Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)

Postuar nga Bledumi datë 22 Gusht 2004 - 00:21:

o Shenjtoro..o Tiiiiinooooo Shif ca nicku ky mer plak.
Taqo,Kico,Tino....Jorgo :p.

Cuba Libra is on the table.Ja nje me fund per gjithe grupin e vjeter,se u bo kohe pa pi njehere me ju.
Per shendetin e te gjitheve pra.

Postuar nga Shenjtori datë 22 Gusht 2004 - 02:04:

Mos me caj rrrrrrrrrrocken..........

Harrove Valentine

Hej, i more leje shefit ti qe e hape forumin??? Nga shoke zyre, qe ketej e tutje do me therrasesh SHEF...:p:p

More vesh Tiiiiiiiiiinoooooooooooo.

P.S: Futi i vrap qe ne pike te mengjesit andej nga plazhi.

Postuar nga jimmy84 datë 22 Gusht 2004 - 02:09:

O Bledum, e prure koken mer pijanec i parikuperueshem? Dole nga faza e cintoksikimit apo te nxorren te semure kronik i pashprese? He edhe sot qyl do pish apo do besh sikur do paguash gjasme?
Shenjo si qenka kjo puna e shefit mo?

Postuar nga hirushja datë 22 Gusht 2004 - 02:51:

Shiko shiko, e fute koken O Xhimo. S'rri dot ti pa thashetheme e keqja eshte se edhe te tjeret i ben si vetja:p.

Postuar nga BluE_icE datë 22 Gusht 2004 - 03:21:

he ?

u mblodhet juve? Pushimet mire?
jo per gje ,shume rehat kish mbetur forumi pa ju

nje mountain dew per mua :p

Postuar nga Klodel datë 22 Gusht 2004 - 20:57:

po ku je o bled se na thave syte kane rene gjith ne heshtje

una dua nje pije te forte s'qenka kollaj te largosh transformimet qe te ben koha dhe te mbetesh njelloj ne thelb.

shenjo po pi nje jb me ty po me akull

Postuar nga Bledumi datë 22 Gusht 2004 - 23:56:

o Cim rakia,po ca ke mer.Ne vend qe te thuash ndonje fjale te mire,direkt me sherr :pSke faj ti jo.E ke edhe nga vapa (se rakia te ka degraduar fare)

Ana,he mi.Une ketu them se jam.andej-ketej-gjithandej.ti si kalove me pushimet ketej.?Gjynaf qe s'u takuam.

O Lor,ku je mi.Na thave syte na thave.Gjithe pushimeve per forumin kam menduar,me gjithe Shenjtorin.:pAty te barraka e Taqos na gjeje qe ne mengjes.

O Shenjtoro..O Tiiiiiinnoooooo.
Ca jemi ne bulmetore apo fruta-perime.Na cate rrrrrrrrrrocken
O lace,merre njehere sparin ne cel mer dhe pyti kur do vijne.
E di si ka qene deti sot mer.none-none,per serf dhe te mendosh qe Bina do iki ne Itali sot ne darke. Ka per ti ik truni.
Ketej gjithcka ne rregull.Me merr ne tel per te me thene ca do bojme per neser.

Ja nje raki nga ajo e Kicos mua

Postuar nga jimmy84 datë 23 Gusht 2004 - 13:43:

O Hirushe po ty xhan pse te djeg? Ja e lexoi Shenjtori dhe nuk e vuri ujin ne zjarr hic? Ca ke moj goce, si e ke hallin? Pi ndonje gje te keqen qe te qetesohesh se paguaj une

O Lorie po edhe nje here qe na nderove (me ardhjen tende dmth) na ofendove menjehere moj? (une bej sikur jam prekur ne shpirt gjasme )

O kellire si po ja kalon andej? Po dezifektohesh me nafte eee? Tani te mban deti siper eee? (Ty ne fakt edhe pa nafte te mban deti siper se rakia eshte me e lehte se uji )
Hajde nje J&B shqeto mua se Bledumi po cintoksikohet ne det tani.

Postuar nga Bledumi datë 23 Gusht 2004 - 22:38:

Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84

O kellire si po ja kalon andej? Po dezifektohesh me nafte eee? Tani te mban deti siper eee? (Ty ne fakt edhe pa nafte te mban deti siper se rakia eshte me e lehte se uji )
Hajde nje J&B shqeto mua se Bledumi po cintoksikohet ne det tani.

O Jimm rakia,po kam nja 5 dite qe kam ardh mer,c'me thua si po ja kaloj.Tani ne pune plak,boll me pushime.I lujta fene kete vit,1 muaj mo.U merziten pushimet nga mua :p.
Ca ishin gjithe ato lajme te naftes mer aman.Andej vetem 1 dite ishte deti me nafte,diten tjeter u pastrua.Mua me merrnin cdo dite ne cel dhe me thoshin:- Po vdesin fokat andej ?
Jimmo,pall ariu plak,me mire nuk bohej.
Plazh,alkol,bar,femra,muzike,tere muajin
Si e kam Arditin mer?Hej se fola para nja 2 ditesh ne cel me ate dhe e lame per te pire ndonje kafe.Kur te flasesh me ate,lini nje dite dhe me beni edhe mu zile,ok

O Shenjtor(o shef),o qafir,qe sje per te ngrene as per te pire,na dole cun (e di vete ti mo ),ca je tuj bo er ti.
Hej se mbarova pune une ketej,do kallosemi sot apo jo .Hec se vetem ty po te pres une.

Ja nje dopio raki do e pi me qejf.Per shendetin e cunave te Brigelit dhe per shendetin e gocave.

Postuar nga Klodel datë 23 Gusht 2004 - 22:49:

hej se lat nam vetem shqiptaret kam pare qe ne vend te ngrene telefonin duke qen 500 m larg njoni tjetrit shkrujn ne forum qe duhet te shkosh ne net kafe te paguash internetin
hahahaha o bledo o gjo e keqe te rraft nje e mire ishalla, megjithese te ra ja ke goxha shef. shiko mos ja abuzo miresine se ti shkul veshet pastaj

per mua nje neskafe me akullore se kam goxha pune sot po shtrydh trunin per projekte te medha kombetare

Postuar nga Bledumi datë 23 Gusht 2004 - 22:54:

o Ana,nga po vjen ti,nga ndonje net kafe :p
Une jam ne pune mi lal,nuk jame ne net kafe.Edhe Shenjtor (shefi) eshte ne pune,prandaj po i shkruaj qe ketej.Pse te harxhoena :p

Nuk abuzoj me asnjonin une jo.Ja me mbaroi limiti mua,edhe min kohe kam
Ti si kalove ketej njehere ?

Postuar nga Klodel datë 23 Gusht 2004 - 22:56:

xham fare kalova edhe pse nga nje vesh hyri dhe tjetri doli pushime sh te shkurtra

kam nevoje per kavalishence nje vjecare me duket
nejse kismet mos dukena prap

Postuar nga Bledumi datë 23 Gusht 2004 - 23:00:

Hajd se me kismet jena te gjithe.Jemi sot,s'jemi neser .

Ok Ana,ika une njehere.Hajd se boena

Mi bej ta fala Tiiinooos (shefit dmth ) ;
Ciao a tutti,belli e brutti :p

Postuar nga jimmy84 datë 23 Gusht 2004 - 23:02:

O pijanec qenke kthyer mo? Prandaj ishte shtuar ndotja ne Tirane keto ditet e fundit? Hajde nje coca cola se paskam vape sonte.
O Ana ishalla te gezosh pushimet e tjera se keto te shkuan per lesh E vetmja gje qe pate fat ishte qe nuk takove Bledumin. Shpetove per sivjet

Postuar nga Bledumi datë 24 Gusht 2004 - 23:49:

o Jimmo,sa poshte ke rene mer :p..
Ababababa,vjen ere edhe nje dite mbrapa ky bari.
Kamarjere,nje smirnoff do e pija me qejf.

Ja iku edhe nje dite,pothuajse rehat.Mesime,pije,puthje dhe per me teper PUNE

O Tiiinoooo,ku je mer krye pentit si buc..Mo,mo mo,tino,mo tino...
O Lace sa kemi qesh me kete batuten andej mer .Duke kapur pemet me te largeta per te qeshur me te madhe .O Shenjo shefi,na e thuj nje fjale mer se na mori malli :p.
Hej,si ishte ai muhabeti mer,mos te te ngacmoj gocat e lagjes e .Te tha gje Bonita ty.?

Ja Bledumi duke pire smirnoffin me fund dhe lepin buzet.

Postuar nga Klodel datë 25 Gusht 2004 - 00:28:

lexova smirinoff una?

bledo po mire nuk po na ofron nje smirinof? e vetmja pije qe ka lezet qe pihet ne tirane

Postuar nga Bledumi datë 25 Gusht 2004 - 00:33:

Te gjitha pijet kane lezet ne Tirane Ana,po jo te gjithe njerezit ..
Pi mi lala ca te te kete qejfi.
Nje house ne sfond nuk do ishte keq,edhe pse birbilin e humba sot,prape do e kercej me shume kenaqesi

Your dreams are now been for feel
get it down or get ti in..

Postuar nga hirushja datë 26 Gusht 2004 - 01:12:

Citim:
O Hirushe po ty xhan pse te djeg? Ja e lexoi Shenjtori dhe nuk e vuri ujin ne zjarr hic? Ca ke moj goce, si e ke hallin? Pi ndonje gje te keqen qe te qetesohesh se paguaj une

Hiç o çuni, s'kam asgje vetem shoh se sa here qe futesh ti ne forum i corodit njerezit.

Dua nje pije nga ty. Nje VK CHerry. nese mundesh!!!

Postuar nga jimmy84 datë 26 Gusht 2004 - 01:38:

Moj Hirushe, po pse moj une ju bej sallate keshtu a here qe hyj moj??? Faleminderit per vleresimin, faleminderit. Ta paca borxh.
Nejse. Kamariereeee. nje VK Cherry goces se qenka e coroditur sot.

Postuar nga hirushja datë 26 Gusht 2004 - 01:42:

Hahaha why do you twist my words???

Flm per pijen.

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 26 Gusht 2004 - 02:33:

Citim:
Po citoj ato që tha u.s.a600

se mos te kapin gryket moj

Jemi mesuar xhaxhi ...

***uaa ore po qenkeni me te vertet llafezaner ju te tjeret eee..(edhe pastaj me thone mua ca...)) j/k...keep it up though.
Ju puc.

Postuar nga u.s.a600 datë 26 Gusht 2004 - 13:03:

Citim:
Po citoj ato që tha JaM_VlOnJaTe

Jemi mesuar xhaxhi ...

***uaa ore po qenkeni me te vertet llafezaner ju te tjeret eee..(edhe pastaj me thone mua ca...)) j/k...keep it up though.
Ju puc.

xhaxhi i sat.....,

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 28 Gusht 2004 - 03:51:

Talking

Po i tyt... ?

Postuar nga qorri datë 29 Gusht 2004 - 19:54:

Mos u zini popull. Apapa na cmendet pini sa pini dhe filloni sherrin pastaj.

Postuar nga amor alucius datë 29 Gusht 2004 - 22:05:

Kujt i pihet dynja???Paguaj une per sonte,une po ja filloj me Malibu.Kush me bashkohet?

Postuar nga BluE_icE datë 29 Gusht 2004 - 22:08:

mua me kercehet me shume

Postuar nga qorri datë 29 Gusht 2004 - 22:08:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Kujt i pihet dynja???Paguaj une per sonte,une po ja filloj me Malibu.Kush me bashkohet?

Megjithqef po me kusht qe te paguaj une.Hej kamariere nje white lady te lutem. Po he Amor c'na thua ndonje gje te bukur.

Postuar nga amor alucius datë 29 Gusht 2004 - 22:12:

Ehh,me ne fund erdhen "qafirat" e mi te preferuar
ca ju kercehet?Mund te bej DJ une sonte,pasi mbreme e teprova duke kercyer

Postuar nga qorri datë 29 Gusht 2004 - 22:18:

Ndonje gje te lehte se jam i lodhur.

Postuar nga amor alucius datë 29 Gusht 2004 - 22:20:

I servirur

In the deathcar

I know that you have got the time
Coz anything I want, you do
You'll take a ride through the strangers
Who don't understand how to feel

In the deathcar, we're alive
In the deathcar, we're alive

I'll let some air come in the window
Kind of wakes me up a little
I don't turn on the radio
Coz they play shit, like....you know

Kur ju rifillon uni juve??

Postuar nga qorri datë 29 Gusht 2004 - 22:49:

Me fal per mungesen e gjate. Zbrita poshte dhe bleva nje shishe Disaronno se vendosa qe sot nuk shkoj ne pune.E bukur kenga.

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 31 Gusht 2004 - 03:29:

Nc, sa nice ti oree...Edhe i lodhur qe ishe vajte edhe e more shishen ee...hallall :p

Postuar nga qorri datë 01 Shtator 2004 - 20:24:

Citim:
Po citoj ato që tha JaM_VlOnJaTe
Nc, sa nice ti oree...Edhe i lodhur qe ishe vajte edhe e more shishen ee...hallall :p

SHoku nuk isha i lodhur,thjesht nuk me shkohej.megjithate deri me sot nuk kam qene ndonjehere aq i lodhur sa mos te shkoj ta marr nje shishe.Hej ka ndonje qe do me pi sot?

Postuar nga Klodel datë 01 Shtator 2004 - 20:28:

un dua nje red bull se jam totalisht e keputur. kombinimi i marrjes se gjakut me trajnim +pun+detyra shpie sot do me coje as vet se di ku...............

ue si jam

Postuar nga qorri datë 01 Shtator 2004 - 20:43:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
un dua nje red bull se jam totalisht e keputur. kombinimi i marrjes se gjakut me trajnim +pun+detyra shpie sot do me coje as vet se di ku...............

ue si jam

Shtoi edhe vodken se ndihesh mire fare.Kamariere nje birre per mua te lutem.

Postuar nga amor alucius datë 01 Shtator 2004 - 21:54:

Citim:
Po citoj ato që tha qorri

Shtoi edhe vodken se ndihesh mire fare.Kamariere nje birre per mua te lutem.

Red bull me Vodka eshte fundi i botes Ky eshte kombimi qe marr mbas nje nate zgjuar nga studimi

Postuar nga Klodel datë 01 Shtator 2004 - 21:56:

jooooooooo kush ta ka mesu ty red bull me vodka.
kshu pinte njoni ne tiran po nje her e provova ishte teper exploding

jo mo cun me mir vetem red bull s'jam ne terezi sot me leviz

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 02 Shtator 2004 - 03:39:

Citim:
Po citoj ato që tha qorri

SHoku nuk isha i lodhur,thjesht nuk me shkohej.megjithate deri me sot nuk kam qene ndonjehere aq i lodhur sa mos te shkoj ta marr nje shishe.Hej ka ndonje qe do me pi sot?

Jam Shoqja byrazer :p...
Nejse, sa per te pire nje uje dua une mo. S'jam ne mood per alcohol sot.

Postuar nga jimmy84 datë 02 Shtator 2004 - 12:52:

Aman edhe ti moj Shoqe. Vetem uje pi ti? Po ty te kemi edhe labe. Po pi ndonje gje te hajrit tip Redbull apo te pakten ndonje birre. (kjo edhe ujin e pi pa gaz une kerkoj qe te pije redbull kjo )
Jepi se paguan qorri po he. Une nje konjak Skenderbeu :p (sa inat qe po i vjen bledumit tani se po i marr pijen e tij te preferuar :p)

Postuar nga Bledumi datë 03 Shtator 2004 - 00:38:

Citim:
(sa inat qe po i vjen bledumit tani se po i marr pijen e tij te preferuar :p)

Jo mer sme vjen inat :p
Pija ime e preferuar eshte FERRNJAKU apo harrove ti.
Kamarjere,nje dopio ferrnjak mu,icik shpejt se skam kohe.
Jepi edhe Jimm Rakise ndonje gje.Sa eshte degraduar i shkreti,gjynaf iku ne mosh te re .

Postuar nga SUNBELOVED datë 03 Shtator 2004 - 01:18:

Hallall FERRNJAKU.

Postuar nga badgirl datë 03 Shtator 2004 - 08:46:

miresejugjej

lejohet cigarja ne kete bar?

Postuar nga jimmy84 datë 03 Shtator 2004 - 22:47:

Erdhe mer Bledum? Ehhh i ziu une thuaj. Me ka zene rrota k...emben me nje tip si puna jote. Ti je rob i falimentuar. :p
Megjithate nuk po ta prish edhe kesaj rradhe (jo per gje po e kam amanet nga gjyshja e komshise, rahmet paste )
K....amariere mi dreq. Sille nje ferrnjak per Bledumin (se mos e sjell vertet moj, sill uje boville se nuk kupton gje ky) :p

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 04 Shtator 2004 - 02:01:

Ah...ok sot jam ne qejf ee!
Ca te me jepni e pranoj...pijet dmth.....
A rrofshi se jeni si rrusha.

Postuar nga roke datë 04 Shtator 2004 - 17:34:

Citim:
Po citoj ato që tha badgirl
miresejugjej

lejohet cigarja ne kete bar?

Mire se erdhe.cdo gje lejohet ketu.Pa problem fare ,por ti sigurohu qe te jesh brenda:p
jam vlonjate!Qenke ne qef sot???sa mire ti:p Po cne,apo....te ka derguar ndonjeri ndonje leter dashurie duke ta hedhur tek ballkoni:p:p
Hajde pi nje xhek daniels me mua.still hot:p

Postuar nga Shenjtori datë 05 Shtator 2004 - 00:01:

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

2-0 dhe eshte vetem minuta e 10 e pjeses se pare.

Postuar nga déjà-vu datë 05 Shtator 2004 - 00:04:

Sa inat!

Eshte kulmi,asnje mundesi ta ndjekesh ndeshjen.

azzz'

Postuar nga Shenjtori datë 05 Shtator 2004 - 13:05:

Inso, te humbesh ndeshjen ne TV eshte nje gje, por te humbesh Tiranen dhe gjithe Shqiperine ne DELIR ishte dicka tjeter. Gjithesesi ajo qe ka rendesi eshte qe fituam. Ose me sakte, dje qe me e rendesishme humbja e Grekut se sa fitorja e shqiperise.
Ahh edhe dicka, dje nuk u la nene e moter greku pa kenaqur....

P.S: Sot ne proteste para ambasades greke per incidentet qe ndodhen mbreme ne greqi ( u vra 1 tifoz shqipetar dhe shume te tjere u goditen me shkopinj)

Postuar nga Klodel datë 09 Shtator 2004 - 18:32:

njatjeta bari nga behen keta grupi i vjeter s'paska njeri , qenkan duke fjet akoma.

kamarjere mua nje kafe turke dhe kush te vije ca te doje. i kam un sot tja nxjerr fundin rroges qe diten e pare

Postuar nga durrsake_topolake datë 10 Shtator 2004 - 01:02:

hajde hajde bari bosh, po shkoka ne falimentim sonte, apo me duket se analistja na paska lene rrogen e vet peng ........
po filloj une me perfituar nga perzemresia e analistes
mke redbull te behemi njecik me energji se neser do perballojme gjthe ate dite

Gjithsej 60 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.