" oh sa me pelqen edhe mua kjo kenge qe ke postuar katile, eshte kenge vertet e bukur... per te mos thene edhe kengetari eshte hot... "
po personi që përshëndetet Demo ??
- Faleminderit Kati ... edhe unë të përshëndes me të preferuarën time ( për Kristin Kreuk e kam llafin ) .. megjithëse edhe kënga është shum e bukur
Massari - " Real Love "
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
[QUOTE]Po citoj ato që tha Glaukus
[B]" oh sa me pelqen edhe mua kjo kenge qe ke postuar katile, eshte kenge vertet e bukur... per te mos thene edhe kengetari eshte hot... "
[B][I] po personi që përshëndetet Demo ??
-
Oh ajo dihet GLAK ajo qe pershendet edhe ai qe pershendetet jane shpirtra te bukur, me teper s'mund te them..
a i pranon dy përshëndetje ? nga unë dhe Kati ...
...vetëm për Demokrateforever ..... : Të përshëndes dhe përqafoj fort !!!
Savage Garden - " Truly madly deeply "
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
para se te beheshin kaq te medhenj linkin park shkova ne nje live conert in vegas. pas asaj nate jam larguar i droguar nga muzika e tyre.
pershendes te gjithe ata qe kjo keng pershkruan perfekt gjendjen tuaj shpirtrore e koheve te fundit. uroj te jem i veten, se ne ket rast betohem se misery does not love company..
Regjistruar: 12/12/2006
Vendbanimi: Under the Clouds
Mesazhe: 179
Pershendes te gjitha gocat e forumit,