Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 119 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotografi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=244)
-- Dita ime e sotme, treguar ne foto. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17100)
Dita ime e sotme, treguar ne foto.
Ka dite qe me ze syri gjera te veçanta, Nuk jam fotografe, pos nxjerr celularin nga xhepi dhe fotografoj... Sikur te dua te memorizoj ose ndaloj ate xhaste qe perjetoj...
Le te sjellim ne kete teme foto qe tregojne ne nje fare menyre ditet e tuaja te veçanta.
.
New York
Nuk eshte foto e bere nga un.
Merciiiii
Agata me kujtove qe 2 si keto karriget i kam ne shtepi, ne kete ngjyre sepse jane te vjetra dhe jashte serie (ne ate kohe shumica ishte e celet me duket) ... stonojne me gjerat e tjera ne shtepi por prinderit e mi i kane gjetur vend sepse kane lidhje afektive . Dhe kjo puna e karrikeve qenka e trashegueshme me duket.
Ishte me sakte mbreme... ( nuk dua komente )
mbas 1 nate te zhurmshme me alkol e tym cigare ajri i paster e natyra te sjell ne vete
bukur qe ketu sot
Se mora vesh cfare bera lart per te ikur fotoja... ja po e sjell perseri....
sikur te kishin vesh breke te tjera do me dukeshin me mire por kshu me duken si cuna kucka :p
sorry per komentin po srrija dot :p
Jan stiptizer, edhe ato qe kan, i hoqen mbreme, por ate foton tjeter nuk guxova ta sjell
Nuk kisha pare ndonjehere, ishte surprize mbas surprize qe me kan bere mbereme...
Nga natyra qe kam nuk me pelqejne keto ambjente, e as nuk i frekuentoj, edhe pse buti ishte te arrinin te me benit te harrohesha per ca momente.
e kuptova e kuptova interesante duket si ide uroj te jesh kenaqur
une isha dje ne 1 ambjent me muzike live ku kengetari per cudi kishte ne repertorin e tij shume kenge qe une kam qejf e nuk para i degjoj ne ambjente te tjera ku dal. Sot me dhemb e byca nga te kercyerit jo vetem kembet ; pale zeri qe me ka ik fare se kam kendu mbreme
Nuk eshte e sotmja por mbas ketij vendi ju shkruaj.
Ja dhe faqja e chatit...
po pres te me plotesohet 1 deshire
Citim:
Po citoj ato që tha Morfine
![]()
Nuk eshte bebja ime, por e nje mikut tim.
Mamin e ka Psikiatre, Babin muzikant, vete eshte nje djale shume intigjent...
ps: nuk e di kujt i thua mice, por eshte qen...
Citim:
Mamin e ka Psikiatre, Babin muzikant, vete eshte nje djale shume intigjent...![]()
Citim:
Mamin e ka Psikiatre, Babin muzikant, vete eshte nje djale shume intigjent...![]()
ps: nuk e di kujt i thua mice, por eshte qen...
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Hahahaha mon dieu..qenka qen dhe une s'e kam dalluar fare lool...perfundumisht ma kane marr mendjen kutite...haahahahah
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ose shalet![]()
![]()
![]()
Ja nje tjeter
Citim:
Hahahaha mon dieu..qenka qen dhe une s'e kam dalluar fare lool...perfundumisht ma kane marr mendjen kutite...haahahahah
Sa i lezetcem. I adhuroj tmerresisht qejt edhe micat....
Citim:
Sa i lezetcem. I adhuroj tmerresisht qejt edhe micat....![]()
Souvenier
Hmmm hmmmm hmmmm
Parfumet jane nje detaj i perhershem ne jeten time, i mbaj gjithnje ne cante madje..
Kjo fotoja jote me kujtoj nje dhurate disi te " cuditshme" qe kam marre nga mikja ime para ca kohesh. Nje set Dolce&Gabbana pour homme...Hahahaha kam qeshur me te madhe kur e kam pare..Arsyeja ishte e thjeshte, une pelqeja parfumin qe perdorte i fejuari i saj qe ishte D&G dhe ato te dy ma benen dhurate..
Nje femer qe perdor nje parfum meshkujsh. Me pelqejne keto lloj ekstremesh absurde, sepse me bejne te kuptoj gjera pertej asaj sperkatje qe zgjat me ore.....
Nqs do ta share edhe foton e set-it lool...
Ate parfumin qe eshte ne mes te kutise ta kam zili...e LOVE shume,e adhuroj aromen...
Parfum debore.
Ja si u gdhime sot ne nadje.
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ate parfumin qe eshte ne mes te kutiseta kam zili...e LOVE shume,e adhuroj aromen...
Pune..
Te kane mbaruar fotografite e tua ty qe ngele duke na nxjerre dynjane ketu ??????????????? Boll u more me te tjeret .........
AmonAmarth po ti pse rri pas postimeve te mia o zogu?
Ketu nuk thote foto personale.Ik posto te kendi i femijeve.
Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
AmonAmarth po ti pse rri pas postimeve te mia o zogu?
Ketu nuk thote foto personale.Ik posto te kendi i femijeve.![]()
..
Ja sot.
Citim:
Hmmm hmmmm hmmmm
Parfumet jane nje detaj i perhershem ne jeten time, i mbaj gjithnje ne cante madje..
Kjo fotoja jote me kujtoj nje dhurate disi te " cuditshme" qe kam marre nga mikja ime para ca kohesh. Nje set Dolce&Gabbana pour homme...Hahahaha kam qeshur me te madhe kur e kam pare..Arsyeja ishte e thjeshte, une pelqeja parfumin qe perdorte i fejuari i saj qe ishte D&G dhe ato te dy ma benen dhurate..
Nje femer qe perdor nje parfum meshkujsh. Me pelqejne keto lloj ekstremesh absurde, sepse me bejne te kuptoj gjera pertej asaj sperkatje qe zgjat me ore.....
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ate parfumin qe eshte ne mes te kutiseta kam zili...e LOVE shume,e adhuroj aromen...
Ja cfare ndodhi sot, 20 min pushim, te gjith me vrap jasht per cigare.
Kur mendon se ato duhanpiresit me lart japin mesim ose studjojne ketu...
Citim:
Kot nuk emertohet j'adore ai parfum Eria...![]()
Meqe jemi te zyrat e punes...
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Meqe jemi te zyrat e punes...
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
cben ketu ti? sme duket si zyre aksidentesh![]()
Citim:E lezetshme petter sidomos ato kolltuqet e klientave i futke ne rreth.
Ehh paka shume ashtu eshte... po ne kohe te lire mundohem te behem arqitekt e kshtu kam vendosur dhe nje tavoline aty per te shpalosur talentin tim![]()
Citim:
Ehh paka shume ashtu eshte... po ne kohe te lire mundohem te behem arqitekt e kshtu kam vendosur dhe nje tavoline aty per te shpalosur talentin tim![]()
Po ca na mungon ne.. lapsin e kemi, doren gjithashtu sexretaren 2 byth vende me tutje, me pak fjale te gjitha
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
E lezetshme petter sidomos ato kolltuqet e klientave i futke ne rreth.![]()
![]()
![]()
Citim:
Po ca na mungon ne.. lapsin e kemi, doren gjithashtusexretaren 2 byth vende me tutje, me pak fjale te gjitha
![]()
Relax
Pak ftohe por shume kendshem.
Nje foto e bere me cel nga zyra para nja 2 ditesh
.
sa keq qe smora aparatin kur qesh tek doktori te kisha bere nje resme ...lejohen foto te perngjashme ...
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 119 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.