Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 » Trego 426 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Do te doja...... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12508)
te dalldisesha me noj belkeputme tu kercy
Belkeputmja shoko s'kerce dot se i osht keput beli
Une do doja te flija gjume tani...
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
![]()
![]()
Une do doja te flija gjume tani...![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
une jo sdua gjume dua te rri zgjuar![]()
Citim:
Belkeputmja shoko s'kerce dot se i osht keput beli![]()
![]()
do te doja ........
noj gjo te omel
Citim:
Po citoj ato që tha al74
te keputet ne te miat duar pa te behet c'te behet ...no problem![]()
do te doja te kisha tani para syte te puthja, perkellelja me pas te kafshoja ,ket do doja
dhe i shkoka tanmmam
te mos isha ktu ku jam tani..megjithse esht kalimtare.
Do te doja qe Orfeu t'vinte ne shtepi e t'me sillte nje kafe se pertoj me e be ... e ciljeta te me merrte ne tel se kam per ti treguar nje sekret te vogle
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
do te doja te kisha tani para syte te puthja, perkellelja me pas te kafshoja ,ket do doja![]()
![]()
![]()
dhe i shkoka tanmmam
Citim:
Do te doja qe Orfeu t'vinte ne shtepi e t'me sillte nje kafe se pertoj me e be ...e ciljeta te me merrte ne tel se kam per ti treguar nje sekret te vogle
![]()
![]()
Citim:
Me nje kusht ti shoqethua ethe une thregim the me beth
![]()
Tregimin do ta kisha bere po te ishte sjelle mire tel dyqoni Luisit atje i humbe shancet hahaha
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Te vij edhe une t'i bi qylit nga Orfeu.
Ik o Cec lerna rehat se do pim kafe me BJonden
Citim:
![]()
![]()
Citim:
na kepute telet e zemres ahah sme mallengjen hic
Do te doja te ishte hap parukerja sot se po shof qe me paska dal nje thinje ...bo u tmerrova nela pa fjale ...
moj shoqe e di ti qe kur pashe te paren qe me kishte dale u skandalizova nejta nje muaj ne zi pa bere seks nejta ... imen shof te dyten kushedi sa do rri te jem si ty behem murgeshe
Citim:
moj shoqe e di ti qe kur pashe te paren qe me kishte dale u skandalizova nejta nje muaj ne zi pa bere seks nejta ... imen shof te dyten kushedi sa do rrite jem si ty behem murgeshe
![]()
do te doja keto momente te degjoja zerin e tij dhe te me thoshte sa "me ke munguar ..."
me thon te drejten nuk e di ene vet ca me zgjedh po vallaj kjo bezdia e shpatulles se majte nuk o shenje fort e mire. duhet me studju noj menyre me evitu punen fizike po masanej do filloj me kerku mos me kerceje mulla n'fyt . bela moshe .
do te doja te shkruaja gjithcka kam ne mendje sonte, por me frenon ky virtualitet pa rrenje!
Citim:
do te doja keto momente te degjoja zerin e tij dhe te me thoshte sa "me ke munguar ..."![]()
do te dja tju them naten e mir meqe ehste von e sdi si do kem shoqeir po ndeja acoma
kshu me mir nje nat te qet pe rte gjithe e gjum te embel
Ne keto tema s'marr pjese kurre e s'di c'ka perpara.
Por tani do te doja te shihja tek temat e reja ca tituj interesante, me ca personazhe interesante, me ca mendime interesante. Do te doja qe te kishte njerez te hajrit te prodhonin dicka te vecante, ndoshta te paparashikueshme. Do te doja te kishte nje barre tru diku gjetke qe jepej falas, me shprese se do gjeje nje barre tru te tjere diku ne hapesire dhe te beheni dy barre tru. E ndoshta me vone te beheshin nje Zuk apo nje GAS51 barre tru.
Vape Fajtor.. shume vape!
me e pas nji çun xhaje kshu sdo ishte keq
Cfare bote!!
Do te doja te arrija te perballoja 8 ore koncert!
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Cfare bote!!
![]()
Do te doja te arrija te perballoja 8 ore koncert!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Kush kur ku?
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Rock italian,javen tjeter,ne Itali
Ti ku banon?![]()
do te doja te perqafoj
Citim:
do te doja te perqafoj
Citim:
Po mire perqafome, vec kujdes jo me te puthme.
![]()
Citim:
me duket e njejte po jo te kafshume duhet te thuash![]()
Citim:
E? Si e the ket me?
Jo me len shenja se na more m'qaf me kojshijen. E kam indiane tani. u ka ndrru.
Puu ca femne. Kto indianet m'kan thon nuk mbajne breke fare. Nuk e di, duhet me pyt.
O kurt si thu ti?
Citim:
kam pas nje her e nje kohe indjan afer me nje fjale banoja ne pallat at kohe betohem qelbeshin nga papastertia e tani per breket skam ide
e mos mendo shelgu s epo e bej nga xhelozia s ety te paska hypyr mendja ne nje indianke hahahahah s eme pelqejne dhe mu sidomos kercimi ca filma indjane e kam kshu fiksim dhe dis afemra jan teper te bukura po ket eren e kan te flliqur eshpresoj brek te mbajn se sdi rruhen apo jo![]()
![]()
![]()
![]()
nncncncnncncn per gallat pak
Citim:
Eren? Jo me eren nuk e ka te keqe kjo aspak. Po po te rrish pa lare edhe ere do kete.
Sa per te rrujtme te rrujme e ka\ne po shume te zeze aman se po imagjinoj tani dhe m'u shpif hahaha
Citim:
po kur jan te zeza me mir se nuk shef njeriu shume nga hyn as nga del![]()
un jam pro me at tipin e lekures me pelqen lekura me ngjyr e bardha te shpifet sidomos ne ver se gjat dimrit ok
Citim:
po kur jan te zeza me mir se nuk shef njeriu shume nga hyn as nga del![]()
un jam pro me at tipin e lekures me pelqen lekura me ngjyr e bardha te shpifet sidomos ne ver se gjat dimrit ok
Citim:po merr indjanken e shelgut zbardhja pak s eune jam ok te nxihem cik po kerkoj
Po citoj ato që tha Vizioner
Hajde ne gjermani dylan, se ketu zbardhet dhe Indiani me i erret![]()
Do te doja......
...Te ishja ke Irena.
Pse nuk vjen kjo Irena ne gjermani!?
...Sa fat kane disa!
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Sa pak e informuar jam.. Kush? Ku? Ne veri jetoj Bris.
do te doja te me pudhonte kryti ne ket cast me tranoi
Do te doja te kisha nje private lane ne highway..
Do doja te iknin ditet shpejt.
do te doja te isha me pushime diku vetem mundesisht pa njeri ,sa qef qe kam ti kem ca dit vetm o zot
Do te doja te fshija nga kujtesa disa persona
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 » Trego 426 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.