Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Hajde Hedhim Vallen...................ssssssssssssssssssssssss
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Valbona Mema - Topolakja

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Dhjetor 2007 22:58
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Bujar Qamili dhe Artjola Toska - Je e vogel rrumbullak

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2007 00:00
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

opaaaaaaaaaaaaa jepi rumbullake

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2007 02:12
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

Glak .....
Une temen e kam hapur per kenget e vjetra shqiptare qe i kendojme dhe i kercejme sa here i degjojme.

ok shefe ...

- vallen e kryeson IQVlora pastaj vjen Kotka , Enigma , unë , Elsaa , Lela , Kati dhe Briseide .... jan të ftuar të gjith të tjerët .......

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Modifikuar nga Glaukus datë 29/12/2007 ora 06:02

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2007 05:51
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

- vijon vallja ....... ktu kryeson Enigma e para , unë , Elsaa .... etj ...

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2007 05:54
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

O ti mos vdeksh kurre....tani po qe do e hedhim vallen...ka lezet..shif sa eshte bere vargu per te kercyer

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2007 05:55
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

G, me bere te ri ne pc te degjoj popullore   gjarperushke cohu dridhe shamine shamine
Gjete nje pjese te thembres se akilit  
Ju pershendes te gjitheve me valle jugu ....te preferuarat time 
Ndersa me kete kengen me poshte ftoj Lelen ose Glaukusin (kush te vije i pari ) per te nisur vallen, rendesi ka qe njerin ta kem ne te djathte e tjetrin ne te majte, 2 dursaket e "omel" te forumit

Moj lelushe po pse s'na i mbledh te gjitha populloret ne nje vend, tek shije folklori !

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2007 09:08
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

ok shefe ...

- vallen e kryeson IQVlora pastaj vjen Kotka , Enigma , unë , Elsaa , Lela , Kati dhe Briseide .... jan të ftuar të gjith të tjerët .......

Ah more Glaukus, ku ma gjete zemren me keto klarinot, edhe une si enigma i kam si themra e Akilit.  Tani mos ti mbetet qejfi IQVLORES, por kete vallen qe na vure ti do ta heq vete, se mezi po duroj deri neser, qe te vemi te kercejme vallet me Irini Qirjakon ne Hyatt Hotel ne Cambridge.

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2007 09:26
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2007 04:01
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

Ah more Glaukus, ku ma gjete zemren me keto klarinot, edhe une si enigma i kam si themra e Akilit.  Tani mos ti mbetet qejfi IQVLORES, por kete vallen qe na vure ti do ta heq vete, se mezi po duroj deri neser, qe te vemi te kercejme vallet me Irini Qirjakon ne Hyatt Hotel ne Cambridge.

Faleminderit Glaukus!Me ke prekur telat e ndjenjave te mia per muziken e bukur popullore te jugut.Keto dite Digitalb ka futur nje kanal te quajtur Folk +,me thene te drejten na kenaqi.Me gjithe qef do ta hiqja vallen duke mbajtur edhe nje shami te bardhe mendafshi ne dore,por duke u alternuar edhe me kotken zonjen simpatike e cila rrezaton inteligjence e miresi ne shpirtin e saj.Kam bindjen se ajo di te kerceje bukur si grua elegante qe eshte.

Kotka dhe Glaukus une ju pershendes me kengen e kenduar nga Maya ,''do te beje nuse ne gusht'' e cila edhe kercehet,nje yll i muzikes popullore te jugut..

Ju uroj nga zemra te kaloni nje nate te bukur sonte!

Lela_dr mua me pelqejne edhe kenget e shqiperise se mesme,por ato te vjetrat qe kendoheshin nga bilbilat e kenges popullore si Q Kertusha,F Rexha,familja Zyberi,N Hoxha etjEdhe artiola kendon bukur.

Mireu shkrofshim vitin tjeter!

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2007 23:17
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:01 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Hajde Hedhim Vallen...................ssssssssssssssssssssssss

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar