Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 101 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotografi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=244)
-- Prova fotografish. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17038)
Prova fotografish.
Meqe dhe une si shume te tjere ketu kam pasion per fotografine mendova te ndaj me ju disa.
Ishte e pamundur te mos ndaleshe e te beje nje foto perballe kesaj fushe mbushur me lule te verdha.
Nderro aparatin ......... shume i dobet .........
Problemi eshte se nuk di ta perdor dhe po mesoj.
Aparati eshte NIKON P80 Coolplix.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Problemi eshte se nuk di ta perdor dhe po mesoj.
Aparati eshte NIKON P80 Coolplix.
Shume e bukur.
Tek ajo e perendimit sidomos.
Ndoshta duhej hapur diafragma dhe manual te lihej kohe me e gjate. Vetem qe ne kete rast duhet fiksuar diku se dora dridhet gjithmone.Vertet bukur
Kjo fotografi eshte realizuar ne modalitetin Peisazh, ne foton tjeter perdora modalitetin makro (ne plan te pare).
Pra ne kete shihet diferenca sepse lulet jane me te bukura me te qarta ndersa sfondi eshte ne plan te dyte ose turbull.
meqe jena ke : provat
shtepia ime ( para dhe mbas lyerjes )
se mos thoni qe s'kam gusto eeeeeeeeeee
.aoooooooo , osht bo gati per perdet
ahh sa jena lodh mooooooooo
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
shoku jon osht Al , po dora jone ..
... fillun çunat qe me mjes si burra te mire , ju shtrun punes ... e nejse mo erdhi dreka , na takonte nji shishe vere ....
prandaj kam nxjerr vetem foto ke soxhorrno , se mbas dreke fillum tu diskutu se çfar ngjyre do lynim dyshemene
gjith muji nentor me shkoi tape
Glak t'a gezosh!
P.s: Glak per lyerjen rrezik se te kerkoj ndihme. E kam te palyer akoma.
Citim:
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Glak t'a gezosh!
P.s: Glak per lyerjen rrezik se te kerkoj ndihme. E kam te palyer akoma.![]()
Citim:
![]()
rrofsh Dylan
- me shume kenaqesi Cec , e lyjm dhe e bojm spektakel fare . Kshu ka dal megjithmen e lezetshme ( te shohim kur te na vijne perdet )
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Se bon gafe me nxjerr perdet ktu me i pase t'i zbrita direkt te m'i besh dhurate
![]()
![]()
Ketu jane aq te shtrenjta por edhe pa pike gustoje t'a shpifin vertet...
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Seriozisht e ke ti? Po hajde se te çon teta aty u s'ta shpifin fare, ama mbushi xhepat njehere para se te nisesh.
Mundesisht nga ato perdet deri pertoke siç e kane zakon shqipot.
Glauk, kush i ka zgjedhur ngjyrat?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Seriozisht e ke ti? Po hajde se te çon teta aty u s'ta shpifin fare, ama mbushi xhepat njehere para se te nisesh.
Mundesisht nga ato perdet deri pertoke siç e kane zakon shqipot.
Glauk, kush i ka zgjedhur ngjyrat?![]()
Citim:
ah sa me spec pyetja ....
sinqerisht vete Amor , dhe per te qene me i sinqerte doja tia boja surprize ( asaj ) ......
ka ardh koha qe te ndryshojn opinion , u poqa me praaaaaaaaaa
po thuj ishalla po na bon ( ajo ) tani noj surprize te bukur ( sdo me ngelte hatri per 20 000 euro arredim )![]()
Citim:
.aoooooooo , osht bo gati per perdet
Ky paska derr shpie, ca do hala 300 000 euro.
opo ti kem une o Faje pa ja gjej venin , 50 000 per shpin dhe 250 000 per vete dhe vetem Rusi e Brazil mke gjith kohen .
se kena hall tani , duhet me zgjedh ngjyrat per guzhinen
.
..
Shtepi e re Glak? Urime!!!
rrofsh Bris
besoj se duhet te mbaroj per vit te ri
Ca menohesh ene ti ................ Bianco e nero tutta la vita ...................................
Glak e gezofsh shtepine e re. Ku e ke marre pak a shume?
perball deges , te oborri i NPV me i lagje jena pak a shume
rrofsh Lela , faleminderit
..
- per çdo rast kam degen afer ( nga ballkoni direkt e ne qeli shkoj )
Citim:
![]()
- per çdo rast kam degen afer
meno Zoti edhe per fukarain
................ ka i tuf zysha atje
Citim:
![]()
meno Zoti edhe per fukarain
................ ka i tuf zysha atje
Glak urime per shtepine e re. E di ca me kujtove? Heren e fundit qe qeshe ne Shqiperi shoqerova mamin se i duhej te zgjidhte nje kornize, e ndersa une po pyesja piktorin per nje pikture te veten si e kishte bere, ngjyrat etj vjen nje burre me nje pikture ne dore e thote: ej nuk me jep nje pikture tjeter se kjo qe morem nuk na shkon as me muret e as me perdet!!!!!! Me erdhi t'ia fusja kokes me ate paletin qe perdorin piktoret po u permbajta :p Ishalla ti s'ke keto probleme. Nejse te shkuara dhe per kurrizin qe besoj do te dhembi per muaj te tere. Secili ka shijet e veta po sikur te ishte e thjeshte do ishte me e bukur per mendimin tim, mos u tundo ta besh si ato pemet e vitit te ri mbushur me lloj lloj gjerash. Te kesh nje shtepi esenciale eshte kunder rrymes sot ne Shqiperi.
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Nejse te shkuara dhe per kurrizin qe besoj do te dhembi per muaj te tere. Secili ka shijet e veta po sikur te ishte e thjeshte do ishte me e bukur per mendimin tim, mos u tundo ta besh si ato pemet e vitit te ri mbushur me lloj lloj gjerash. Te kesh nje shtepi esenciale eshte kunder rrymes sot ne Shqiperi.![]()
rrofsh Tulip , faleminderit
Citim:
![]()
se kena hall tani , duhet me zgjedh ngjyrat per guzhinen
Citim:
- per çdo rast kam degen afer ( nga ballkoni direkt e ne qeli shkoj )
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Gla ja guzhina qe mendoj per ate shtepi
gati gati e perfundume
se doli e modhe fort shpar
mungon furra dhe firgoriferi
.
E gezofsh shtepine e re Gla*
pllakat e guzhines nuk m'pelqejn Glak ...nuk i pershtaten hic me thon te drejten...si harroha me te thon qe pllakat vehen mas montimit guzhines?!
vallaj n'shqipri me e bo punen drejt thoj e du shtremet...gjynaf!
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 101 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.