Forumi Horizont Gjithsej 117 faqe: « E parë ... « 62 63 64 65 66 67 68 69 70 [71] 72 73 74 75 76 77 78 79 80 » ... E fundit »
Trego 117 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ceshtja kosovare dhe me gjere (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=162)
-- Shqiperia Etnike (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=125)

Postuar nga ANALISTI datë 20 Prill 2003 - 17:07:

E nderuara Analiste !

Në kuadrin e politikës botrore, sot njihen disa rryma , të cilat për arsye të intresave , janë në kundër thënje të hapur, dhe në një konflikt të përhershëm me njëra tjetrën.
Pas kalimit të luftës së ftohtë, e cila ishte e ashpër, dhe zhvillohej nga dy blloqe të fuqishme, të cilat kishin të bënin me një luftë idealesh, tani , kjo luftë, nuk ka ndryshuar, formën dhe përmasat, por ka ndryshuar objektivin, dhe objektivi i saj, nuk është më lufta ideologjike, por, luftë ndërmjet kulturash, të cilat kanë një thellësi më të madhe në ndërgjegjën njerëzore, se ideologjia e cila nuk arrinte të trshëgohej pa ndryshime brez pas brezi.

Duke u nisur nga ky konstatim, dhe duke parë paraqitjet tua në këtë Forum, vie në përfundimin ,se ju mund të jeni ndonjë spikere e ndonjë radioje të pa dëgjuar, por asesi një përson me një Master në Politikë të jashtme.

Besoj se nuk do ta kini të vështirë , të konkludoni, se përsoni që bënë paraqitje të tilla, që ju gjithnjë i kundërshtoni, të jetë një njohës shum i mirë i politikës Botërore, dhe pse jo, dhe një përson që bënë të njejtën gjë, në ndonjë nga Universitetet me me zë në përëndim.

Një individ me një përgaditje të tillë, asnjëher nuk do të binte në pozita të tilla, sa të debatonte me njerëz, për të cilët , nuk është e vështirë të vërehet se janë jashtë ç'do lloj standarti......
Me këtë nuk dua të ofendoj të tjerët, por, lavdërimi që i keni bërë vehtës është tepër pa bazë.

Një kundërshtim të tillë, dhe një argumentim , se populli nuk do të bashkohet, do i shkonte për shtat një të pa shkolluari, dhe ndonjë injoranti, por në asnjë mënyrë, një përsoni me një gradë në politikë.....

Unë njoh shum intelektual në Shqipëri, dhe me grada më të ulta se ju, por, një deklarim të tillë publik, akoma nuk e kam hasur, dhe kjo , është parp një argument, që vë tepër në dyshim deklarimin tuaj, sepse, gjera të tilla, mund të deklaroj, një që nuk di se ç'farflet..........

Unë do të dëshiroja të shihja, qoftë edhe në një shkrim të vetëm, vlerat që ju keni, por në paraqitjet e diri tashme, mjerim.......

Me këtë deklarim, ju mund tua mbyllni gojën, vetëm atyre, që bazë për informim kanë vetëm këtë, apo ndonjë forum tjetër, por jo atyre, njohurot e të cilaëve i kalojnë këto përmasa, dhe barazohen me ato të cilat ju i keni cekur......

Pres një reagim me vlerë.......

Gjithsej 117 faqe: « E parë ... « 62 63 64 65 66 67 68 69 70 [71] 72 73 74 75 76 77 78 79 80 » ... E fundit »
Trego 117 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.