__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073
The Cars - Drive
Falenderoj te gjitha ata qe kane marre pjese ne kete teme. Tulipanke duhet te shtohen titujt ne lista kush e mer persiper kete radhe s'jane shume faqe nga 39-45 ahahah. Po pres per ndonje vullnetar :p
Falenderoj te gjitha ata qe kane marre pjese ne kete teme. Tulipanke duhet te shtohen titujt ne lista kush e mer persiper kete radhe s'jane shume faqe nga 39-45 ahahah. Po pres per ndonje vullnetar :p
Po une prandaj e kam lene temen e listes hapur qe te shtoni sa te doni juve ... pastaj i modifikoj une qe te jene uniform me pjesen tjeter ...
Prandaj vullnetaret pranohen po pata kohe do shtoj dhe une ca .
Ballada ime per sot ... se di a e keni degjuar ndonjehere
Embrace - Nature's Law
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"