Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073
Citim:Po citoj ato që tha elsaaa mendezke ca ke do sherr ti...lol ... te puc ...mendezka mora vesh qe i urrente meshkujt qe se mbajne dot pijen..e pashe te VH1 100 maxim hot...dhe mu kujtove ti yve...lol
ahhaha dua sherr he sidomos kur shikoj korupsion qe duhet te isha une ne liste dhe jo kjo ahahhaha S'te kam pare qe me ke shkrojtur pa ta tregoja une ty :p ...Flm per pershendetjen do te pershndes me kete kengen qe po degjoj te Joss Stone "Snakes and Ladders" (me pelqen zeri blues i kesaj dhe e di qe e ke degjuar si kengetare nga tema balada te embla )
Mesazhe: 2047
uaa qenke gjall mi ...thashe o merzit kjo nuk shkruan lol flm per pershendetjen ... cke ti s eu kam derguar peticion .. se ne vendin tend ishte ne liste mendezka ...po te kerkohet nje foto ashtu cullak vetem me cizme looooool
te pershendes me Blue October _ Into the ocean
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!