Forumi Horizont Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 »
Trego 101 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotografi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=244)
-- Prova fotografish. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17038)

Postuar nga lule datë 18 Dhjetor 2010 - 21:49:

** harroha me te thon qe pllakat vehen mas montimit guzhines?!****

E drejt se duhet me i prek prap ..o Glak mos i maj mend ke zyshat po shif tmarosh shpejt punimet....se shkoi von per martes

Postuar nga Glaukus datë 18 Dhjetor 2010 - 22:52:

rrofsh Kat , faleminderit
ça thu re Al , ato dhe shkun 3100 lek metri , sa per vendosjen ........ ku e di une , kshu than kto ustallaret knej dhe ashtu bona une .
si material u qunte Acrylic 40 000 lek metri linear , me i llaf ajo gjoja qe shikon ti ka kushtu 150 000 lek vetem si derrase , plus qe do i shtohen lavapjat + grup , pianura , furra , aspiratori , firgoriferi ........... diku aty te 220 000 lek totali ( po i shkruj me te reja qe te me duken pak )

Fleur ... zyshat kan vendin e vet , shpija te veten ( mos tkisha majt menien ke zyshat - do isha me 4 shpia tani )

hallall ti kene - se per ato po punojm

Postuar nga al74 datë 18 Dhjetor 2010 - 22:58:

pranaj thom gjynaf mer Glak se ta morin lekun po nuk t'japin mallin tamom
...une do ju hysha me dru shpines qe hajt mer hajt
meqe o shpia jote thom e nuk do besh guzhinen cdo vit pranaj...
sy hamalli i imi...mo ma ve re...

Postuar nga Deb* datë 19 Dhjetor 2010 - 02:34:

Glak ta gezosh shtepine e re.
Do hysh vetem apo cift?

Postuar nga lule datë 19 Dhjetor 2010 - 04:10:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

rrofsh Kat , faleminderit
ça thu re Al , ato dhe shkun 3100 lek metri , sa per vendosjen ........ ku e di une , kshu than kto ustallaret knej dhe ashtu bona une .
si material u qunte Acrylic 40 000 lek metri linear , me i llaf ajo gjoja qe shikon ti ka kushtu 150 000 lek vetem si derrase , plus qe do i shtohen lavapjat + grup , pianura , furra , aspiratori , firgoriferi ........... diku aty te 220 000 lek totali ( po i shkruj me te reja qe te me duken pak )

Fleur ... zyshat kan vendin e vet , shpija te veten ( mos tkisha majt menien ke zyshat - do isha me 4 shpia tani )

hallall ti kene - se per ato po punojm

ueeeeeee ca ka thon leqe e the vet ti,, problemin mo tvogel direkt ke dega ahhahahhaahhahaa e ke afer kshu do me bo martes ti e

Postuar nga Glaukus datë 19 Dhjetor 2010 - 04:26:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Glak ta gezosh shtepine e re.
Do hysh vetem apo cift?

rrofsh Deb , faleminderit

per momentin vetem ...
sa tqetesohem içik

o Fleur ..... po do ndryshoj un moj do behem djal per shpi ( qafsha gocat e lagjes qe do ndryshoj )

Postuar nga lule datë 19 Dhjetor 2010 - 04:29:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

rrofsh Deb , faleminderit

per momentin vetem ...
sa tqetesohem içik

o Fleur ..... po do ndryshoj un moj do behem djal per shpi ( qafsha gocat e lagjes qe do ndryshoj )

ah vdekshin gocat e lagjes tate tgjitha ( kuptohet vec meje dmth )

Postuar nga Piktor datë 30 Qershor 2011 - 00:26:

Domate kokerrvogel (ciliegino), ideale per sallatra te ndryshme por edhe per makarona te ftohta apo oriz.

Postuar nga Piktor datë 30 Qershor 2011 - 00:28:

prape domatet.

Postuar nga Piktor datë 30 Qershor 2011 - 00:29:

Trangujt.

Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 »
Trego 101 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.