| Forumi Horizont | Gjithsej 296 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- "Bari i thashethemeve" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5347)
"Bari i thashethemeve"
Kamarjere,nje gote mua...e di cke nje Cuba Libra s'do ishte keq..
Hej,ate muziken ndrroje icik se na e shpifi,he te keqen.

Ika,ika se dua te shkoj te shikoj ''Kill Bill 2'' se jam kurioz te shikoj fundin...
Bledi,paguaj une kete xhiro.Per mua nje Ceres Light .
Vai col liscio :p
Inso,sbehet fjale lal..>Kete dore e kam une dhe mos e diskuto..
Hej,bofsh qejf andej..Une i ziu ngela ne pune..
.Na e morren shpirtin..
Shnet Inso..
Bledo, si te ka sycka sot . Une dua nje Margarita , pa kripe mundesisht.
O Bled, dizenjon ia ndrove, ngjyren mureve po ashtu, e ke bere per ti prere shiritin e inagurimit . Si i dale nga qesja ky Bari sot , po nje gje ke harruar mo . KAMARIEREN !!! Na u merzit kjo .Duan "fresh meat " robt . Duhet mare nje e re , se shtohet dhe klientela.
Gezuar Bled , per ne te dy , meqenese jemi te vetmit ne bar ne kete ore .
Mjaft m'i vare turickat ashtu , qesh njecik . Ja shiko sycken si : 
CHEERS !
Po ku je mi sycke ku je...Sa e keqe qe je bere mi dreq...Gjysma e lokalit eshte edhe merita jote,gjysmat e lekeve te tuat jane..
Kamarjeren e kam ndrru mi,nuk e shef kete tjetren,si rrush eshte :p
Hajde gezuar yllo..Me pac e te paca..:p

Kamarjere,me sill nje J&B mua...
gezi sycka...:p
Bobo ketu sikur ka rene Sarsi mer njerez.
S`hyn njeri per qamet.Po keshtu eshte kur nuk i nderron shpesh kamarieret dhe banakieret.Nuk hahet perdite sallate thote populli.Keshtu edhe kjo pune.
Hajde moj me sill nje j&b mua se u pa kjo pune.Do e pi vetem kete gote sa te me vije ndonje koleg ose kolege tavoline.
O Jimmo ca ke mer plak,pse merzitesh,ja ku me ke mu..
Ca ke bo ti njehere..
Hej,Shilen mer si e kam...Ja hongsha syt..
..Kur te bej kelysha,jam ne radhe une..:p
Kamarjere,yll bote,hec ketu njehere..
Nje J&B per Jimmin,ma boj edhe mu nje,edhe pse kam pi shume sot...
Hajd per shendetin tat lal...
E di ca thoshte gjyshja ime kur i mburrnin ndonje gje?Syte ne bythe-thoshte
Hajde lal se me iken shpejt merzitja mua.Kamariere mi dreq.Hajde nga njer dopjo neve.Hajde per shendetin e Shiles dhe tonin bashke 
ahahahahahahah
Hej,mos ta marrim me sysh mer..:p
..."Syte ne By***" 

Vallai fiksim i kam ata lloj qensh lale..Jane yje bote per zotin..
Shume lire e ke marre per aq leke ti,hallall..Hej,mu ma shit nja 100 mije mer,mos ma fut..:p

Hajd per shendetin tone kete..
Ne filozofi, nuk ka dallime rraciale mes sekseve Trojan, kaq gje duhet t`a kishe mesuar nga Plloshtani si cun i zgjuar qe je

Ja kete per Akademikun enciklopedik te Parajses, mikun tim te nderuar Plloshtan.
Naten emire nga une se detyra me therret.
| Gjithsej 296 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 2958 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.