Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mejhone "REHATI"
Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 491 492 493 494 495 496 497 498 499 [500] 501 502 503 504 505 506 507 508 509 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

qeke frikse ti moj ?! ...........jo mo jo
une prandaj te lash qe tu ulje te karrigia e qoshes , nga do dalesh ti ? ske ku lun hiç

sa e mire qeke bo sonte mi .... ( kshu te tha edhe pasqyra ? )

Un frik e jo mer as bohet llaf ahahhahahahahahahaha po menyra si e the,, oret e vona e ke parasysh ti mo ..robi ene shket

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2010 03:42
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Un frik e jo mer as bohet llaf ahahhahahahahahahaha po menyra si e the,, oret e vona e ke parasysh ti mo ..robi ene shket

po qe per at pune shkas mjes drek darke une , orar pa orar po thuj shyqyr qe jena rob tklulturum dhe me edukate dhe ............ presim qe te ikin dritat

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2010 03:45
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Citim:

po qe per at pune shkas mjes drek darke une , orar pa orar po thuj shyqyr qe jena rob tklulturum dhe me edukate dhe ............ presim qe te ikin dritat

EEEEEEEEEE dritat ene antaret e upsi dupsi masanej kshu e hot?

Ta qaj hallin se mka djeg vet

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2010 03:47
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:

weeeeeeeee sa kohe kisha pa e degju Bionde , publiko ministera PM , kurre mos ja pafsha mo bojen , do isha akoma me pushime po te ishte per te

[/B]

ne une shume kisha po dje sdi pse mu kujtua kur pashe nje thes me kete gjethen si nga ngjyra nga Lazarati dukej hahahaha tlutem shume mos me shaj koleget se i ngel qefi Sandrit doja ta regjistroja ne forum po kam frike se me del nga rruga e Zotit hahahah

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Dsaok5_KT6k?fs=1&hl=it_IT"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Dsaok5_KT6k?fs=1&hl=it_IT" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2010 03:51
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

paskan bo party ato , pse sthu ti
...vallaji dy hert e para do e ket keq Sandri , pastaj siguro qe do futet edhe ai ne rrugen e krimit

ah kjo Marsida qe na la pa guzhine , pa mobilje ............ pa dhom gjumi paaaaaaaaaa .............

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2010 03:54
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:

vallaji dy hert e para do e ket keq Sandri , pastaj siguro qe do futet edhe ai ne rrugen e krimit
ah kjo Marsida qe na la pa guzhine , pa mobilje ............ pa dhom gjumi paaaaaaaaaa .............

hahahah cke ti se Marsida neser do merret me mobilimin sot line te shijoje fitoren ..Sandri icik si gay prandaj kam frike me e fut ne forum hahahaha ...ku e kam al se me mori malli

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XkSGIN5fNmY?fs=1&hl=it_IT"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XkSGIN5fNmY?fs=1&hl=it_IT" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2010 03:57
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

isha ne vetmi tuj mendu per ty
prej hallit te madh rash ne dashuri...

na myti bora mre, u pallova n'raki
ehh c'paskom le per te vujt Bionde

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2010 04:02
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

me erdhen lajmet nga fisi kishin ik me o ski ...ketu u kalbem nga shiu si mbaroi lost une kam guxim ta shikoj se plasa tu qa apo skam dhe te marten filmin tim te preferuar te 4 po ndihem keq qe tani pa e pare imagjino mas filmit.

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2010 04:08
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

maroi bukur me ti amo e me idem, njoni n toke e tjetri n'qiell
.. hajt mo' , film hesapi

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2010 04:16
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

ku gota ime ?? pse bosh ??

pershnes gjith mejhonen

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/ycMmyQB7MhQ?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/ycMmyQB7MhQ?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2010 04:27
Ora tani: 05:36 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 491 492 493 494 495 496 497 498 499 [500] 501 502 503 504 505 506 507 508 509 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mejhone "REHATI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar