Forumi Horizont Gjithsej 66 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »
Trego 656 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Lokali i Durresit (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12369)

Postuar nga buzeqeshja datë 22 Tetor 2006 - 00:46:

flm nik Hajde gzuar

papapapaapaa sa kavaliera qe jeni ju durrsaket aman o goca hidhnu nga durrsaket se jan shum te mire....

Postuar nga Glaukus datë 22 Tetor 2006 - 01:30:

eeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!

.............. ça te kame thene .................... jena gjith kripe ne Buzeqeshje ............

kamarier ............. na bjer nganje gje ............... Buzeqeshjes ...... Bucimakes ...............Demokrates dopio ( se eshte blu ) ............. kurse mua dhe Nigos ........... dopio Jack Daniels ................... + edhe kush te vije e ka te paguar .................. Gezuar ............

Postuar nga bucimakja datë 22 Tetor 2006 - 01:36:

he mo cbehet ketu...po pini ju e,pini,pini......cti bejme drejtorit qe eshte zemer mire....se do te pij dhe une.....

Postuar nga engjell_mbrojtes datë 22 Tetor 2006 - 04:34:

O nik_serjozi po si nuk na bone i vizit anej nga lokali i tirones o burr i dheut? loool Dera eshte e hapur per te gjithe lal

Postuar nga Lela_Dr datë 22 Tetor 2006 - 04:54:

Sic me shijon kafja ketu, s'me shijon ne asnje lokal tjeter.

Postuar nga Amstel datë 22 Tetor 2006 - 13:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Sic me shijon kafja ketu, s'me shijon ne asnje lokal tjeter.

e si mos te shijoj kafja ketu lal prane njerezve qe te respektojne shume dhe mbi te gjitha patriotet e tu.......kafe leles eshte e pagume per nje jave reshte kamariero se e kam njish jo per gje kisss lol

Postuar nga Amstel datë 22 Tetor 2006 - 13:07:

Citim:
Po citoj ato që tha engjell_mbrojtes
O nik_serjozi po si nuk na bone i vizit anej nga lokali i tirones o burr i dheut? loool Dera eshte e hapur per te gjithe lal

engjell flm lal por si kam punet mire me tironcit prandaj nuk jam i mirpritur anej..:p shaka lal por skam pat kohe fare per te qendruar ne pc mgjt do te dal vetem po me qerase ti se spaskam marre leke me vete sot:p

Postuar nga Amstel datë 22 Tetor 2006 - 14:30:

hem tani me doli gjumi mire dhe i kam fut nja dy teke raki me ket kushon ketu.....

hajdeni trimat e xha jahos se kam sjedh nja 2 shishe raki mali apapappapa per koke te sateme eshte njish fare e viva jom bo pijanec i keq pavarsishte se nuk du me pi shume sot se sme ka dal akoma ajo e parmromshme ne dasem....ju pres per rakin e re qe kom sjedh
sonte do i luj fen tap kam me u bo ene disko kam me e bo lokalin

opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sssssssssssssssssssssssssss

Postuar nga buzeqeshja datë 22 Tetor 2006 - 14:32:

nik mos pi kaq shum aman qe ne mengjes e leme per nga darka ma mir se tash esht teper heret

Postuar nga Amstel datë 22 Tetor 2006 - 14:41:

qa heret lol dita e mire duket qe ne mengjes...apo jo?
po ti ulu..ulu ta bisedojme nje here...vetem nji sec sa te bej kafen se e cova kamarierin jashte...sepse e kisha mendu e para qe do vi ketu doo jete femer dhe si deihet ca bohet...nje mashkull dhe nje femer vetem...sidomos ti aq e bukur...upsssssssssssssssssssssss

Gjithsej 66 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »
Trego 656 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.