hajt mo .......... po i bojm qefin vetes me kte
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073
Mostly Autumn - The Night Sky
Citim:Po citoj ato që tha ~Enigme~ Cila kenge do te perfaqesonte ty sot?
Cila do ishte ajo kenge qe do te mbetej ne mendje pasi fjalet pershtaten me karakterin tend?
Per mua "Independent Women" - (Destiny’s Child) pasi me pelqen te bej gjithcka per vehten time....
Po juve?
Pergjigje e hedhur kur kam hapur temen ne 2005..Destiny's Child, kush jane keto edhe nje here?
Ok, sot do le kete kenge sepse per mua kap gjendien shpirterore te njeriut si nga notat ashtu dhe nga vargjet. Here jemi te dobet e here te forte, here qeshim, here trishtohemi, here paqesore e here rebeluese. Eshte nje nderthurje vertet e kendshme. Kur pason nga violina ne kitare reth minutes se 5:50 eshte pjesa e preferuara ime.