Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Hajde Hedhim Vallen...................ssssssssssssssssssssssss
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

Faleminderit Glaukus!Me ke prekur telat e ndjenjave te mia per muziken e bukur popullore te jugut.Keto dite Digitalb ka futur nje kanal te quajtur Folk +,me thene te drejten na kenaqi.Me gjithe qef do ta hiqja vallen duke mbajtur edhe nje shami te bardhe mendafshi ne dore,por duke u alternuar edhe me kotken zonjen simpatike e cila rrezaton inteligjence e miresi ne shpirtin e saj.Kam bindjen se ajo di te kerceje bukur si grua elegante qe eshte.

Kotka dhe Glaukus une ju pershendes me kengen e kenduar nga Maya ,''do te beje nuse ne gusht'' e cila edhe kercehet,nje yll i muzikes popullore te jugut..

Ju uroj nga zemra te kaloni nje nate te bukur sonte!

Lela_dr mua me pelqejne edhe kenget e shqiperise se mesme,por ato te vjetrat qe kendoheshin nga bilbilat e kenges popullore si Q Kertusha,F Rexha,familja Zyberi,N Hoxha etjEdhe artiola kendon bukur.

Mireu shkrofshim vitin tjeter!

I dashur IQVLORA, tani elegante shume une nuk jam me thene te verteten, por po ta heqim vallen te dy, ndofta mund te dukem elegante se jemi afer me moshe ne krahasim me gjithe keta te rinjte qe hedhin vallen popullore shqiptare.  Te rinjte ketu ne Amerike i thajne te gjitha vallet popullore, as duan t'ja dine nga jane me origjine and this is so nice.

Ne nje Albanian parti qe ishim kete weekend, kishim nje kinezke dhe qe thoni juve forumistat e mij kinezka na meson te kerceje pogonishten, napolonin dhe shkodrance.  Kur e shihja me hypi zilia mua qe thoni juve, se une deri tani qe jam afer 50-ve vetem pogonishten dija te hidhja.  Edhe pse jam lindur e rritur ne Tirane, per ne, party me valle popullore ishin vetem dasmat ne kohen tone dhe une kurrre nuk kisha patur fatin te merrja pjese ne ndonje dasme tiranse, apo elbasanllijsh, apo shkodrance, apo vlonjatesh, por vetem dasma fisi alla gjirokastrite.

Edhe ne Greqi qe jetova ca vite, ai cifteteli grek, qe mund te themi eshte nje lloj napoloni, nuk me terhiqte kurkund, kur hypnin vajzat mbi tavoline dhe dridhnin prapanicat, keshtu qe vetem kinezja me beri te ngrihem dhe te kercej me ne fund napolonin ne te pesedhjetat e mija, ashtu si me turp, po hajt mo e mesova me ne fund.

Ta kercente kinezka dhe te mos e kerceja une, gje qe nuk behej, keshtu e mesova edhe makinen nga inati i spanjolleve dhe zezakeve te Amerikes.

Prandaj Lela hajde  ....sssssssss... ssssss.....kush kerce naploni te

Ra faja prej fiku etj, etj....

Hajdeni mblidhuni, glaukus, lela, vlora nuk kam kohe tani t'ju rreshtoj, se eshte nata e Vitit te Ri dhe kemi edhe te tjere per te pershendetur.

Gezuar te gjitheve

bottoms up

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Janar 2008 03:37
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

- Ku është tetoja ime ?? ... po Enigma ?? Lela , Demoja , EnYa ????

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 28 Korrik 2008 02:05
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

kjo per ty GLAUKUS

http://www.youtube.com/watch?v=hhGU...feature=related

Mesazh i vjetër 28 Korrik 2008 02:39
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Re: Hajde Hedhim Vallen...................ssssssssssssssssssssssss

Te dashur anetare po e hap kete teme ne prag te festave, sepse festat pa kenge s'do te ishin aq te bukura.
Me rastin e Vitit te Ri shume kanale propozojne muzike popullore...dhe nga keto kanale me lindi dhe idea e kesaj teme. Le te festojme, te kendojme, te kercejme popullorshen me kenget e vjetra qe na rikthejne kujtimet me te bukura qe kemi kaluar prane familjareve tane....

- o shefeeeeeeee , kur do e fillojm ate ahengun ne ???

....... bojm içik nxemje për sonte në darkë   ... ka njeri zgjut apo të gjithë në gjumë juve ??

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2008 04:36
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:16 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Hajde Hedhim Vallen...................ssssssssssssssssssssssss

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar