| Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 » Trego 217 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- per nje lidhje serioze preferoni......... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2756)
per nje lidhje serioze preferoni.........
cfare preferoni per nje lidhje serioze:
a) shqiptar(e) puro
b) shqiptar(e) te lindur qe jeton jashte shtetit
c) apo te huaj......???????????????
Preferoj shqiptare , me kusht qe te jete serioze.
Dhe le te jete e rritur edhe jashte shtetit, mjafton te jete shqiptare
Korcarja 6
mendimi im. Do te doja qe me nje lidhje serioze duhet te jete shqiptar. Po mire a nuk quhet shqiptar edhe ai qe lind nje ne vend te huaj? per mendimin tim shqiptar quhet sps edhe familjen shqiptar e ka.
Shqiptar
Shqipetare e dua vetem te jet e sinqert me mua siq jam dhe vet un porsanalisht do ja falja te gjitha.Qimi Skotland.
timo
sa lart qe ia ngre vlerat vetes mo timo!!!!!!!!!!!
hahahahahah
hirushe,shqiptar quhet dhe se lun topi allamanit!
ciao hirushe
Per lidhje nuk kom pretendime le te jete ca te doje po qe per noi martese e du Shqiptare tani normal duhet te jete Tironse po edhe po nuk gjetem Tironse e mor noi tjeter.
Pa ofendim per te tjeret
!
mundesisht do e preferoja shqiptar-(puro)
Per nje lidhje serioze dua nje vajze shqiptare, mundesisht qe te haje fasule
hahahahahahh fasule thot ky !
E fort kjo !
Edhe un do te preferoja shiptare, nder shiptare do te zgjidhja, o shkodrane o korçare.
Pse kam pershtypjen qe eshte ne zhdukje sinqeriteti tek rinia e sotme....
Mua nuk do me mjaftonte te lexoja :kombesia SHQIPTARE ose i huaj ne pashaporten e dikujt....Do preferoja me shume te lexoja ne buzet dhe zemren e tij TE DUA.....
Romanticizem i tepruar???Se besoj .....
per adelaiden
Adelaida, edhe un bashkohem me mendimin tend,por ato qe permende ti me siper, un do te deshiroja qe ti shihja te nje vajze shqiptare.
Sdi a me kupton ?
Te kuptoj si nuk te kuptoj....A po flasim shqip ketu!!!
Me beht qejfi qe jemi dakort per kete gje.... 
hahahahahha
Faleminderit per mirkuptimin!
Ihaaaa
Sigurisht Shqiptare, dhe jo katundare.
Korcarja nje gje nuk kuptoj une:sipas teje ato qe jetojne jashte nuk qenkan shqipetare puro??lool
Persa i perket pyetjes:le te jete dhe kinez,nese me pelqen mua nuk me intereson asgje tjeter.
Pershendetje ne radh te par dhe persa i perket pyetjes dhe mua me pelqejn shqipatret dhe pak renbdesi ka fshatare apo qytetare ,maloke apo labe rendesi ka qe ta dua dhe tme doi .
me respekt nga Arbri London
Mmmmm....
shqiptare por te shqipris se jan shum para shqiptareve te trevave tjera (Kosoves, Maqedoni, Malit te Zi)
gjithashtu duhet te jet nje "tip" perafersish si une
bye byeeeeeeee:
::: TOTTI :::
Per mua ska rendesi Shqiptare apo i huaj.
Mjafton dashuri,sinqeritet dhe respekt mbi te gjitha.........
ooohhhhuuuu te gjej nje une pa pyes shume se eshte i huaj apo shqiptar!!
lol per njel idhje serioze e dua serioz ...shqiptar apo te huaj nuk ka rendesi
me pelqeu idea i adelaides...romantizmi jot trezor nuk eshte fare i tepruar 
Citim:
Po citoj ato që tha arber
Pershendetje ne radh te par dhe persa i perket pyetjes dhe mua me pelqejn shqipatret dhe pak rendesi ka fshatare apo qytetare ,maloke apo labe rendesi ka qe ta dua dhe tme doi .
me respekt nga Arbri London
Citim:
Po citoj ato që tha ADELAIDA
Pse kam pershtypjen qe eshte ne zhdukje sinqeriteti tek rinia e sotme....
Mua nuk do me mjaftonte te lexoja :kombesia SHQIPTARE ose i huaj ne pashaporten e dikujt....Do preferoja me shume te lexoja ne buzet dhe zemren e tij TE DUA.....
Romanticizem i tepruar???Se besoj .....
i don't understand these kinds of questions...
can you choose the person to love? can you distinguish between a serious and non-serious relantionship? can you be with a person knowing that it's not a serious relationship? these are only bias and kinda racist too.
Citim:
Po citoj ato që tha darke
i don't understand these kinds of questions...
can you choose the person to love? can you distinguish between a serious and non-serious relantionship? can you be with a person knowing that it's not a serious relationship? these are only bias and kinda racist too.

jam dakort me darke ..bravo
shqiptare PURO,
te jete njeri i mire, e kuptusheme e sinqerte e et kete vese te mira, po le te jete nga cdo krahine !
o tironse ca te kan ba kta te zelandes ty me lali, te kan ran me qaf gja eeee
?
jo yllo un jetoj ne uk, londer, por me ka rene rasti te punoj me new zelandeze, sju pret mire timoni atyre, kane te gjithe nga nje vegel manget ne kullen e kontrollit
per mendimin tim e doja shqipter puro ( dhe mundesisht te jete tirons po tani si te na bie per pjese) se duashuria po te zuri nuk pyet me se ka cvend apo krahin eshte.
ca zoti thu ti aman, lene zotin nhall te vete, ata kan vra veten
o bruna o gjumashe ik futja me mire nje gjume dhe mos u mer me ate te zelandes se re se jane kot fare hajde me mire ketej nga tirona
ej lere rugby-n, ata vec te pirit dhe punes sbejne asgje tjeter
Citim:
Po citoj ato që tha i_lire
You go girl!!
Tironce puro po pat mundesi...![]()
Darke go go go go girl!

NO, NO AND NOOOOOOOOO

hello BUCS
ca te jet
Per lidhjen time nuk kam pun me kombet ngado qe te jete per mu ska rendesi Shqiptare franceze angleze afrikane kineze,me nje fjal nuk kam preferenca.vetem do te doja qe ti kishte te gjitha hallatet.po te jete pak budallaqe prap ska problem une dua vetem te mos humbasi rrugen per tu kthyer ne shpi se jo per na nji gjo se kush del e kerkon perjashta.
mendohu!!!!
une korcare ,do t'ju preferoja edhe juve , por nese njifeshim me pare ,se kam shume respekt per korcen(parisin e vogel). mos ma mer per keq kuptim, se e kam seriozisht . po ju cfare ju shtyu qe te hapenit kete teme , apo eshte dicka qe ju shqeteson.te uroj gjithe te mirat, ciao
Puro shqiptar
Shqipetar mo. Well, dhe shqipetar qe mund te jete ne ndonje vend tjeter te botes who cares...
Tani dhe po s'eshte Shqipo fare ca ti besh...
jam-Vlonjate
Shqiptaret qe jan shqiptare kure nuk do ndryshojne
po flase per njerzite Jo per Kafshet
se une kurre se mohoje vendlindjen ............
Re: jam-Vlonjate
Citim:
Po citoj ato që tha KaPo-DI-VaLoNa
Shqiptaret qe jan shqiptare kure nuk do ndryshojne
po flase per njerzite Jo per Kafshet
se une kurre se mohoje vendlindjen ............
Tani mu nuk me pelqen te jem rraciste,por dreqi ta haje nuk njeh me mire ate tjetrin (te huajin) se sa njeh kombin tend,e kam fjalen kur vjen momenti per te treguar se sa serioz/e je....mgjtht zemra nuk komandohet gjithcka mund te ndodhe,po me mire se merresh vesh ne GJUHEN tende nuk merresh vesh me ate te tjetrit,sepse ia di zakonet,pikat e dobta,e di kur e ben shakane,e di kur ta ka me te keq apo me te mire....te pakten keshtu mendoj une....SHQIPTAR dhe vetem SHQIPTAR....
meqe re fjala
... RROFTE SHQIPERIJA DHE POPULLI SHQIPTAR!!!! 
Puc-puc Ela
un siqerisht nuk kam preferenca ...e nuk arrij ta kuptoj sesi mund ta komandoni dashurine per dike..nqs bie ne dashuri me nje te huaj nuk do ta le se e dua shqiptar apo jo?? prandaj kur thoni shqiptar e vetem shqiptar mos flisni para kohe !!!
pastaj eshte pune tjeter kur ju nuk doni te kini asnje mardhenie me te huaj dhe kete e quaj racizem...
lilou
jam-Vlonjate
Citim:
Po citoj ato që tha vlora-angel
bravo o patriot te drejt e ke sa per pyetjen sigurisht qe shqiptare por edhe per nje lidhje jo serioze sdo te me pelqente me te huaj por prap me shqiptare dhe mundesisht te jet nga Vloraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaa me origjin
aty mbajeeeeeee
Citim:
Po citoj ato që tha njeriu xx.
Tani mu nuk me pelqen te jem rraciste,por dreqi ta haje nuk njeh me mire ate tjetrin (te huajin) se sa njeh kombin tend,e kam fjalen kur vjen momenti per te treguar se sa serioz/e je....mgjtht zemra nuk komandohet gjithcka mund te ndodhe,po me mire se merresh vesh ne GJUHEN tende nuk merresh vesh me ate te tjetrit,sepse ia di zakonet,pikat e dobta,e di kur e ben shakane,e di kur ta ka me te keq apo me te mire....te pakten keshtu mendoj une....SHQIPTAR dhe vetem SHQIPTAR....
meqe re fjala... RROFTE SHQIPERIJA DHE POPULLI SHQIPTAR!!!!
Puc-puc Ela
...E pra....

:p
...
Puc-puc Ela
Ja kollaj fare te jete "krijese njeriu"...
Re: per nje lidhje serioze preferoni.........
Citim:
Po citoj ato që tha Korcarja 6
cfare preferoni per nje lidhje serioze:
a) shqiptar(e) puro
b) shqiptar(e) te lindur qe jeton jashte shtetit
c) apo te huaj......???????????????
Uaaa! Vertet qorri eshte kjo qe the.!!!
| Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 » Trego 217 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.