Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »
Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17657)

Postuar nga Agata-1 datë 19 Shkurt 2010 - 04:49:

Lightbulb kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum?

NOSTALGJIE...

Jam regjistruar per here te pare ne kete forum, ne fillim te vitin 2004... Ne pa mundesi qe te t'ju shkruaj me adresen e vjeter, po ju shkruaj nga pseudonim i ri.

Sonte jam e lumtur, (jo gjith diten isha e tille), por mbi te gjitha Nostalgjike...
Sapo fola me nje mikun tim te vjeter nga forumi. Ai po me tregonte me pasjon e kenaqesi nje ndryshim te jetes se tij, dhe percolli tek un te gjithe lumturine qe i jepte ky perjetim... FLM

Mu kujtua çuditerisht dita e pare qe jam regjistruar ne kete forum...
Ishte shkurt, po ndiqja nje emisjon te Alban Dudushit, emisjoni fliste per Chatin dhe forumet... Te nesermen futem ne chat dhe per here te pare flas me nje djale qe me tregon forumin...
- "Nese me gjen kush jam ne kete forum do jesh me e forta"
Regjistrohem. Po ate dite kam lexuar me ore te tera tema te ndryshme per te gjetur, se mbas cilit pseudonim fshihej ky person kaq i qeshur. Treshi. Miku im i pare virtual, nga ky forum...
Ne ate perjudhe nuk futesha vetem un me pseudonimin tim, futeshin edhe vajzat e nje mikut tim... Nga ato mistrecet zbullova mesazhet private

Jam ndjere, kur njoha forumin, si nje femije i gezuar qe sapo kishte mesuar te ecte vete... Kisha kohe qe nuk flisja shume shqip, dhe po thuaj nuk e shkruaja fare...
Me pas njoha Te Pafajshmin, Amin, Analisten, Hirushen, Durresake topolaken, Wydren, ( nje zot e din sa kam qeshur me keto dy te fundit), me Aljohin, ( nje mik shume i shtrejt), me Amorin, (ah amori), Kelen, Darke (e vetmja e huaj qe frekuentonte forumin), me NS-6 ( i cili deri sa te vdes do e mbaj mik zemre), Erzenin, Katileshen ( qe e dua si moter), Brisin, lorin, I-lirin, Sy kaltren, Plloshtanin, Lelen qe edhe mbas disa ferkimeve mban respektin tim, Erian, Enigmen (qe e kam sh xhan), etj (te me falin te tjeret qe kam harruar te permend)

Me te gjith te lart permendurit kam ndare ore diskutimi, kemi ndare halle, gezime, kemi qare dhe qeshur.
Shume nga keto edhe pse nuk futen me ne forum vazhdojne te me shkruajne, te me dergojne foto. Dikush me ftoj ne dasem, nje tjeter me tregon se eshte fejuar, dikush tjeter se eshte bere me femije, apo dipllomuar...
Te gjithe me jan bere si pjestare te familjes. Te cilet edhe pse nuk i takoj i uroj nga thellesi e zemres, Shendet, harmoni e suksese...
Pak a shume di per secilin nga ato, si jan ku jan, me cfare vazhdojne te meren... Lumturohem, (si pak me pare) kur degjoj te reja te gezueshme. Hidherohem, kur degjoj semundje (si kurse ishte rasti i djeshem... )

Te shumte ishin ju qe me shkrujtet per te kuptuar gjendjen time shendetsore, mbasi doli hapur ne forum... ( surprize shume kendshme per mua). Nuk i harroj ato qe me shkrujten cdo dite SMS, gjate kohes qe isha e shtruar, edhe miqte reale nuk e zevendesonin dot pranin tuaj.
Dhe...
E gjithe kjo, fale bisedes me Treshin... ( edi qe do e lexosh kete mesazh)
Nuk do kisha pasur kurre mundesi, te takoja kaq njerez te dashur, ne nje vend te huaj, nese Treshi, nuk do me keshillonte te regjistrohesha, e mbi te gjitha, nese ky forum nuk do kishte Egzistuar... Ndaj e ndjeva te nevojshme sot mbas atij lajmi aq te gezuar, te falenderoja mbi te gjitha FAJTORIN, qe me dha mundesine te ndaja kaq shume emocjone ne nje laps kaq te shkurter kohe...

Flm te gjitheve... Ju desha dhe dua per cfare jeni, dhe asnjehere per cfare do te doja te ishit... Ndaj mos ndryshoni...

Postuar nga Klodel datë 19 Shkurt 2010 - 10:32:

Nje gje i mungon ketij shkrimi, niku i vjeter, E vrava mendjen por meqe jam e lodhur nuk e gjeta dot se kush je. Agata e vjeter?

Kam nje pikecuditese

Postuar nga Eria datë 19 Shkurt 2010 - 15:54:

Ne fillim te kesaj teme ben nje pyetje,cila ishte arsyeja qe u regjistruam ne kete forum.Une kisha shume pak kohe qe isha larguar nga Shqiperia dhe nje nga miqte e mi me te mire te kohes se gjimnazit Eric Darven,me tregon per kete forum,me thote qe hynte shpesh ketu,dhe jo vetem ai por edhe e motra e tij Iliriusa te cilen e njihja prej poezive qe ne gjimnaz,ndaj u regjistrova.
Nuk e mohoj,ndjehem mire ketu,ka njerez te cliet i njoh edhe jashte forumit,qe nuk me njohin me si Eria,por ashtu sic jam ne te vertete,qe mbas nje pseudonimi tani i vene nje emer edhe nje fytyre...
Te tregova dicka pardje Agata,nuk e bera per te te hidheruar,ate pjese une e kam mbyllur tashme,me deshiren e mire qe te mos ndodhi me kurre.Do te flasim serisht,me behet qejfi qe je mire ..

Postuar nga comja datë 19 Shkurt 2010 - 16:29:

as vet se di se si u bera pjes e ketij forumi
ndosha u be shkase nje poesi per et qeshur qe as so spo e gjeje dote nuk mendova se ky forum do behej kaq i dashur edhe pse u largova per nja caste une prape her pas here hyja per te pare sms e ndryshem por vendosa qe et filloja et shkruaja perseri dhe te behem dh enje here pjes e ketij forumi ashtu sic isha dikur.

Postuar nga Deb* datë 19 Shkurt 2010 - 19:37:

Nuk e kuptova pse je detyruar te rregjistrohesh nga e para, por s'ka problem. Rendesi ka qe hyre serisht.
Sa per temen nuk e di as vete se cfare me shtyu te rregjistrohesha. Para se te hyja ketu shpenzoja shume pak kohe ne kompjuter, pasi dhe kompjuteri i vjeter nuk punonte mire. Eshte forumi i pare qe kam ndeshur.
Besoj se do me kene terhequr postimet me humor te anetareve. Mu duk se kishte cilesi anetaresh. Nuk para kisha shume shoqeri atehere dhe ky forum me ndihmoi te gjendesha me prane Shqiptareve. Ne fillim nuk kam qene shume aktive se isha e zene me pune. Kete vit si e ngeshme qe jam, jam fut cik me shpesh.
Mos u merzitni se sa te filloj pune, do hyj pak me rralle.

Postuar nga Klodel datë 19 Shkurt 2010 - 19:52:

Agata ti je moj vajze?
s'po e kuptoja ngaqe the analistja jo klodel

Postuar nga SmoKer datë 19 Shkurt 2010 - 20:41:

friend of a friend

U be kohe dhe un qe jam rregjistruar ne kete forum dhe si shume te tjere dhe un frekuentoja Chat e famshem te fajtorit , dhe keshtu chati kishte foruminH dhe ne fund ngelem ketu.
Sot eshte Shkurt 19 . 2010. Me e shumta qe jam shkeput nga ky forum mund te kete qene 2 jave. , sic thash u rrita ketu

Postuar nga Charlotte datë 19 Shkurt 2010 - 21:36:

Nuk me shtyu njeri Rastesisht po kaloja ketej, me zune syte nje bukurosh dhe vendosa te parkoj

Postuar nga AndreaPirelli datë 19 Shkurt 2010 - 21:38:

Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Nuk me shtyu njeri Rastesisht po kaloja ketej, me zune syte nje bukurosh dhe vendosa te parkoj

OK ........ merr ate bukuroshin ene ik sa pa marre ndonje gjobe se ndalohet parkimi aty ..................

Postuar nga Klodel datë 19 Shkurt 2010 - 23:13:

Re: kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum?

Citim:
Po citoj ato që tha Agata-1
NOSTALGJIE...

Regjistrohem. Po ate dite kam lexuar me ore te tera tema te ndryshme per te gjetur, se mbas cilit pseudonim fshihej ky person kaq i qeshur. Treshi. Miku im i pare virtual, nga ky forum...
me Aljohin, ( nje mik shume i shtrejt),

E shef mesova nje te re per tresh qafirin paska qene chatist hahhaha

Po aljohin nga behet?

PS: Une per vete jam regjistruar kur forumi sapo ishte krijuar dhe anetaret ishin sa duart e dores. shumicen e dores se vjeter i njof, me nje dore vazhdoj te jem ne kontakt. Me duhet te pranoj qe karakteret me interesante qe mund te ekzistojne i kam njohur prej ketij forumi.
Por si grupi i barit te thashethemeve s'behet. Cdo mengjes na priste kafeja ne forum

Postuar nga BIONDIA datë 19 Shkurt 2010 - 23:26:

Me shtyu gruaja e nje kushuriri hyme nga halli jo nga qefi te zbulonim kush ishte e dashura e burrit te saj ....ne burri i saj frekuentonte kete chatin e famshem ne ajo e preokupume se me 1 cun dhe priste tjetrin donte te dinte kush ishte kjo qe e merrte ne tel vakt e pa vakt ..perfundimi spo e them se sja vlen ...e shikon faje dikush te falenderon dikush te kete perpara te ben dreq se desh i more ne qafe...

Postuar nga AndreaPirelli datë 19 Shkurt 2010 - 23:32:

Vetem une s'gjeta qe s'gjeta nje dashnore ketu ................. po thate ...... s'ma var njeri ........ ...... mire ato qe ma kane pare surratin ...... ene s'u ve faj ......... po ene tjetra qe sapo hyri do me me heq qafe nje ore e me pare ..................... pa pa pa ......... sa shpejt qarkullojne thashethemet ketu .........................

Postuar nga BIONDIA datë 19 Shkurt 2010 - 23:40:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`

shyqyr asaj qe qenka ngaterruar me ate , qe te kemi ty ketu bionde

seriozisht sja uroj as hasmit ate qe ka kaluar ajo ate kohe dhe une ...isha dhe e semure vete e do rrija te qetesoja ne ate ...tani e kaluar por kjo ka qen arsyeja qe jam fut ne kete forum pastaj njoha antare qe me pelqen te bisedoj dhe ja ku jam mbas 4 vjetesh ...

Postuar nga Fajtori datë 20 Shkurt 2010 - 00:20:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Me shtyu gruaja e nje kushuriri hyme nga halli jo nga qefi te zbulonim kush ishte e dashura e burrit te saj ....ne burri i saj frekuentonte kete chatin e famshem ne ajo e preokupume se me 1 cun dhe priste tjetrin donte te dinte kush ishte kjo qe e merrte ne tel vakt e pa vakt ..perfundimi spo e them se sja vlen ...e shikon faje dikush te falenderon dikush te kete perpara te ben dreq se desh i more ne qafe...

Sa kam qesh.

Do e bejme si Luftar Paja qe tha "Mire une, qe kisha lene lopen pa lidhur, po ai qe e vodhi nuk paska asnje faj xhanem?".

Per temen s'ka koment. Per falenderime bujrum, por e vetmja merite eshte qe forumi ka qene gjithmone hapur pa u prishur. Sigurisht duke u treguar tolerante me ata qe kujtojne se mjekojne ekzistencen me pseudo-metamorfozat e zakonshme.

Gjithe te mirat.

Postuar nga Klodel datë 20 Shkurt 2010 - 00:29:

Faje ti je legjend e internetit shqiptar o njeri nuk ke nevoje per komplimente

Postuar nga BIONDIA datë 20 Shkurt 2010 - 00:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Sa kam qesh.

Do e bejme si Luftar Paja qe tha "Mire une, qe kisha lene lopen pa lidhur, po ai qe e vodhi nuk paska asnje faj xhanem?".

Per temen s'ka koment. Per falenderime bujrum, por e vetmja merite eshte qe forumi ka qene gjithmone hapur pa u prishur. Sigurisht duke u treguar tolerante me ata qe kujtojne se mjekojne ekzistencen me pseudo-metamorfozat e zakonshme.

Gjithe te mirat.

ti qesh po prit kur te vije parcella e ndonje avokati ty qe te ekrkojne demet ja nje qe e merr kete gje me te qeshme jo si debora e turll kurioze te medhenj...

Postuar nga Fajtori datë 20 Shkurt 2010 - 00:35:

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Faje ti je legjend e internetit shqiptar o njeri nuk ke nevoje per komplimente

Avash ti avash, se na bere te vdekur. Leri legjendat se kemi vite per te jetuar para.

Bionde, ketej jane lidhur, ndare, zgjidhur, martuar, etj. Se ben forumi e ben natyra jone

P.s. Ku eshte ai i_pafajshmi, kishte pune tha mesazhin e fundit qafiri.

Postuar nga Klodel datë 20 Shkurt 2010 - 00:42:

[QUOTE]Po citoj ato që tha Fajtori
[B]

Avash ti avash, se na bere te vdekur. Leri legjendat se kemi vite per te jetuar para.

----
t'u thafte goja t'u thafte

Jo mo jo legjenda eshte edhe ne kuptimin kur njeriu eshte pioner i nje fushe te panjohur per te tjeret. NUk do te thote domosdoshmerisht qe nuk jeton, ku te vete mendja ca rrobi.

Postuar nga Agata-1 datë 20 Shkurt 2010 - 00:52:

Re: Re: kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum?

Citim:
Agata ti je moj vajze?
s'po e kuptoja ngaqe the analistja jo klodel

Une moj un jam... Sabina, agata, odeti...
Por nuk futem dot me pseudonim e vjeter, do e shpjegoj me poshte pse-ne.

O Ana (nje nga modet e para te ketij forumi) pseudonimi yt Analistja, me ka pas pelqyer shume... E vazhdoj te te kujtoj me emrin Ana

Me mungon ajo perjudhe. Forumi, kishte njerez vertet te kultivuar, e Chit_Chatet i benim direkt ne msn... Te kujtohet kur futeshim nje grumbull moderatoresh e flisnim te gjithe se bashku ne hotmail, vinte edhe Faja...

Ah... Mu kujtua ne kete moment Admirali, Blendumi dhe Jymi, o zot sa me benin per te qeshur, Jymi vazhdon akoma te me bej per te qeshur...

Citim:

E shef mesova nje te re per tresh qafirin paska qene chatist hahhaha

Po aljohin nga behet?

PS: Une per vete jam regjistruar kur forumi sapo ishte krijuar dhe anetaret ishin sa duart e dores. shumicen e dores se vjeter i njof, me nje dore vazhdoj te jem ne kontakt. Me duhet te pranoj qe karakteret me interesante qe mund te ekzistojne i kam njohur prej ketij forumi.
Por si grupi i barit te thashethemeve s'behet. Cdo mengjes na priste kafeja ne forum

ahahahah Vazhdoj te komunikoj me Treshin.

Aljohini shkon shume mire, eshte bere me vajze... o zot sa te mire qe e ka.
Eshte shume i zene, por here here gjen kohe te me kujtoje... Djale vertet fantastik.

Postuar nga Klodel datë 20 Shkurt 2010 - 01:16:

Re: Re: Re: kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum?

Citim:

Me mungon ajo perjudhe. Forumi, kishte njerez vertet te kultivuar, e Chit_Chatet i benim direkt ne msn... Te kujtohet kur futeshim nje grumbull moderatoresh e flisnim te gjithe se bashku ne hotmail, vinte edhe Faja...

hahaha e me verte edhe manaxheret e kompanive te medha do kishin zili komunikimin tone virtual permes msn hahaha

O zot ca gallate ka pas.

Postuar nga Agata-1 datë 20 Shkurt 2010 - 01:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Nuk e kuptova pse je detyruar te rregjistrohesh nga e para, por s'ka problem. Rendesi ka qe hyre serisht.
Sa per temen nuk e di as vete se cfare me shtyu te rregjistrohesha. Para se te hyja ketu shpenzoja shume pak kohe ne kompjuter, pasi dhe kompjuteri i vjeter nuk punonte mire. Eshte forumi i pare qe kam ndeshur.
Besoj se do me kene terhequr postimet me humor te anetareve. Mu duk se kishte cilesi anetaresh. Nuk para kisha shume shoqeri atehere dhe ky forum me ndihmoi te gjendesha me prane Shqiptareve. Ne fillim nuk kam qene shume aktive se isha e zene me pune. Kete vit si e ngeshme qe jam, jam fut cik me shpesh.
Mos u merzitni se sa te filloj pune, do hyj pak me rralle.

Deb para ca kohesh u merzita shume, dhe dy vajzat e nje mikeje qe kam ketu, qe jane 20 e 22 vjeçe ndryshuar fjalen kaluese.... deri ketu asnje problem, sepse bera sikur kisha harruar fjalen kaluese dhe duke dhene adresen e Msn-se pata perseri mundesi te hy... Vetem se erdha ca dite me pushime tek ato, dhe nje dite e kisha lene forumin hapur, ato vijne dhe ndryshojne edhe adresen edhe fjalen kaluese ( duke menduar se forumi kohet e fundit eshte humbje kohe per mua)... Nuk kam asnje mundesi te hy me pseudonimin e vjeter... Mendova te rri ca dite pushim, deri sa ti mbyshja mendjen te me jepnin adresen. Nder kohe vij ketu me nje pseudonim Odet, te cilin e kam perdorur vetem per te mbajtur nje ditar... por edhe aty seç kan bere se di... Do i shkruaj Fajes te me bej nje derman se aty kam shume kujtime te shkrujtura ne ditar, qe nga 2005.
U sqarove ndopak?!

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
nje nga miqte e mi me te mire te kohes se gjimnazit Eric Darven,me tregon per kete forum,me thote qe hynte shpesh ketu,dhe jo vetem ai por edhe e motra e tij Iliriusa te cilen e njihja prej poezive qe ne gjimnaz,ndaj u regjistrova.
Nuk e mohoj,ndjehem mire ketu,ka njerez te cliet i njoh edhe jashte forumit,qe nuk me njohin me si Eria,por ashtu sic jam ne te vertete,qe mbas nje pseudonimi tani i vene nje emer edhe nje fytyre...
Te tregova dicka pardje Agata,nuk e bera per te te hidheruar,ate pjese une e kam mbyllur tashme,me deshiren e mire qe te mos ndodhi me kurre.Do te flasim serisht,me behet qejfi qe je mire ..

Un jam e lumtur qe e ke mbyllur ate kapitull, me shpresen e madhe qe nuk do rikthehet me kurre... Ajo qe me shqetesoj shume ishte dyshimi mbi diagnostiken, nejse i leme keto per jashte forumin, te perfaqoj xhan...

ps Si paskam harruar te permend Ericun un? Edhe me Erin, flas shpesh. O zot sa me prek ndjeshmeria e ketij mashkulli.

Postuar nga Fajtori datë 20 Shkurt 2010 - 01:19:

Citim:
Jo mo jo legjenda eshte edhe ne kuptimin kur njeriu eshte pioner i nje fushe te panjohur per te tjeret. NUk do te thote domosdoshmerisht qe nuk jeton, ku te vete mendja ca rrobi.

Moj ti...

Qe thoni ju Klodel ka bere ndarjet fillestare te forumit, me sektore e nensektore. Ishte pioniere e vertete e forumi horizont.

He tani, behu legjende vete. Na ler rehat

Postuar nga Klodel datë 20 Shkurt 2010 - 01:23:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Moj ti...

Qe thoni ju Klodel ka bere ndarjet fillestare te forumit, me sektore e nensektore. Ishte pioniere e vertete e forumi horizont.

He tani, behu legjende vete. Na ler rehat

hahaha mire po pse flet ne kohen e shkuar? duhet e tashmja

Ik se na late pa punu sot. kam vdek t'u qesh.

Postuar nga Agata-1 datë 20 Shkurt 2010 - 01:34:

Citim:

ahahahahahhaaaaaaaa O Bionde mos vdeksh kurre...

Postuar nga Eria datë 20 Shkurt 2010 - 01:45:

Citim:

Un jam e lumtur qe e ke mbyllur ate kapitull, me shpresen e madhe qe nuk do rikthehet me kurre... Ajo qe me shqetesoj shume ishte dyshimi mbi diagnostiken, nejse i leme keto per jashte forumin, te perfaqoj xhan...

ps Si paskam harruar te permend Ericun un? Edhe me Erin, flas shpesh. O zot sa me prek ndjeshmeria e ketij mashkulli.

....Do flasim dhe per ato qe lame pa thene ...
Erikun e kam shume xhan,ishte i vetmi se bashku me Iliriusen qe moren vesh te verteten...qe e moren vesh shume shpejt...

Te pershendes e dashur

Postuar nga BIONDIA datë 20 Shkurt 2010 - 02:07:

Citim:

ahahahahahhaaaaaaaa O Bionde mos vdeksh kurre...

qyqa moj goce kam kalamonin me rrit une duhet me jetu ...po ti pse qesh aman te kujton noj gjo ky shkrim apo kshu kot...se ti je si fatos lubonja mbas nje jave ju kupton

Postuar nga Eria datë 20 Shkurt 2010 - 02:24:

Citim:

qyqa moj goce kam kalamonin me rrit une duhet me jetu ...po ti pse qesh aman te kujton noj gjo ky shkrim apo kshu kot...se ti je si fatos lubonja mbas nje jave ju kupton

Une jam tu vra mendjen kush eshte ajo forumistja...mgjthse nja dy alternativa i kam,i kam ....

Postuar nga Agata-1 datë 20 Shkurt 2010 - 02:29:

Citim:

Uaaaaa i thua njerve shendet i duket si plaç!
Un thashe mos vdeksh kurre moj, jo vdeksh se shpejti (larg qofte).

Kompliment i madh te me krahasosh me LUBONJEN, edhe pse un e kuptoj sa e lexoj.

Po ai leximi yt te ben veç per te qesh moj, dhe bashke me mua kan qeshur edhe tre femra te tjera ketu.

Ps : cfare duhet te me kujtoje mua shkrimi yt, mos ler vend per keqkuptime te lutem. se me thua se jam si lubonja pastaj.

Postuar nga BIONDIA datë 20 Shkurt 2010 - 02:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Une jam tu vra mendjen kush eshte ajo forumistja...mgjthse nja dy alternativa i kam,i kam ....

une per vete se vras mo mendjen kane kaluar kaq vite crendesi ka ...i lumtur ai per emocionet qe kjo i dhuroi ...e lumtur gruaja qe e fali ...i lumtur burri i forumistes (se u martua kjo )....e lumtur une qe baj llogje ne forum ...

Postuar nga Eria datë 20 Shkurt 2010 - 02:33:

Citim:

une per vete se vras mo mendjen kane kaluar kaq vite crendesi ka ...i lumtur ai per emocionet qe kjo i dhuroi ...e lumtur gruaja qe e fali ...i lumtur burri i forumistes (se u martua kjo )....e lumtur une qe baj llogje ne forum ...

E gjeta po lere

E Vissero tutti felici e contenti...

Postuar nga BIONDIA datë 20 Shkurt 2010 - 02:37:

Citim:

Un thashe mos vdeksh kurre moj, jo vdeksh se shpejti (larg qofte).
Po ai leximi yt te ben veç per te qesh moj, dhe bashke me mua kan qeshur edhe tre femra te tjera ketu.

Ps : cfare duhet te me kujtoje mua shkrimi yt, mos ler vend per keqkuptime te lutem. se me thua se jam si lubonja pastaj.

...ato femrat shqyr qe qeshin une kam qesh vete kur e shkrova se mu kujtua ajo dita pisku i vapes nga Lurdesi perfundova 200km larg kur te dyja ajo 8 muajshe me barre une po ma keq se ajo tu rujt kete bandillin ku po shkonte ...e keqa se nuk takoi nje po dy vajza hahahah tani ec e gjije kush ishte e dashura ...ej bela ato ne restorant tu hong e pi ne perjashta tu i rujt hahahah ...
agata e di qe sme urove nje gje te tille po bej dhe une shaka sak vend per keqkuptime te kam thene gjithmon me pelqeje si shkruaje

Postuar nga Piktor datë 20 Shkurt 2010 - 02:48:

Google me shtyu, po lexoja diçka mbi letersine, dhe aty kishte nje link me referim Fajtori. hyra dhe lexoja, me pas nje dite kurioz shtypa butonin forum dhe hyra ne nje bote krejt tjeter. Mabj mend se kam lexuar shume Plloshtanin. Eriosen dhe Ericun me Amor.

Postuar nga Eria datë 20 Shkurt 2010 - 02:54:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
. Mabj mend se kam lexuar shume Plloshtanin. Eriosen dhe Ericun me Amor.

....Po rregullon politiken,kot e ke ne stolt te rezervave rri

Postuar nga BIONDIA datë 20 Shkurt 2010 - 03:01:

Citim:

Google me shtyu,

http://www.forumihorizont.com/showt...readid=6472....
http://www.forumihorizont.com/showt...10&pagenumber=2

Postuar nga Agata-1 datë 20 Shkurt 2010 - 03:02:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Google me shtyu, po lexoja diçka mbi letersine, dhe aty kishte nje link me referim Fajtori. hyra dhe lexoja, me pas nje dite kurioz shtypa butonin forum dhe hyra ne nje bote krejt tjeter. Mabj mend se kam lexuar shume Plloshtanin. Eriosen dhe Ericun me Amor.

Plloshtani ka qene i veçante . Me pelqente stili i tij.

Postuar nga Piktor datë 20 Shkurt 2010 - 03:05:

Citim:

http://www.forumihorizont.com/showt...readid=6472....
http://www.forumihorizont.com/showt...10&pagenumber=2

Patjeter Bionde secili ka kuriozitetet e veta.

Postuar nga Piktor datë 20 Shkurt 2010 - 03:07:

Citim:

Plloshtani ka qene i veçante . Me pelqente stili i tij.

Shume, me ka pelqyer pa mase, dhe mendoj se eshte nje nder te paktet qe ka bere me te vertete nje pune te shkelqyer ne kete forum,

Postuar nga Piktor datë 20 Shkurt 2010 - 03:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

....Po rregullon politiken,kot e ke ne stolt te rezervave rri

ja kush ma di hallin.

Postuar nga Agata-1 datë 20 Shkurt 2010 - 03:15:

Ketij forumi nuk i vijne me antare si ne ate kohe Piktor.
Ndoshta jam nostalgjike por te gjithe ato qe kam permendur i kan dhene shume, ketij forumi ne menyrn e vet...
Duke mos dashur te jem cinike duke mos dashur te ofendoj asnje nga antaret e rinje, por sot forumi, per guston tim, eshte kthyer ne chit chat...

Postuar nga Piktor datë 20 Shkurt 2010 - 03:26:

Citim:
Ndoshta jam nostalgjike por te gjithe ato qe kam permendur i kan dhene shume, ketij forumi ne menyrn e vet...
Duke mos dashur te jem cinike duke mos dashur te ofendoj asnje nga antaret e rinje, por sot forumi, per guston tim, eshte kthyer ne chit chat...

Jam dakort Agata, por mendoj se te tille fryme gje edhe ne forumet e tjera, te kesaj natyre. dikur ishte mode tjeter tani eshte kjo mode, jane te perkoheshme. Plus qe kam edhe fakte qe tregojne per forme te suksesheme edhe forumin horizont dhe qe eshte
model.

Postuar nga Glaukus datë 20 Shkurt 2010 - 03:28:

Letersia .

Poezite dhe prozat qe jane ketu .

Enya , Shkodrani i Qeshur , Iliriusa , Indrit , Ingmetalboy , Katilesha , Diabolik , Mister DXP , Phoebus ...

normal edhe humori i Peshtopsheretimes dhe Juves .

p.s. - apo duhet ti permendja me nicket e vjeter ?

Postuar nga AngelDevil datë 20 Shkurt 2010 - 03:30:

me siguri je nostalgjike

ne maj te ketij viti bej 1 vjec te Horizonti e kurre si tani sme eshte dukur me i bukur e interesant ky forum.

Si hyra ketu e thashe te 1 teme tjeter sdua te perseris veten.

Nje pyetje kisha une ku jane keta anetaret e vjeter me sa di une e Klodel eshte e vjeter por akoma poston e morra si shembull ... pra ideja eshte qe ai qe deshiron dhe ka qejf te hyje ne forum e gjen kohen gjithmone qofte e 5 minuta dhe pse i zene ne jeten e perditeshme por jo te zhduken ... mendoj qe kane arsye te tjera qe nuk postojne me.

Postuar nga BIONDIA datë 20 Shkurt 2010 - 03:32:

Citim:

Agata shume shpesh ke dale kete konkluzion dhe vertet duket cinik mendoj se i ke antaret e vjeter dhe tani shumica eshte hyjne shkruajne ... kush nga te rinjte ste pelqen ndoshta ky eshte problemi yt ...varet dhe nga tema se nese eshte nje teme koti e ska lidhje sigurisht chit -chat do besh por mesa kam lexuar ne tema te rendesishme dhe te rinjte diskutojne dhe shume biles ...

Postuar nga BIONDIA datë 20 Shkurt 2010 - 03:35:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
Letersia .

Poezite dhe prozat qe jane ketu .

Enya , Shkodrani i Qeshur , Iliriusa , Indrit , Ingmetalboy , Katilesha , Diabolik , Mister DXP , Phoebus ...

normal edhe humori i Peshtopsheretimes dhe Juves .

ke te drejte gla kur kam lexuar shkodranin e qeshur e diabolik me kane bere shpesh te qaj....

Postuar nga eliz datë 20 Shkurt 2010 - 03:48:

Aljohin qeka bere me vajze Ti rroje! Vertet ka qene kenaqsi qe e lexoja dhe kam mesuar goxha dhe prej tij,sidomos ca temave i binte kokes .Po Mona,Hirushja? ..e sa te tjere.

Sa per temen,disa te njohur ma kishin permend -Hyr te fajtori-e kshu hyra nje darke e po zhgenjehesha duke hap ato muziken,letersine,chatin edhe ne fund hap forumin.Me terhoqen temat e fillova ti lexoj nje nga nje(kisha dhe kohe atehere),pastaj u dashurova me Darke e s`mund te rrija pa i folur e kshu filloi.E gjithe kjo fale Fajtorit qe beri te mundur komunikimin me shqiptare te tjere rreth botes(harrova vetmine ne ate kohe), ne gjuhen e dashur shqipe(mu kujtu dhe Adelaida tani).Gjithmone hyj me kenaqsi ne forum.

Postuar nga Agata-1 datë 20 Shkurt 2010 - 03:49:

Ka shume mundesi te jem Nostalgjike.
Mendoj se eshte edhe çeshtje gustoje, jo te gjithe kerkojme ne nje forum te njejten gje. ka nga ato qe vijme per tu argetuar dmth qeshur, ka te tjere qe vijme per te ndare nje krijim te tyrin, qofte kjo pikture ose poezi, ka te tjere qe vijne per te ndare opinione politike... E nese keto njezer nuk gjene kendin e tyre medoemos do largohen.

Por edhe diçka... Ate qe kam shprehur un, fatkeqesisht, se mendoj vetem un, e kan mendura te gjithe antaret qe kam permendur ne mesazhin e pare, e keqja ime eshte se un e shkorova hapur, te tjeret ma kan thene ne privat.

Por AD te lutem mos e mer personale

Postuar nga BIONDIA datë 20 Shkurt 2010 - 03:59:

Citim:
E nese keto njezer nuk gjene kendin e tyre medoemos do largohen.

Por edhe diçka... Ate qe kam shprehur un, fatkeqesisht, se mendoj vetem un, e kan mendura te gjithe antaret qe kam permendur ne mesazhin e pare, e keqja ime eshte se un e shkorova hapur, te tjeret ma kan thene ne privat.

Agata spo te kuptoj ne nje gje ti ke hallin e forumit apo te shoqeve e shokeve te tu qe ndoshta kan gjet rehatine o kane interesa te tjera ne jete ...pastaj kaq frike paskan keto qe nuk shkruajne vete sic shkruan ti por e bekan ne mp...e pse mos ja thojne moderatoreve por ty...

Postuar nga AngelDevil datë 20 Shkurt 2010 - 04:00:

Citim:
Ka shume mundesi te jem Nostalgjike.
Mendoj se eshte edhe çeshtje gustoje, jo te gjithe kerkojme ne nje forum te njejten gje. ka nga ato qe vijme per tu argetuar dmth qeshur, ka te tjere qe vijme per te ndare nje krijim te tyrin, qofte kjo pikture ose poezi, ka te tjere qe vijne per te ndare opinione politike... E nese keto njezer nuk gjene kendin e tyre medoemos do largohen.

Pikerisht forumi ka hapesire per te gjithe. Te gjithe e gjejme veten diku te ndonje rubrike apo teme e vecante e perpiqemi qe me ato cfare shprehim te sjellim dicka nga vetja jone pa u bere te bezdiseshem tek te tjeret sigurisht.

Ndryshimi i ne te dyjave eshte qe:

une virtualen nuk e perziej asnjehere me realen ... pra ndajme mendime, bejme shaka, urojme ,ngushellojme, pra e mbajme miqesine qe kemi ketu e vetem kaq pa hyre shume ne detaje personale te njeri -tjetrit; si dhe ato qe shkruaj perfaqsojne ato qe mendoj une si shejtane e jo dikush tjeter;

kurse ti e kapercen kete cak pra kalon nga virtualja ne reale e shkruan ketu sic the dhe vete e influencuar nga mendimet e te tjereve qe flet ne privat prandaj e ndodhesh ndonjehere ne momente "te pa kendeshme"

Postuar nga Agata-1 datë 20 Shkurt 2010 - 04:06:

Per te mos dale jasht teme nuk po ju pergjigjem, mund te hapim teme tjeter per kete.

Postuar nga Agata-1 datë 20 Shkurt 2010 - 04:13:

Citim:

hahaha e me verte edhe manaxheret e kompanive te medha do kishin zili komunikimin tone virtual permes msn hahaha

O zot ca gallate ka pas.

Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »
Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.