| Forumi Horizont | Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 » Trego 656 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Lokali i Durresit (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12369)
Hajde ketu dhe i ke te gjitha falas cfaredo qe te mareshe.
Moj ai niku sikur ja ka varur forumit me duket, ka ja nje jave qe spo duket ku te ket shkuar valle e?

Citim:
Po citoj ato që tha comja
Hajde ketu dhe i ke te gjitha falas cfaredo qe te mareshe.
Moj ai niku sikur ja ka varur forumit me duket, ka ja nje jave qe spo duket ku te ket shkuar valle e?![]()

o po ca bofet mer daj ktu..........punojn kta njerez apo rrine gjith diten lokaleve sa ne tiran sa ne durres..............................u pa puna .........me bjer nje dopio raki .................
Ne e marim punen me vete etnik.
Ja po ta sjell tani dopion un ty.
niku ka shku tuj gjujt per ngjala, per tju sjell gjera te fresketa deti, mos kini merak se dhe peshk do sjelli,
come me sill 2 dopio xhin dhe nje vajze te me bej shoqeri
Citim:
Po citoj ato që tha viper
come me sill 2 dopio xhin dhe nje vajze te me bej shoqeri
Ka ndonje pije per mua sot ketu come?
Po mi lal cfare te duash ti ke.
Ti vetem porosit.
Nji vodka për mua dhe shefes silli nji espresso tja mledhi zemrën se më duket e lodhur sot.....
Apo e kom gabim Lela..?
o Nigo ke fillu me pi vetem eeeeeee ?
po ska gje se sa do qe te bredhesh prap do te gjejme .
Nje raki manaferre per mua
TE TJERVE CTE DESHIROJNE , PO QERAS UN SOT.
erdhi ene peshku......nigo etniko rakin e kom zi me durt e mi vallaj e kam bo me kimet hecni se i kom pa lek...viper ene ty plako raki?
sot jane cdo gje falas nga pronari i keni me rasttin e rikthimit
come si te ka lali ty mire rrusho?u rrit rroga jote lol dyfishohet:p :p
engjell ta honksha zemren rrusho ty ku je ti po hec ktu lol,se ate porosi qe me pate dhone jam tu e kry maj.ahahahhaa
come kur te vi lela cfare do qe te marre e ka te qerasme nga une ok lal?
ate sexin sma pan syt mu nga ka humb ajo qe i humbte vula asaj ishalla jarebi se jam tu pi ene i got raki.e pastaj kam me shku ne shpi,se u pa puna kercet gaxhepi si ne dy te nates

si jeni mer lokali buze detit?
a ka ngele jin tonic per mua apo e keni pi vete?
jeni ber pijanecer te tmerrshem kohet e fundit
Sjemi bere pijaneca ne jo, kemi qene gjithmone.
Sot se kemi Comen qe te na sherbeje keshtuqe Jin tonic po ta ofroj une.
rrofsh per jinin lale por hajde ulu edhe ti apo si gjithmone ke me ike heret se nuk te del koha?
5 minuta per shoqerine duhet me i gjet apo jo
para lokomotivaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................sijeni o durrsake...........a ka raki te mire ktu ?
po pati , nji dopio per mua...............
Hajt cuna uluni zini vend merrni dhe nje karrige per mua dhe bejme nje dore muhabet 
Raki kumbulle te pelqen ty Etniko?
vallaj e mir osht , por po pati raki manaferre me mir do jet, mgjthse po e le ne doren tende..............
ma bej edhe mua nje dopio raki mali pasi kam kohe qe nuk kam pi raki mali
etniko ku je ti plako?
o olo knej mer daj verdall jom , po ti ca ke bo , akoma anej je , apo ke ardh ne tr ?
jo akoma jam ne kuwait plako sot me darke fluturoj per tirane
a ka ngele me raki mali andej nga ju apo e keni mbaru te gjithen? 
Ja dhe cunat e tirones i mblodha ne Durres.
Hajt cin cin cuna cin cin se po e pi dhe une nje gote raki me ju

cma hoqi trunin fare mu kjo me kete raki qe na serviri
kot si kena thon embelsia e forumit ksaj goceje nga durrsi
vatem rakia nuk mbaro knej , se ekena ne vend te ajrit , ne Shqiptaret, po te uroj nje udhtim te m,bare e te kendshem , mirse te vish Olo.
o Lela mos pi shum ti se sdi ca bo masanej ..............
etniko rrofsh lale
lela eshte goxha vajze ene di me e mbajt veten plako eshte mesu ajo me pi ka njecik
Ehe duket qe se njef Lelen ti??
Sme kap pija aq kollaj mua jo. Jam mesuar te pi rregullisht dhe nuk i perzi pijet.
Hilet e barit i njof mire 

Oli rruge te mbare Yllo dhe rikthim te kendshem ne shtepi
rrofsh lela per urimin
po e pij ene nje dopio tjeter ene do iki te bej gati valixhet se koha fluturon
tung forumista takoena me tiron
Pacim Oli dhe udhetim te mbare. DHe mos Fluturo shume 

erdhi rakia zime mar qafira,
olo,etniku si ju kam er burra mire me shendet
lela ku je ti rrush mire?
sot te qerasmet jane nga une
une desha nje xhoni
po ketej nga dursi mo qeka lokali pa leje, pse nuk ka njerez brenda, vini pak muzike ndizeni skenen cbeni mo
http://rapidshare.com/files/1331891...-_I_can_fly.mp3
Sa i lumtur djali sote gjithandej vetem muzike do te ndigjoj paçka se kjo koha te mer ne qafe gjithe shi .
Cfare do maresh qe te qerase une sot?

come do te qeras une se kam feste, se kam mar nje provim, dhe keshtu me takon mua, per te gjithe ofroj sote
ti cfar don me pi rrushi
un nje redbull do te mare sot.
Por do te nje jape nje adres E-maili dhe te sjellesh te gjitha keto figurat e bukura qe ke vene ne forum.
come erdha me pi kafen ktje nga durrsi un!
viper si te kom ty lal?
o come ate olin se kom pa fare nga u bo ai?
ma boj ate kafen turke mua come edhe hajde ta pim bashk, shofim ene filxhonat lal hahahahha
viper po vjen edhe ti me pi kafe turke me ne?
Oli me duket se kishte mbaruar sherbimin dhe do te kthehej ne shqiperi me sakte nuk e di.
Po beje kafen qe te ma shohesh qe dhe 10 minuta jam besoj se dalin per te pare filxhan.

te ma shohesh si heren e fundit ama

erdha engjell_mbrojtes, flm per kafen, a deshiron dicka prej meje, come ci sto, ma bej me mp se ti nis un, hajt pi kafene nje here, mbas kafes ok
uaaa mi come si te ka ron filxhoni o zot o zot...!
dy pasqyra gezimi ke aty ku e ke pir.......prit nje telefonate te gezuar shume shpejt........nje shkrojne M me del ktu nuk e di........te ardhmen e ke te paster fare.........kshu mir te ka ren...!
hajde ta bej me gisht tashi.................cfare mendon? looool
P.s viper si te kom ty lal? hajde ta shofim ene ty filxhonin......!
erdha engjell_mbrojtes, un besoj se e kam nxi filxhanin se e pashe qepare 
po muve a ka me ma pa kush mer????????............filxhonin ej popull
pershendetje nga pronari come si te ka lali ty mire?me fal qe kam humb pak por pranaj te kam lene ty ketu
engjellin ma ki pak merak se e kam me kimet come.
meqe sot festoj keshtu kot se kom marre pare hec come bjeri dajres se kom sjell ene ploncin vallaj me e gatu me e ba per kimet
solla dhe raki nga skrapari nje dobixhan per olin ene etnikun ta kene aty sa here te vine
mroma...paska ra qetesi e madhe ketu,e paska zene gjumi comen qeka lodh tu nejt sot vallaj
bobo spaska gjalleri fare durrsi, vetem ne vere vijne keta mesa po kuptoj, o lela kur fillon plazhi me 
Pershendetje durresi...!
niku ku je ti me lal? ca bohet ktu spaska klientel fare...!
kom thon un kur nuk esht pronari ne lokal nuk vje njeri loool
viper si je ti lal? ca ke bo naigjo......hajde ta pim naigjo bashk meqe jemi ktu...!
un dua nje red bull per vete mer cfare te duash se qeras une...!
Ckemi shefe si po ja kalone?
Te lumte goja me ate filxhanin

Sa here qe ma shefe ti filxhanin mi gjene te gjitha 

Ja ta sjell une tani derbullin po mare dhe nje per vete dhe po ulem me ty.
ca bone ti engjell mir ja ke kalu, hec dhe mer dicka prej meje,
come si tka rrushi ty, a je mire,ti zemel ca ke bo. don me marr dicka me pi
hajdeni te pime noi gja, se kam kohe pa ba muhabet 
mirmgjes durrsi!
come si te kom ty lal? hajde ma boj nje kafe se do me qerasi viper...!
viper ku je ti, si ja ke kaluar? po ku i gjen gjith kto foto te bukura ore ku i gjen....?
Po te bej kafen dhe po te sjell me vone nje red bull nga ana ime.
Sa per figurat shum te bukra ika po se ku i gjene spo na e tregon.

Ti viper mos do te sjell ndonje gje pa merak se i ke te paguara nga un cfardo qe t emaresh pasi vendos ca figura shume te bukura.
erdha engjell erdha, come me sill nje gote qumesht lalit, por nga i i fresketi ama

Pa merak qumeshti eshte i fresket ma sjell katunari cdo mengjes

| Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 » Trego 656 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.