Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > Mejhone "REHATI"
Gjithsej 176 faqe: « E parë ... « 102 103 104 105 106 107 108 109 110 [111] 112 113 114 115 116 117 118 119 120 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

ooooo sssssssopaaaaaaaaa

aty ke kalaja mu mka zan sevdaja

se mos bon vaki me mdal ntakim te kalaja se do tzej belajaa Biondeeeeeeeee , kom me trremby - sdo pys per Orfejun hiç

mos u lodh shume me me rremby se vij vete une ..shtepia ime o ketu ...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Mars 2011 04:08
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

nga nji pije per Cedrus e Dylan , se ishit bo per mall

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 23 Mars 2011 04:26
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Pershendetje Bionde, pershendetje Mejhonia.

Pune Bionde pune shume

Ti mi di telat mu me kenaqe me kete kenge.

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

ja shpirti erdha se per ty Bionde e ben naten dite i thote ik pirdhu gjithe planeve martesore le te presi gjithe noten orfeu
...ja kape icik kete kenge qe me nxorri gjumin Vizi ku je mor cun elbasani se me mori malli

amon amon e jam goc elbasani, jam goce bezistani
po te pres ke Kalaja cun me ty mka zon sevdaja
po te pres ke Namazgjaja cun me ty mka zon belaja
amon amoan e jam goce elbasani aman aman e jam goce elbasani
sssssssssssssssssss

Mesazh i vjetër 24 Mars 2011 22:27
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

[QUOTE]Po citoj ato që tha Vizioner
Pershendetje Bionde, pershendetje Mejhonia.

Pune Bionde pune shume

Ti mi di telat mu me kenaqe me kete kenge.
[/QUOTE
Mirmbrema Mejhone mirmbrema Vizo ,po sti dita dhe ty telat qe te kam komshi jemi 5minuta larg kujt tja dij Me behet qefi qe je mire .Gla kur te vish pi cte duash

Mesazh i vjetër 25 Mars 2011 01:07
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Vilkomen Vizion
nga kishe humb ere
mmm kush punon - fiton , dankeshum per pijen dhe i nerum

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 25 Mars 2011 02:24
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

urdho ??

hajde se u bo kohe Fleur .....

............................

Mesazh i vjetër 27 Mars 2011 05:39
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Erdha mo erdha se me ngau lemza, sot du me pi se jam gzu Glak..e ke nigju ti ate.2 gzime ne nje dit?

1- Sporti qe fituam me merite .
2- Doli ajo Neda nga BBG se m'hapi barkun Tipike kavajse

Ndaj shpejt Glak se du gjum pastaj

Mesazh i vjetër 27 Mars 2011 05:46
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

xhin tonic dhe shveps + edhe nji xhek e redbull per vete dhe .................

opo zjarrin mejhones

Mesazh i vjetër 27 Mars 2011 06:05
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

Vilkomen Vizion
nga kishe humb ere
mmm kush punon - fiton , dankeshum per pijen dhe i nerum

Pershendetje Glak.

Nuk kam humb jo vec kam ndryshu prioritet ne jete

Si ke kalu ti? A kape gje mbreme me ndeshjet e Euro 2012?

Kombetarja na kenaqi mbreme me lojen dhe fitoren.

Mesazh i vjetër 27 Mars 2011 09:52
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

ku poplli sonte ? pse qetsi mejhonia apo fun 15-diteshi ?

nga nji dopio per Bionden , Cecin , Heyn dhe Al

Amori e ka te pagujtme ( t'qerasme ) kur te vije ..

Mesazh i vjetër 30 Mars 2011 02:37
Ora tani: 02:34 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 176 faqe: « E parë ... « 102 103 104 105 106 107 108 109 110 [111] 112 113 114 115 116 117 118 119 120 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > Mejhone "REHATI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar