| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
mire dje moj durrsake qe ishte bosh por, qenka bosh edhe sot.
Po ku jeni more barista, se do falimentoni barin
se besoj qe do te falimentoje kaq shpejt,se fundi fundit nji kamomil apo caj edhe e marrim e 2-3 ore me to kalohen :p
Pastaj ne ekonomi tregu jemi e keto pronaret e barit per pak reklame te na ofrojme ndonje gje e jo vetem ne njeri tjetrit......
futeni pak doren ne xhep pronare te pakten per nje kafe
se une po e fus per nje birre Corona 
Te befte mire birra tresh dhe te lumte goja, nuk duam qe te na falimentoje bari. Kemi Bledumin ketu qe sponsorizon (eshte pronar i barit)
Mua do te me mjaftonte edhe nje caj kamomili s'ka problem.
po mire pak patatine kikirike ose ndonje gja tjeter per te shty birren....japin keta ne bar apo jo.....
se edhe per muzike vetem: 2 dele 500 pare..... paskan vu sot....prap pune paresh :p
...po une me birre e ti me kamomil s'do e leme te falimentoje :p 
Citim:
Po citoj ato që tha roke
jam vlonjate!Qenke ne qef sot???sa mire ti:p Po cne,apo....te ka derguar ndonjeri ndonje leter dashurie duke ta hedhur tek ballkoni:p:p
Hajde pi nje xhek daniels me mua.still hot:p
Citim:
Po citoj ato që tha JaM_VlOnJaTe
Jam Shoqja byrazer :p...
Nejse, sa per te pire nje uje dua une mo. S'jam ne mood per alcohol sot.![]()
Do pija cdo gje qe ka perqindje te larte alkoli, cdo gjeeeeeee.
Dua te dehem sonte . Do vije njeri te bashkohet me mua ???
Lets get drunk and forget about everything...te pakten per nje nate .
Citim:
Po citoj ato që tha Insomnus
Citim:
Po citoj ato që tha Insomnus
aq sa te filloje e qeshura 
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
sycka vlen kjo oferta dhe per sot? po jo per t'u bere tape po per te ardh ne qefaq sa te filloje e qeshura
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha qorri
Shoku je edhe nga Vlora ti. Pi ndonje gje per te ardhur ne vete se e ke harruar qe ne Vlore i thuhet shoku te gjitheve.Apo do ndonje leng rushi te fermentuar si une.
Me sa po shoh bari ka dite qe eshte bosh.
Ku jeni .... i harruat pijet dhe muhabetet e barit.....?!??!?!?
bari jepet me qera
Erdhëm Anaz. Moj cupke po te dija vajze te urte une
, edhe ti meresh me thashetheme me qafsh?
Po kerkoja per nje tip? A dini gje mos e keni pare ne ndonje cep te forumit, ju kete fare tipi qe po kerkoj?
Jo, per ndonje gje por....(me mire se them
)
O Hirushe, mund te jesh pak me e qarte (nqs eshte brenda mundesive te tua
) Se ti me flet si Nostradamusi qe e merrnin vesh c a thoshte vetem pas nja 200-300 vjetesh

U te rent pika ty. Po c'te duhet ty ore se cfare shkruaj une! Nese nuk kupton ik lexo temat e tjera se nuk merem me ty duke te te shpjeguar
. Me je ber si gjarper qe shkon sa ne nje teme tek nje teme tjeter. Hajde ore mblidhe veten se do behesh burre apo se ke ndermend te rritesh ndonjehere
. He te keqen teta meri gjerat shtruar....
O Albanian, mos e krruaj (b... dmth) me qorromidhe se te del gjak pastaj

Kurse ti Hirushe si shume krahasime ben ti? Nuk pyet fare se ofendohet tjetri (e kam fjalen per gjarprin
) Nejse, une e kam per ty se per vete nuk me behet vone (gjithmone per gjarprin e kam fjalen eee )

O Hirushe, me kete punen e gjarprit me kujtove nje vjershe nga Volteri:
Nje gjarper, poshte nje perroi sic, thone
na kafshoi Zhan Ferrone
Dhe a e dini c`ndodhi?
Qe gjarpri, ai qe ngordhi!
Tani me siguri po te jem une gjarpri, ti je "Zhan Ferroi"

Ja tregoj une atij (ty dmth
) Maliqin.

O cuna pini ndonje gje edhe lerini llafet.Sa qejf e keni sherrin ju shqipetaret mor aman ,hajde se ofroj une.
hajde, kush do e pi nje birre tani
ahhhh per qef , ca muhabete dhe e mbylllim taman diten.
po mbani qetesi more aman se nuk degjihet se ç'bised behet ke tavolina tjeter,
psssssssssssssssssssst, si duket kan nje teme interesante
ah sa merak kemi ti pergjojm te tjert, si na flen ne shpirt mer aman.
hajde se une qeras tash.
unforgivable un jam per nje ekspres me qumesht. edhe per nje cigare 
si po te shkon dita sot? apo thene si andej nga juve qysh ma ki disponimin 
disponimin ....................
ketu afer meje Celine Dion po thot Je ne sais Pa ................
eshte dite me shi sote dhe ke parasyshe se si shkon dita thinking for the former time...........
ah kafeja si me shkriu more aman
po ti QYSH MA KI DISPONIMIN 
un disponimin? vallai perzit e kam 

jam cuar me dhimbje koke nga zhurma e trapanit qe cpon muret se ata siper meje po bejne banjo te re. imagjino derrrrrrrrrrrrrr derrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr qe ne 8 te mengjesit. mezi me zuri gjumi duke bere lufte me trurin qe ta c'kycja po aha shume i politizuar
nuk c'kycej. na bere me mendu alternativat politike te Kosoves 

60 parti per 2 milion njerez hajde rekordin do thyeni 

tani po diskutohet rreth UCK dhe jam shume e irrituar sot me politiken 
e vetmja gje e kendshme eshte qe dielli shkelqen. por kallkanin se ngroh dot.
Aazzzzzzz!!!
Hyra ne jave e trete qe jam ne gjendje gripi.Kam imunitet=zero...
Analiste,hajde paguaj çajin per inson tashti se s'tre vras shume.:p
tamam i ke rene pikes 60 parti per 2 milion njerz do e thyejm rekordin se s'ben 
por sikur ti shiqosh rrjedhat politike me nga afer se ç'je ti por edhe une do i shofesh se pas inicialeve ka krejt dic tjeter. se cila parti politike e ka fomuar UCK-ne prandaj edhe jam irrituar edhe une.
po nuk eshte vendi per diskutime te mdha ketu ,
ketu i thuhet bari i thashethemave oreeeeeeeeeeee heeeeeeeeej
po sido çofte me thashetheme edhe disa parti tona mirren ose thene me mire shumica pasi qe nuk kam deshir me i pergjithsu gjerat.
po deri kur do e shtyejm me kafe dhe qaj ne hajt te marrim nga nje birr.
paguani secili per vete 
"e vetmja gje e kendshme eshte qe dielli shkelqen. por kallkanin se ngroh dot"
harrova te te them edhe dicka, per te ngrohur kallkanin djelli ka pune se ka hyre te ftohtit ne palc thuhet nga ne, dhe e ka bllokuar edhe trurin prandaj djelli duhet te ofrohet me afer nese don te ket sukses ketu

me pihet nje tekila qe te ngrohem .
tekila me limor e me kripe qe ta thartoj pak turirin. pastaj nja 1 liter uje.
eh cna ka gjet, duhet me fillu me mare vitamina C kundra Gripit.
inso ha limona nese ke imunitet 0 e mos na ngjit gripin aman. rri shtrir nja nje jave 
1 disaronno mua te lutem edhe jepi kujt te doje c'fare te doje. Pini o popull se s'me gjeni gjithmone me kete mendje.
Edhe nje tjeter mua rush se keta s'kane mendje me pi sot.
Ore kamarier do me sjellesh gje per te pir apo si e ke hallin lol 

pershendetje zotri e zonja, eh qe moti ka qe nuk e kam sjellur koken kendej, dhe thash hajt te pij nje leng frutash, se me doli avulli nga koka me punet kendje verdalle...
Valle po kokat e treshi persheshit e (Bledumit e Jimmy 84 dhe Shenjtorit) ku jane, apo udhetojne mbi oqeanin e zi ...hajt djema bjereni koken kendej se do plasin muhabetet me ju??? po loven adelaiden gattinen ku i kemi na thuani ndonje lajme per keto??? nejse
Nje leng frutash po nuk te erdhi merzi ?/
O Plloshtan pi or mik e leri ata se i kane punet mire ata.
pershendetje qorri, po mire de mire, e di qe jane mire, po thash te tregoj pak interes per miqt tane te forumi, qe mos i zeme shkele shko...dakort plako, hajt per shendetin tone
hajt car do marresh ti? se paguaj une
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
pershendetje qorri, po mire de mire, e di qe jane mire, po thash te tregoj pak interes per miqt tane te forumi, qe mos i zeme shkele shko...dakort plako, hajt per shendetin tone
hajt car do marresh ti? se paguaj une
Gezuar plako! C'na thua mire ke qene, ej po si te duken keto gocat e forumit, mendoj se nam fare jane, po ti jepe nje mendim te shohim se c'mendon ty per keto trimeresha??
Me qejf per partine kurve, dhe per nene ministrine
Me fjale te kepusin,me vepra se di akoma. Megjithate eshte nje qe me ben te mendoj ndonjehere.Ti c'na thua ndonje gje te vene mire punet?
pershendetje mire vajten...
Ju lutem nje leng frutash te perzier me leng portokali po deshet??
kamarjere na bej nje ekspres
ne pritje te ores se mesimit. dola cik si me heret sot
ka njeri per nje dore muhabet?
Hej shefe ku je??? Ke humbur fare...
Kamariere edhe mua nje ekspres .
ketu jam, nje uje pa gaz mua se shume kafe kam pire qe ne mengjes. si te kam ty grup?
eh plasen thashethemet, dhe jo vetem ne kete barin tone, tani kemi edhe konkurent te tjere, per veq konkurentit kryesor qe kemi ate .... ku deputetet bejn zhurem per hiq gje.
Thashethemet me te medhaja qe i kam degjuar, dhe qe nuk i beson kush perveq se nje i honepsur, jan ato te fushates paraelektorale, te plasen koka. por ka edhe nje pjes te mire aty, sepse te pakten here pas here te ben per te qeshur, dhe çte qeshur thoni ju, te qeshur sa te dalin lotet.
po i degjove, te ben te qeshesh e te qash, te te dhem koka e barku, eeeeeeeeeee ne fund nuk kupton gje fare, sepse nuk kan thene asgje.
me sjell nje kafe te mesme me pak, si shokut Xhemal

Ej po ate punen e kamarjerit s'ma shpjegoi njeri mua 
Ke kemi kamarjer amani?(po te jete cute...ketu me keni tere dite, j/k
Ta shpjegoj une, kamerier kemi me teper sec duhet...
Eshte jimmy84, pastaj bledumi, shenjtori, roke, insomnia dhe nderkohe vij edhe une ne sherbim ...
EC MO KAMARIER PO BEHEM EDHE UNE
CA DO MERRNI FORUMISTI
ja i them jimmyt84 te ma sjell nje red bull, se me vajti barku per nje shishe te tille...
ka ndonje gje i pergjigjet thirrjes apo???
Hajt
NA VJEN KAQ KUQ POR REDBULL NUK KA . PO DESHET PRISNI FURNIZMIN PAS 15 MINUTASH
lako po per nder te nenes parti, e gjen nje red bull?! shi shi si behet te pres, hajt me te pakten edhe do pres, ej vetem mos te jete me shume se 10 - 15 min
rri ne mendime, dhe pres pijen
erdhi furnizimi cuna . a ju thash per 15 minuta .
ajd plloshtan e more dhe redbullin tat .
do maresh no i gjo tjter
| Gjithsej 60 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.