Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455
Pershendes te gjithe Vajzat e forumit dhe ato qe frekuentojne me shume...........
Tulipanin
Katin
Erian
Balerinen
Agaten
Enyan
Demon
elseen
Bri-Bri
Bleten
Buzen
Enigmen
dhe veten time
me kengen Aretha Franklin - Natural Woman
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Regjistruar: 05/02/2007
Vendbanimi: diku..jashte..pa ty
Mesazhe: 235
Re: per te gjithe ata qe pelqejne anime
Citim:Po citoj ato që tha Balerina sa vite kisha pa e degjuar kete kenge :p
ja ca me ka pasur pelqyer mua..........dikur
Piccoli Problemi di Cuore
edhe un te pershendes balerina
"Come la sua immagine mi perseguita! Che io vegli o sogni, mi riempie tutta l'anima. Qui, se chiudo gli occhi, qui, sulla mia fronte, dove si racchiude tutta la potenza visiva, stanno i suoi occhi neri"
GOETHE
ndërsa kjo këngë ............ vetëm për TY !!!
Il Divo - " Ti Amero "
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
per ty ............napilut
kush e gjen dot ke kam pershendetur do ti blej nje akullore....
"Come la sua immagine mi perseguita! Che io vegli o sogni, mi riempie tutta l'anima. Qui, se chiudo gli occhi, qui, sulla mia fronte, dove si racchiude tutta la potenza visiva, stanno i suoi occhi neri"
GOETHE
nuk di ke te pershendes.....
kujdo qe i vjen per te
qeshur
se un u meka me kete kengen.....
GOETHE
Midis interpretimeve te ndryshme zgjodha kete version te "Up Where We Belong" ....Joe Cocker & Jennifer Warns pikerisht per klipin qe e shoqeron dhe ....qe....