| Forumi Horizont | Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 217 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- per nje lidhje serioze preferoni......... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2756)
Hmmm!
Do te kisha pranuar nje
Ato thone se jane me te lavderuara per nje lidhje...!!!
Ju pershendes
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Hmmm!
Do te kisha pranuar nje. Se me ato i kam punet me mire, ndersa me tjerat i kam te shkaterruara... Keshtu pajtohet mendja ime, se me tjeter s'ma nxe mendja e dashurise apo jo!?
Ato thone se jane me te lavderuara per nje lidhje...!!!
Ju pershendes
Me fal zotrote?!. Ndjekje e rralle, por e infektuar.!!! Qenkeni mjaft i zoti te me dilke perpara, dhe shpetonke pa u shkelur fare...!!!
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Me fal zotrote?!. Ndjekje e rralle, por e infektuar.!!! Qenkeni mjaft i zoti te me dilke perpara, dhe shpetonke pa u shkelur fare...!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Lozonjare
Njerez,pse ziheni pa pasur arsyje,une lexova keto mezashe,dhe te them te verteten s me ben pershtypje,dua te them nje gje trus..me Plloshtanin me force psiqike dhe zgjuarsi je shume large dhe nuk e mund dot,provo me te mire dhe te bute,se ndosha butesi te sjell ne fitore.....
kuptohet se me femrat shqiptare nuk ka per ate edhe nuk kam pse ti nderoj
me shqiptare nuk do te ishte problem jasht apo ketu vetemse te jet shqiptare kisha thene me mire te jet jash shtetit mirepo shqiptare
Citim:
Po citoj ato që tha |TrusT|
ti plloshtan nuk e paske te qarte idene , e temes , kuptoj qe i paske fiksim "laviret e denja" po ama ideja e temes eshte qe shqiptaret me ke preferojne te keni lidhje serioze . lexoje edhe me mire mesazhin e pare .
P.S. njeriu pelqen ate qe i pershtatet , shikoje pak se ku e ke cuar veten.
bye
Re: jam-Vlonjate
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
Brenda na vlora, apo e shtyn edhe deri ne kote, se afer eshte.
;looooooooooooooooooooool;
Puth te gjitha vlonjateeeeeeeeet kudo qe jane, se jan si shpirt"kan lindur si vet pa jo per gje".
Citim:
Po citoj ato që tha Lozonjare
Varet se c fare femrash ke takuar,une p.sh.nuk jam dakort me mentalitetin e shqiptareve por kurr se mohoj qe jam shqiptare,dhe deshira ime eshte qe jeten time ta beje me nje djale shqiptare,keshtu qe mos i ke ngatrruar mohemet si shqiptare apo urrejtja per mentalitetin tone qe kemi.....fatkeqsish duhet ta pranojme
Kjo me duket se nuk ka transkriptim, por ka vetem sterhollim, dhe e gjejsh veten ne pergjigje... Retorike dhe kjo nuk e duron shume apostrofin!
Te pershendes mundohu te perkthejsh, se po mbeti per te tjere, mbesesh ne unazen e akullt te Saturnit...
Mirekuptim
| Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 217 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.