ja kete do kercej ke dasma jote Glakus dhe e Vizos do e tund ciftetelin do i thy takat ...me mungon vetem nje birre e ftohte te harroj lodhjen .Po sme kishte munguar kjo mejhonja mua .
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
e qau cigani e qau 1 ore valle u beme telef ...rujte naj lek ti per dite te keqe apo mi hudhe te gjitha ne koke ...
hahahahah po fustani pak me i shkurter heren tjeter se qesh ty thy qafen me iku lodhja mua imen pse na fute ne mendime kujtime kercime
me iku lodhja mua imen pse na fute ne mendime kujtime kercime
kom ruj kom ... rujt edhe ca ça thu ti : " me fustan te shkurter " - do me na heq trunin fare aaaaaaaa ??
yll ishe ..
.. tamom per ket... e lehte dhe vetem bel ..... vdekshaaaaaaaaaaa
opppppppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaa e pe bionden ti i rane komet tu kercy im ate i tha mase mbas dasme kur te ikim ne itali do bejme ate te "dna" se kjo nuk o ime bije me ngja si goce Demir jevgut ku me iku Vizo mor aman se i vuna vallen e qytetit tone ...
kom ruj kom ... rujt edhe ca ça thu ti : " me fustan te shkurter " - do me na heq trunin fare aaaaaaaa ??
yll ishe ..
.. tamom per ket... e lehte dhe vetem bel ..... vdekshaaaaaaaaaaa
do 3 muaj palester te tundet beli imen me gjithe ato qofte dhe simite qe kam hong hahahah car truni heq une amon i pe shoqet 3 here u nderruan spo i njihja ma ...me leje nje pyetje kisha nga iket nga fundi i dasmes ju shoqnia e dhendrit
smaj men gjo se isha pishem ..... di vetem qe u zgjova ne hotel .
mire ne ... po dhondri ça donte me ne
smaj men gjo se isha pishem ..... di vetem qe u zgjova ne hotel . mire ne ... po dhondri ça donte me ne
hahahahahahah hahahahahah hahahha dhendri i tha nuses se kishte ca pune urgjente me zgjith hahahahahah pranaj erdhi ai ne mengjes sikur kishte bere lufte me luanet hahahahah ec e martohu sot nusja ne vend te nates se pare i duhet me i prit naten e trete