Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 » Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17657)
kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum?
NOSTALGJIE...
Jam regjistruar per here te pare ne kete forum, ne fillim te vitin 2004... Ne pa mundesi qe te t'ju shkruaj me adresen e vjeter, po ju shkruaj nga pseudonim i ri.
Sonte jam e lumtur, (jo gjith diten isha e tille), por mbi te gjitha Nostalgjike...
Sapo fola me nje mikun tim te vjeter nga forumi. Ai po me tregonte me pasjon e kenaqesi nje ndryshim te jetes se tij, dhe percolli tek un te gjithe lumturine qe i jepte ky perjetim... FLM
Mu kujtua çuditerisht dita e pare qe jam regjistruar ne kete forum...
Ishte shkurt, po ndiqja nje emisjon te Alban Dudushit, emisjoni fliste per Chatin dhe forumet... Te nesermen futem ne chat dhe per here te pare flas me nje djale qe me tregon forumin...
- "Nese me gjen kush jam ne kete forum do jesh me e forta"
Regjistrohem. Po ate dite kam lexuar me ore te tera tema te ndryshme per te gjetur, se mbas cilit pseudonim fshihej ky person kaq i qeshur. Treshi. Miku im i pare virtual, nga ky forum...
Ne ate perjudhe nuk futesha vetem un me pseudonimin tim, futeshin edhe vajzat e nje mikut tim... Nga ato mistrecet zbullova mesazhet private
Jam ndjere, kur njoha forumin, si nje femije i gezuar qe sapo kishte mesuar te ecte vete... Kisha kohe qe nuk flisja shume shqip, dhe po thuaj nuk e shkruaja fare...
Me pas njoha Te Pafajshmin, Amin, Analisten, Hirushen, Durresake topolaken, Wydren, ( nje zot e din sa kam qeshur me keto dy te fundit), me Aljohin, ( nje mik shume i shtrejt), me Amorin, (ah amori), Kelen, Darke (e vetmja e huaj qe frekuentonte forumin), me NS-6 ( i cili deri sa te vdes do e mbaj mik zemre), Erzenin, Katileshen ( qe e dua si moter), Brisin,
lorin, I-lirin, Sy kaltren, Plloshtanin, Lelen qe edhe mbas disa ferkimeve mban respektin tim, Erian, Enigmen (qe e kam sh xhan), etj (te me falin te tjeret qe kam harruar te permend)
Me te gjith te lart permendurit kam ndare ore diskutimi, kemi ndare halle, gezime, kemi qare dhe qeshur.
Shume nga keto edhe pse nuk futen me ne forum vazhdojne te me shkruajne, te me dergojne foto. Dikush me ftoj ne dasem, nje tjeter me tregon se eshte fejuar, dikush tjeter se eshte bere me femije, apo dipllomuar...
Te gjithe me jan bere si pjestare te familjes. Te cilet edhe pse nuk i takoj i uroj nga thellesi e zemres, Shendet, harmoni e suksese...
Pak a shume di per secilin nga ato, si jan ku jan, me cfare vazhdojne te meren... Lumturohem, (si pak me pare) kur degjoj te reja te gezueshme. Hidherohem, kur degjoj semundje (si kurse ishte rasti i djeshem... )
Te shumte ishin ju qe me shkrujtet per te kuptuar gjendjen time shendetsore, mbasi doli hapur ne forum... ( surprize shume kendshme per mua). Nuk i harroj ato qe me shkrujten cdo dite SMS, gjate kohes qe isha e shtruar, edhe miqte reale nuk e zevendesonin dot pranin tuaj.
Dhe...
E gjithe kjo, fale bisedes me Treshin... ( edi qe do e lexosh kete mesazh)
Nuk do kisha pasur kurre mundesi, te takoja kaq njerez te dashur, ne nje vend te huaj, nese Treshi, nuk do me keshillonte te regjistrohesha, e mbi te gjitha, nese ky forum nuk do kishte Egzistuar... Ndaj e ndjeva te nevojshme sot mbas atij lajmi aq te gezuar, te falenderoja mbi te gjitha FAJTORIN, qe me dha mundesine te ndaja kaq shume emocjone ne nje laps kaq te shkurter kohe...
Flm te gjitheve... Ju desha dhe dua per cfare jeni, dhe asnjehere per cfare do te doja te ishit... Ndaj mos ndryshoni...
Nje gje i mungon ketij shkrimi, niku i vjeter, E vrava mendjen por meqe jam e lodhur nuk e gjeta dot se kush je. Agata e vjeter?
Kam nje pikecuditese
Ne fillim te kesaj teme ben nje pyetje,cila ishte arsyeja qe u regjistruam ne kete forum.Une kisha shume pak kohe qe isha larguar nga Shqiperia dhe nje nga miqte e mi me te mire te kohes se gjimnazit Eric Darven,me tregon per kete forum,me thote qe hynte shpesh ketu,dhe jo vetem ai por edhe e motra e tij Iliriusa te cilen e njihja prej poezive qe ne gjimnaz,ndaj u regjistrova.
Nuk e mohoj,ndjehem mire ketu,ka njerez te cliet i njoh edhe jashte forumit,qe nuk me njohin me si Eria,por ashtu sic jam ne te vertete,qe mbas nje pseudonimi tani i vene nje emer edhe nje fytyre...
Te tregova dicka pardje Agata,nuk e bera per te te hidheruar,ate pjese une e kam mbyllur tashme,me deshiren e mire qe te mos ndodhi me kurre.Do te flasim serisht,me behet qejfi qe je mire ..
as vet se di se si u bera pjes e ketij forumi
ndosha u be shkase nje poesi per et qeshur qe as so spo e gjeje dote nuk mendova se ky forum do behej kaq i dashur edhe pse u largova per nja caste une prape her pas here hyja per te pare sms e ndryshem por vendosa qe et filloja et shkruaja perseri dhe te behem dh enje here pjes e ketij forumi ashtu sic isha dikur.
Nuk e kuptova pse je detyruar te rregjistrohesh nga e para, por s'ka problem. Rendesi ka qe hyre serisht.
Sa per temen nuk e di as vete se cfare me shtyu te rregjistrohesha. Para se te hyja ketu shpenzoja shume pak kohe ne kompjuter, pasi dhe kompjuteri i vjeter nuk punonte mire. Eshte forumi i pare qe kam ndeshur.
Besoj se do me kene terhequr postimet me humor te anetareve. Mu duk se kishte cilesi anetaresh. Nuk para kisha shume shoqeri atehere dhe ky forum me ndihmoi te gjendesha me prane Shqiptareve. Ne fillim nuk kam qene shume aktive se isha e zene me pune. Kete vit si e ngeshme qe jam, jam fut cik me shpesh.
Mos u merzitni se sa te filloj pune, do hyj pak me rralle.
Agata ti je moj vajze?
s'po e kuptoja ngaqe the analistja jo klodel
friend of a friend
U be kohe dhe un qe jam rregjistruar ne kete forum dhe si shume te tjere dhe un frekuentoja Chat e famshem te fajtorit , dhe keshtu chati kishte foruminH dhe ne fund ngelem ketu.
Sot eshte Shkurt 19 . 2010. Me e shumta qe jam shkeput nga ky forum mund te kete qene 2 jave. , sic thash u rrita ketu
Nuk me shtyu njeri Rastesisht po kaloja ketej, me zune syte nje bukurosh dhe vendosa te parkoj
Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Nuk me shtyu njeriRastesisht po kaloja ketej, me zune syte nje bukurosh dhe vendosa te parkoj
![]()
Re: kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum?
Citim:
Po citoj ato që tha Agata-1
NOSTALGJIE...
Regjistrohem. Po ate dite kam lexuar me ore te tera tema te ndryshme per te gjetur, se mbas cilit pseudonim fshihej ky person kaq i qeshur. Treshi. Miku im i pare virtual, nga ky forum...
me Aljohin, ( nje mik shume i shtrejt),
Me shtyu gruaja e nje kushuriri hyme nga halli jo nga qefi te zbulonim kush ishte e dashura e burrit te saj ....ne burri i saj frekuentonte kete chatin e famshem ne ajo e preokupume se me 1 cun dhe priste tjetrin donte te dinte kush ishte kjo qe e merrte ne tel vakt e pa vakt ..perfundimi spo e them se sja vlen ...e shikon faje dikush te falenderon dikush te kete perpara te ben dreq se desh i more ne qafe...
Vetem une s'gjeta qe s'gjeta nje dashnore ketu ................. po thate ...... s'ma var njeri ........
...... mire ato qe ma kane pare surratin ...... ene s'u ve faj ......... po ene tjetra qe sapo hyri do me me heq qafe nje ore e me pare ..................... pa pa pa ......... sa shpejt qarkullojne thashethemet ketu .........................
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
shyqyr asaj qe qenka ngaterruar me ate , qe te kemi ty ketu bionde![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Me shtyu gruaja e nje kushuriri hyme nga halli jo nga qefi te zbulonim kush ishte e dashura e burrit te saj ....ne burri i saj frekuentonte kete chatin e famshem ne ajo e preokupume se me 1 cun dhe priste tjetrin donte te dinte kush ishte kjo qe e merrte ne tel vakt e pa vakt..perfundimi spo e them se sja vlen ...e shikon faje dikush te falenderon dikush te kete perpara te ben dreq se desh i more ne qafe...
Faje ti je legjend e internetit shqiptar o njeri nuk ke nevoje per komplimente
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Sa kam qesh.
Do e bejme si Luftar Paja qe tha "Mire une, qe kisha lene lopen pa lidhur, po ai qe e vodhi nuk paska asnje faj xhanem?".
Per temen s'ka koment. Per falenderime bujrum, por e vetmja merite eshte qe forumi ka qene gjithmone hapur pa u prishur. Sigurisht duke u treguar tolerante me ata qe kujtojne se mjekojne ekzistencen me pseudo-metamorfozat e zakonshme.
Gjithe te mirat.
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Faje ti je legjend e internetit shqiptar o njeri nuk ke nevoje per komplimente![]()
[QUOTE]Po citoj ato që tha Fajtori
[B]
Avash ti avash, se na bere te vdekur. Leri legjendat se kemi vite per te jetuar para.
----
t'u thafte goja t'u thafte
Jo mo jo legjenda eshte edhe ne kuptimin kur njeriu eshte pioner i nje fushe te panjohur per te tjeret. NUk do te thote domosdoshmerisht qe nuk jeton, ku te vete mendja ca rrobi.
Re: Re: kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum?
Citim:
Agata ti je moj vajze?
s'po e kuptoja ngaqe the analistja jo klodel![]()
Citim:
E shef mesova nje te re per tresh qafirinpaska qene chatist hahhaha
Po aljohin nga behet?
PS: Une per vete jam regjistruar kur forumi sapo ishte krijuar dhe anetaret ishin sa duart e dores. shumicen e dores se vjeter i njof, me nje dore vazhdoj te jem ne kontakt. Me duhet te pranoj qe karakteret me interesante qe mund te ekzistojne i kam njohur prej ketij forumi.
Por si grupi i barit te thashethemeve s'behet. Cdo mengjes na priste kafeja ne forum![]()
Re: Re: Re: kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum?
Citim:
Me mungon ajo perjudhe. Forumi, kishte njerez vertet te kultivuar, e Chit_Chatet i benim direkt ne msn... Te kujtohet kur futeshim nje grumbull moderatoresh e flisnim te gjithe se bashku ne hotmail, vinte edhe Faja...
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Nuk e kuptova pse je detyruar te rregjistrohesh nga e para, por s'ka problem. Rendesi ka qe hyre serisht.![]()
Sa per temen nuk e di as vete se cfare me shtyu te rregjistrohesha. Para se te hyja ketu shpenzoja shume pak kohe ne kompjuter, pasi dhe kompjuteri i vjeter nuk punonte mire. Eshte forumi i pare qe kam ndeshur.
Besoj se do me kene terhequr postimet me humor te anetareve. Mu duk se kishte cilesi anetaresh. Nuk para kisha shume shoqeri atehere dhe ky forum me ndihmoi te gjendesha me prane Shqiptareve. Ne fillim nuk kam qene shume aktive se isha e zene me pune. Kete vit si e ngeshme qe jam, jam fut cik me shpesh.
Mos u merzitni se sa te filloj pune, do hyj pak me rralle.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
nje nga miqte e mi me te mire te kohes se gjimnazit Eric Darven,me tregon per kete forum,me thote qe hynte shpesh ketu,dhe jo vetem ai por edhe e motra e tij Iliriusa te cilen e njihja prej poezive qe ne gjimnaz,ndaj u regjistrova.
Nuk e mohoj,ndjehem mire ketu,ka njerez te cliet i njoh edhe jashte forumit,qe nuk me njohin me si Eria,por ashtu sic jam ne te vertete,qe mbas nje pseudonimi tani i vene nje emer edhe nje fytyre...
Te tregova dicka pardje Agata,nuk e bera per te te hidheruar,ate pjese une e kam mbyllur tashme,me deshiren e mire qe te mos ndodhi me kurre.Do te flasim serisht,me behet qejfi qe je mire..
Citim:
Jo mo jo legjenda eshte edhe ne kuptimin kur njeriu eshte pioner i nje fushe te panjohur per te tjeret. NUk do te thote domosdoshmerisht qe nuk jeton, ku te vete mendja ca rrobi.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Moj ti...
Qe thoni ju Klodel ka bere ndarjet fillestare te forumit, me sektore e nensektore. Ishte pioniere e vertete e forumi horizont.
He tani, behu legjende vete. Na ler rehat![]()
Citim:
Me shtyu gruaja e nje kushuriri hyme nga halli jo nga qefi te zbulonim kush ishte e dashura e burrit te saj ....ne burri i saj frekuentonte kete chatin e famshem ne ajo e preokupume se me 1 cun dhe priste tjetrin donte te dinte kush ishte kjo qe e merrte ne tel vakt e pa vakt..perfundimi spo e them se sja vlen ...e shikon faje dikush te falenderon dikush te kete perpara te ben dreq se desh i more ne qafe...
Citim:
Un jam e lumtur qe e ke mbyllur ate kapitull, me shpresen e madhe qe nuk do rikthehet me kurre... Ajo qe me shqetesoj shume ishte dyshimi mbi diagnostiken, nejse i leme keto per jashte forumin, te perfaqoj xhan...
ps Si paskam harruar te permend Ericun un? Edhe me Erin, flas shpesh. O zot sa me prek ndjeshmeria e ketij mashkulli.
Citim:
ahahahahahhaaaaaaaa O Bionde mos vdeksh kurre...
Citim:
qyqa moj goce kam kalamonin me rrit une duhet me jetu ...po ti pse qesh aman te kujton noj gjo ky shkrim apo kshu kot...se ti je si fatos lubonja mbas nje jave ju kupton
Citim:
qyqa moj goce kam kalamonin me rrit une duhet me jetu ...po ti pse qesh aman te kujton noj gjo ky shkrim apo kshu kot...se ti je si fatos lubonja mbas nje jave ju kupton
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Une jam tu vra mendjen kush eshte ajo forumistja...mgjthse nja dy alternativa i kam,i kam ....
Citim:
une per vete se vras mo mendjen kane kaluar kaq vite crendesi ka ...i lumtur ai per emocionet qe kjo i dhuroi ...e lumtur gruaja qe e fali ...i lumtur burri i forumistes (se u martua kjo )....e lumtur une qe baj llogje ne forum ...![]()
Citim:
Un thashe mos vdeksh kurre moj, jo vdeksh se shpejti (larg qofte).
Po ai leximi yt te ben veç per te qesh moj, dhe bashke me mua kan qeshur edhe tre femra te tjera ketu.
Ps : cfare duhet te me kujtoje mua shkrimi yt, mos ler vend per keqkuptime te lutem. se me thua se jam si lubonja pastaj.
Google me shtyu, po lexoja diçka mbi letersine, dhe aty kishte nje link me referim Fajtori. hyra dhe lexoja, me pas nje dite kurioz shtypa butonin forum dhe hyra ne nje bote krejt tjeter. Mabj mend se kam lexuar shume Plloshtanin. Eriosen dhe Ericun me Amor.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
. Mabj mend se kam lexuar shume Plloshtanin. Eriosendhe Ericun me Amor.
Citim:
Google me shtyu,
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Google me shtyu, po lexoja diçka mbi letersine, dhe aty kishte nje link me referim Fajtori. hyra dhe lexoja, me pas nje dite kurioz shtypa butonin forum dhe hyra ne nje bote krejt tjeter. Mabj mend se kam lexuar shume Plloshtanin. Eriosendhe Ericun me Amor.
Citim:Patjeter Bionde secili ka kuriozitetet e veta.
http://www.forumihorizont.com/showt...readid=6472....
http://www.forumihorizont.com/showt...10&pagenumber=2
Citim:Shume, me ka pelqyer pa mase, dhe mendoj se eshte nje nder te paktet qe ka bere me te vertete nje pune te shkelqyer ne kete forum,
Plloshtani ka qene i veçante. Me pelqente stili i tij.
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
![]()
![]()
....Po rregullon politiken,kot e ke ne stolt te rezervave rri
![]()
Ketij forumi nuk i vijne me antare si ne ate kohe Piktor.
Ndoshta jam nostalgjike por te gjithe ato qe kam permendur i kan dhene shume, ketij forumi ne menyrn e vet...
Duke mos dashur te jem cinike duke mos dashur te ofendoj asnje nga antaret e rinje, por sot forumi, per guston tim, eshte kthyer ne chit chat...
Citim:Jam dakort Agata, por mendoj se te tille fryme gje edhe ne forumet e tjera, te kesaj natyre. dikur ishte mode tjeter tani eshte kjo mode, jane te perkoheshme. Plus qe kam edhe fakte qe tregojne per forme te suksesheme edhe forumin horizont dhe qe eshte
Ndoshta jam nostalgjike por te gjithe ato qe kam permendur i kan dhene shume, ketij forumi ne menyrn e vet...
Duke mos dashur te jem cinike duke mos dashur te ofendoj asnje nga antaret e rinje, por sot forumi, per guston tim, eshte kthyer ne chit chat...
Letersia .
Poezite dhe prozat qe jane ketu .
Enya , Shkodrani i Qeshur , Iliriusa , Indrit , Ingmetalboy , Katilesha , Diabolik , Mister DXP , Phoebus ...
normal edhe humori i Peshtopsheretimes dhe Juves .
p.s. - apo duhet ti permendja me nicket e vjeter ?
me siguri je nostalgjike
ne maj te ketij viti bej 1 vjec te Horizonti e kurre si tani sme eshte dukur me i bukur e interesant ky forum.
Si hyra ketu e thashe te 1 teme tjeter sdua te perseris veten.
Nje pyetje kisha une ku jane keta anetaret e vjeter me sa di une e Klodel eshte e vjeter por akoma poston e morra si shembull ... pra ideja eshte qe ai qe deshiron dhe ka qejf te hyje ne forum e gjen kohen gjithmone qofte e 5 minuta dhe pse i zene ne jeten e perditeshme por jo te zhduken ... mendoj qe kane arsye te tjera qe nuk postojne me.
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
Letersia .
Poezite dhe prozat qe jane ketu .
Enya , Shkodrani i Qeshur , Iliriusa , Indrit , Ingmetalboy , Katilesha , Diabolik , Mister DXP , Phoebus ...
normal edhe humori i Peshtopsheretimes dhe Juves .
![]()
Aljohin qeka bere me vajze Ti rroje! Vertet ka qene kenaqsi qe e lexoja dhe kam mesuar goxha dhe prej tij,sidomos ca temave i binte kokes
.Po Mona,Hirushja? ..e sa te tjere.
Sa per temen,disa te njohur ma kishin permend -Hyr te fajtori-e kshu hyra nje darke e po zhgenjehesha duke hap ato muziken,letersine,chatin edhe ne fund hap forumin.Me terhoqen temat e fillova ti lexoj nje nga nje(kisha dhe kohe atehere),pastaj u dashurova me Darke e s`mund te rrija pa i folur e kshu filloi.E gjithe kjo fale Fajtorit qe beri te mundur komunikimin me shqiptare te tjere rreth botes(harrova vetmine ne ate kohe), ne gjuhen e dashur shqipe(mu kujtu dhe Adelaida tani).Gjithmone hyj me kenaqsi ne forum.
Ka shume mundesi te jem Nostalgjike.
Mendoj se eshte edhe çeshtje gustoje, jo te gjithe kerkojme ne nje forum te njejten gje. ka nga ato qe vijme per tu argetuar dmth qeshur, ka te tjere qe vijme per te ndare nje krijim te tyrin, qofte kjo pikture ose poezi, ka te tjere qe vijne per te ndare opinione politike... E nese keto njezer nuk gjene kendin e tyre medoemos do largohen.
Por edhe diçka... Ate qe kam shprehur un, fatkeqesisht, se mendoj vetem un, e kan mendura te gjithe antaret qe kam permendur ne mesazhin e pare, e keqja ime eshte se un e shkorova hapur, te tjeret ma kan thene ne privat.
Por AD te lutem mos e mer personale
Citim:
E nese keto njezer nuk gjene kendin e tyre medoemos do largohen.
Por edhe diçka... Ate qe kam shprehur un, fatkeqesisht, se mendoj vetem un, e kan mendura te gjithe antaret qe kam permendur ne mesazhin e pare, e keqja ime eshte se un e shkorova hapur, te tjeret ma kan thene ne privat.
Citim:
Ka shume mundesi te jem Nostalgjike.
Mendoj se eshte edhe çeshtje gustoje, jo te gjithe kerkojme ne nje forum te njejten gje. ka nga ato qe vijme per tu argetuar dmth qeshur, ka te tjere qe vijme per te ndare nje krijim te tyrin, qofte kjo pikture ose poezi, ka te tjere qe vijne per te ndare opinione politike... E nese keto njezer nuk gjene kendin e tyre medoemos do largohen.
Per te mos dale jasht teme nuk po ju pergjigjem, mund te hapim teme tjeter per kete.
Citim:
hahaha e me verte edhe manaxheret e kompanive te medha do kishin zili komunikimin tone virtual permes msn hahaha
O zot ca gallate ka pas.
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 » Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.