Forumi Horizont | Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 » Trego 534 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- VIDEO Gag...video per te qeshur !!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16995)
Faje mos me percill me lezet te lutem !
Jo une eci me rregulloren...e forumit.
Tani do besh derman apo do e lesh ne dore te fatit?
Ca ke me dermanin. Qe baba duret, si te vendosi noi moderator, admin, etj. Une kam konflikt interesi ne kete rast
Apo e kishe per derman tjeter ti ?
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ca ke me dermanin. Qe baba duret, si te vendosi noi moderator, admin, etj. Une kam konflikt interesi ne kete rast
Apo e kishe per derman tjeter ti ?
ULQIN -ahhahahahhahhah-
Shikoni mer ca bohet atje...
Djali mbas anestezise se dentistit
shikojeni pak kete i shkreti femije.... tipike amerikane te bejne dru me narkotike dhe per 1 dhimbje te vogel
Kushedi sa here kam loz i vogel ne lagje me kete lojen kur s'kishim as pc,lojra elektronike,FCB.Mspace,Yt,Yp, e as forume
Vetem se atehere s'ta bente njeri dot keshtu se plaste grushti pastaj ... Ca shokesh bastarde keta ...
T'na rroje komshiu
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Kushedi sa here kam loz i vogel ne lagje me kete lojen kur s'kishim as pc,lojra elektronike,FCB.Mspace,Yt,Yp, e as forume![]()
Vetem se atehere s'ta bente njeri dot keshtu se plaste grushti pastaj ... Ca shokesh bastarde keta ...
ka gallate e kjo ... se di a eshte postuar me perpara (skisha nerva ta kontrrolloja)
bambino fenomeno
ahahaha ky siper Pippo Inzaghi i vogel padyyyyyyshim
e tmerrshme per ca gezohen meshkujt
Femrat gezohen me veshje, qe te behen te bukura dhe te gezojne meshkujt. Mjafton 1 birre per ti vene kapakun?
Prit te ta shpjegoj cike ... kepucet takat veshja kane efekte pozitive te kenaq syrin ene ndonje gje tjeter
kurse me birren streson fshikezen e urines e kenaq WC
Perkthimi:
- Tani do bejme nja dy teste. Kjo eshte makina e te vertetes. Do te bej disa pyetje dhe duhet te pergjigjesh "Po" ose "Jo". Me kuptove?
- Po...
dhe kjo qe e forte
Une dhe timen desh e vura tek Gjuha Angleze Kjo 10 minuta llaka llaka qe i kupton vetem gjysma forumit
he se ska njeri qe sdi anglisht ketu po he
Cfare torture te besh stervitje me fustan te gjate! Shikoni arabin se c'po heq.
smooth operator
shume te forta, ktu ne amerike ai do shkonte ne burg si pedofil me kaq fakte...
me ligjet perendimore ma don mendja qe nje perqindje e madhe meshkujsh ne shqiperi do quhenin child molesters...
sad reality, meqe edhe gocat 16 vjecare jane shume te djadhzuara atje
Kurti eshte te vendi sklleverve, normal qe eshte tromaks. Cpune ke me moshen more, degjo gallate aty. Na maroi tu qesh.
Sa te forta ka kshu...
Ma hoqi merzitjen kjo vidio po qesh me lot ...per koke te plakut ...
Citim:you know, in retrospect, duhet admiruar vrulli agresiviteti i disa tipave si ky (supozojm qe goca eshte 18 and over).
Po citoj ato që tha Fajtori
Kurti eshte te vendi sklleverve, normal qe eshte tromaks. Cpune ke me moshen more, degjo gallate aty.Na maroi tu qesh.
Sa te forta ka kshu...
shkrihu
http://www.youtube.com/watch?v=8FsSCGyrK6Q
e forte kjo lol
Ndodh
Hihihihihihi
Hahahahahahahahaha! Eria! Sidomos ai shenimi i fundit! S'kishte si te ishte ndryshe, hollandeze!! Ca pisash qe jane.
Ne fakt eshte kampanje edukative per te mbrojtur te rinjte nga shantazhet e seksit ne internet.
hahah ouch!!! thats so fucking wrong
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Hahahahahahahahaha! Eria! Sidomos ai shenimi i fundit! S'kishte si te ishte ndryshe, hollandeze!! Ca pisash qe jane.![]()
Ne fakt eshte kampanje edukative per te mbrojtur te rinjte nga shantazhet e seksit ne internet.
Ketyre s'jua kalon njeri. Shihe ate te 00:20.
And they still complain hahahhahahha...
what a video lol
Kjo eshte e modhe fare
maroj fare per gabelin !
hajde akuvoreeeeeeee , merrni akuvore
Kung ku panda ne shqip krijuar nga dy antare te ketij forumi.Fillon konkursi per te gjetur se kush jan keta dy forumist ...
Citim:
Po citoj ato që tha everlast
Kung ku panda ne shqip krijuar nga dy antare te ketij forumi.Fillon konkursi per te gjetur se kush jan keta dy forumist ...![]()
![]()
Ketu mban era tradheti burra :p
Ti Eria ke nje kafe kur te duash po deshe merr edhe ndonje gje tjeter se pastaj thua qe eshte kerrnac everlasti
Citim:
Po citoj ato që tha everlast
Ketu mban era tradheti burra :p
Ti Eria ke nje kafe kur te duash po deshe merr edhe ndonje gje tjeter se pastaj thua qe eshte kerrnac everlasti![]()
me kujtohet koha kur tallja shoket e mi (histori qe vazhdon cdo vit ne fakt
) qe sapo do benin provimin e specializimit...hahahaha! Ajo qe mund te them eshte qe kjo video eshte "the ugly truth" (
) per ate qe ndodh ne te vertete...Kjo video eshte spektakolare! E njejta gje edhe per mesazhin final qe jep video!
Pa frike, kjo video futet ne Top 10 te videove qe me kane pelqyer me shume deri tani!
Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 » Trego 534 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.