu e kam

se ve kurr ne zile

me pelqen me teper kur dridhet

Postuar nga Glaukus datë 03 Shtator 2006 - 03:20:

hahahahhha...............

.............uhhhhhhhhh maaaaaaaaa , po dridhem i tani tash qe po t'lexoj.........................

Postuar nga GENTI_the_KING datë 03 Shtator 2006 - 03:22:

Re: hahahahhha...............

Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
.............uhhhhhhhhh maaaaaaaaa , po dridhem i tani tash qe po t'lexoj.........................

ene ti ne vibra e ke lon mer plak ?

Postuar nga Glaukus datë 03 Shtator 2006 - 03:27:

hahhahahh...........

.........jo mor Etnik , mos i ngatarro gjonat..........

Postuar nga GENTI_the_KING datë 03 Shtator 2006 - 03:28:

hahahahahahaha

akoma rruges je ti ?

shko pra shppejt se osht tu t'prit Dreqja..........................

Postuar nga Niqua datë 03 Shtator 2006 - 03:30:

kti glaukus do ja dridhi une..

Postuar nga tresh datë 03 Shtator 2006 - 10:52:

per cilin telefon e keni fjalen?! per ate te dushit :p pse edhe ai kryne pune kur pervelohet kush ....pse me harxhu leke kot per consolador (spanjisht)

Postuar nga Niqua datë 03 Shtator 2006 - 22:39:

ku jeni mar grupi??

Postuar nga Glaukus datë 03 Shtator 2006 - 22:47:

hi !!!

........mirmbrema !! ça kemi ndonje gje te re ? o Dreqe ku je se nuk po te shoh ....................

Postuar nga Niqua datë 03 Shtator 2006 - 23:41:

erdhe ti grupi se deri tani isha vetem... te kerkova dhe ke durresi por nuk ishe andej.. si ja kalove pe naj femer te bukur rruges apo e kishe mendjen ke une.

Postuar nga Glaukus datë 03 Shtator 2006 - 23:46:

hahah........

..........pse rri vetem ti mi lal ??.......une vetem tek ty e kisha menjen dhe shyqyr qe te gjeta !!! pa he njehere .......po te degjoj.......

Postuar nga tresh datë 03 Shtator 2006 - 23:48:

si plasa qe dikush ta kete mendjen tek une

Postuar nga Niqua datë 03 Shtator 2006 - 23:53:

glaukus me tha nje durrsak qe te kishin pa andej ka plazhi me nje bjonde??

Tresh ke naqen tande to mos harro..

Postuar nga Glaukus datë 04 Shtator 2006 - 00:17:

hi !!!

...............e diel lali , dite pushimi.........pastaj e kom komshie lal....... ...........dhe po mtregonte per............

Postuar nga Niqua datë 04 Shtator 2006 - 03:15:

thojne qe bjondinat jane qeflije

Postuar nga Glaukus datë 04 Shtator 2006 - 03:20:

hahahahhha...............

..........ncccc !! .........jo se po i bej naze ..............po ne guston time... numer nji jane brunet ( po ti kene floket me rrica ) .................uuuuuuuuuu ....................vdes fare................

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.