Regjistruar: 31/08/2006
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 1525
Citim:Po citoj ato që tha Eishin-an Kati Silvia Salemi - Nel cuore delle donne
Ka gjithe diten qe degjoj/kendoj kete kenge. Ju pershendes te gjithave ,sidomos Doniken qe eshte on tani.
Kenge shume e bukur.
ps. Floket e shkurtra, vetem nje vath, veshur ne te zeza...pyes veten nese Elsa Lila u frymezua nga kjo per ndryshimin e bere para se te kendonte ne Sanremo ne 2007.
__________________ Bukë, kripë e zemër të mirë.
ps. Floket e shkurtra, vetem nje vath, veshur ne te zeza...pyes veten nese Elsa Lila u frymezua nga kjo per ndryshimin e bere para se te kendonte ne Sanremo ne 2007.
...........
Eeeeeeeee e di se ke nje fare te drejte ti.
Sa qef i kemi kopjimet neve si popull ,aq sa shpesh here me duket sikur njerezit nuk arrijne te krijojne nje identitet tyrin personal dhe te dallueshem. Eshte duke na marre "para" turma...
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Sa me pelqejne keto kercimet tip Orientale....shume te bukura...dhe kur i kercen behen akoma me te bukuraaaaa se perdredh gjithe trupin...
Glako mos me ler vetem a te keqen
- kush po t'len vetëm ty o lal ......... dhe kur bohet fjal me kërcy iher ku rri dot unë ......... hajde ta shejkim iher hahahahahah ( se futet edhe Kati pastaj në valle .... sa ti dali icik turpi )
Moli - " Sonte kemi dasëm "
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!