Nje pershendetje per te pasgjumet e kesaj mbremjeje. Per te dehurit , per ata qe mendojne se kane gjetur nje mik, mike edhe nepermjet virtualitetit, per ata qe kane nevoje gjithnje per dike ti degjoje, per ata qe jane ne fije te trishtimit sonte, dhe per te gjithe ata qe pelqejne Take That..
Glak...Bris...Lela...Demo ...dhe ndonje tjeter qe eshte on
pershendes... Tulipanin, Eshin, Pleshten, Lelen, Katileshen, Zanin, Balerinen, Kundershtuesen, Amor, Trendafilin, dhe embelsira vjen ne fund, Kotken:) kerkoj falje per ato qe harrova...
pershendes te gjithe ata qe jane nga malsia e madhe dhe shkodra. pershendes te gjith antaret e ri qe kane 100 postime e poshte. vecanarisht pershendes ata qe ne oret 3-4-5 te mengjesit jane gjithmon zgjuar.
qe te bejme gershetim situatash emocionale dhe ritmikore
uuuuuuuuuuuu ...a ta vazhdoj edhe unë kët gërshetim - vallzimin . ( Ju ftoj ) Ju përshëndes të dyjave dosha me thon .....
Madonna - La isla Bonita
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!