Forumi Horizont | Gjithsej 21 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 1027 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotografi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=244)
-- Foto Bardhe & Zi (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2142)
Fotografia Artistike
Une jam e apasionuar mbas fotografive artistike sidomos asaj bardh e zi dhe po hap kete teme per te gjithe ata qe ndajne te njejtin pasion me mua.
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
Teme interesante Kristal!
Dhe mua me pelqejne shume fotot bardh e zi,sidomos ato te femijeve o zot sa sweet qe janeeee
Rrofsh amor,
me ne fund dikush qe e hapi kete teme, kujtova se asnjerit ketu ne forum nuk i interesonin keto gjera por qenkam nxituar ne mendim. Edhe une vdes per foto bebash, i ke parasysh fotot e asaj fotografes se famshme per femije, Ane Gedes me duket e quajne, sa te bukur.
Megjithese nga arti figurativ nuk jam dhe aq ekspert ( me i llaf jom dru ) mund te them qe me pelqejne njerezit me inisiativa. Pergezimet e mia kristal!
Ah fotot jane shume te bukura, nuk e di per te tjeret por mua me pelqejne shume edhe pse akoma nuk e di perse ( gjithnje humbas duke i veshtruar dhe pyes veten....a do me pelqenin edhe sikur femrat te kishin te pakten nje shami hundesh te hedhur diku aty neper te? Dhe besoj se pergjigjja eshte: "Sigurisht qe do me pelqenin por asnjehere kaq shume sa tani " ).
Edhe nje here pergezime dhe mundohu ta falesh injorancen time mbi artin. Ia kalofsh mire
Faleminderit Aljohin
Edhe une nuk e mbaj veten per eksperte arti, amatore jam, vetem se kete punen e fotografive dhe pikturave e kam pasion. Te falenderoj shume per inetresimin per kete teme se keshtu me jep kurajon te vazhdoj ta pasuroj.
kalofsh mire,
kristal.
bardh & zi
I shkreti yne qe te filloka puna ne ora 8 te mjesit ty kriste. Eh moj kriste qe sjena njoft sgallom...
Nejse, fotografite qe ke postuar jane fantastike. Nuk doja te shkruaja qe ne fillim se sdoja ta ktheja temen ne lavderime pa vlere. Por vertet jane te bukura.
Ika per tani se ora 8 une skam shkuar te fle akoma...
Si i thone nje llafi me mire vone se sa kurre...
Mos na kujto kete oren 8 se na ka ardh shpirti ne maje te hundes, madje nuk e filloj punen ne 8 por ne 8 pa 10.
Shume faleminderit dhe per komplimentat per fotografite, mu be shume qejfi.
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
Sa me pelqen ajo fotoja e Kulles Eiffel.Nuk e di nese ke ndonje te La Place De Tertre(nje nder vendet e mia te preferuara ne Paris...hemmm i love it)
Kur isha per here te fundit atje i kam bere disa te tilla bardh e zi.Jane te preferuarat e mia ne albumet qe kam
Fatkeqesisht nuk kam ndonje foto nga kjo pjese e Parisit, me duket se eshte nje shesh qe behen dhe shiten piktura ne mos gaboj, nejse nuk kam qene ndonjehere ne Paris me te degjuar e kam.
po ve keto te tjerat per kompensim
Harku
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
bardh & zi
Le metropolitain
ju falemunderit
ESHTE HERA E PARE QE PO FUTEM NE KETE FAQE . RASTESISHT KAM LEXUAR TEMEN TUAJ PER FOTOGRAFITE DHE THASHE TI HEDH NJE SY . JAM ADHURUES I FOTOGRAFIVE BARDHE E ZI . QENKAN ME TE VERTETE MAGJEPSE. PO I SHIKOJ KETU E 5 MIN DHE NUK PO NGOPEM DUKE I PARE . KENI SHUME GUSTO. DO I REGJISTROJ NE MEMORJE QE TI SHIKOJ ME VONE .FALEMINDERIT DHE NATEN E MIRE
Parlamenti ne Londer B & W
Tower Bridge Lodner
Shkretetira e Saharas
.
Kenit
Shume shume te bukura keto fotot. kam nje pyetja ama, si ja ke bere qe ke vene foto aq te medha dhe si ja ke bere qe nuk ke shkruar dicka tek mesazhi? Sepse mua nuk me postoheshin pa shkruar dicka tek mesazhi.
ciao
Re: Kenit
Citim:
Po citoj ato që tha kristal
Shume shume te bukura keto fotot. kam nje pyetja ama, si ja ke bere qe ke vene foto aq te medha dhe si ja ke bere qe nuk ke shkruar dicka tek mesazhi? Sepse mua nuk me postoheshin pa shkruar dicka tek mesazhi.
ciao
Gjithsej 21 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 1027 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.