Citim:Po citoj ato që tha katilesha007 Eh Balerinka me kujtove Andy W.... ...ja dhe kenga imee preferuar ...
Andy Williams' Love Story
Muziken origjinale ama e ka bere i madhi Beethoven...ky djali ketu sa i ka vene fjalet :p versionin e vertete mund ta degjoni tek Muzika Klasike eshte SUPEEER
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Po ve nje kenge qe s'eshte vetem nje kenge e thjeshte dashurie por qe anon me shume nga Erotika (sic e cilesojne kritiket )... e shkruar ne 68' pra ne kulmin e revolucionit dhe emancipimit ... ok pas kesaj hyrje..ju ftoj te degjoni:
Jane Birkin & Serge Gainsbourg - Je T'aime... Moi Non Plus
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Muziken origjinale ama e ka bere i madhi Beethoven...ky djali ketu sa i ka vene fjalet :p versionin e vertete mund ta degjoni tek Muzika Klasike eshte SUPEEER
.....
Amon moj Tulpe amon.....po une me fjalet qe thote ky Andy jam dashuru....:p....kurse Beethoven....me tradhtoj plakarruqi...:p
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
djem rrebel ....... por me shpirt të bukur .. ( thënë në kronikat e atyre viteve )
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Regjistruar: 05/02/2007
Vendbanimi: diku..jashte..pa ty
Mesazhe: 235
kenga jone shpirt.........rri rri dhe me kujtohet
Stevie B - Because I Love You
"Come la sua immagine mi perseguita! Che io vegli o sogni, mi riempie tutta l'anima. Qui, se chiudo gli occhi, qui, sulla mia fronte, dove si racchiude tutta la potenza visiva, stanno i suoi occhi neri"
GOETHE