e dija ... prandaj dhe e pruna
Biondia do ikte ne pune heret ........ prandaj iku
se harrova ......... çohu me praaaa se u bom per mall
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
shum do i shkote mejhones nji kong e tille ( perfshi dhe balerinen )
Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675
ahahah kush o ai beqar qe ia ma menderja pashzotin ...
vallaj une isha martu ene i here per qef ...kshu me kercy ...
ca ka pije se sot nuk e kom realizu planin
Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha al74 ahahah kush o ai beqar qe ia ma menderja pashzotin ...
vallaj une isha martu ene i here per qef ...kshu me kercy ...
ca ka pije se sot nuk e kom realizu planin
A e hongert mortja ate qe martohet
Une do vdes spirit free