RAIMONDI
Veteran ne forum
Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492
|
Citim: Po citoj ato që tha Niqua
bashkim alibali ashte shkodran zemra
hahahahaahahahahaahahahahaha---Nuri i forumit:.... E kisha fjalen per pjesen ku thua qe kishe nje shoqe te ngushte nga Elbasani--ndaj thashe edhe une qe kam pas shoke nga Elbasani --- .........
--Sa per ate Bacin e di qe eshte shkodran , dhe atehere ka kenduar shkelqyer , por ishin dhe kenget te bukura atehere , edhe muzika e bukur ,edhe ata kompozitoret atehere nja gjenin vendin tamam zerit te Bashkimit , ndaj i dilnin edhe kenget aq te bukura ................, por edhe ai qe drejtonte atehere ishte -si nje movie Star ndaj i bente kenget kaq te bukura saqe edhe sot pas 40 vjetesh ato kenge te mahnisin -
------Ndersa sot..????.. Keta qe drejtojne sot te shemtuar vete por edhe kenget i kane me keq akoma --Ca fituam nga keta ?--- Azgje, vetem shkaterime dhe punojme per stamo dumon --Ja vetem qe na hapen ruget dhe na dhane mundesine te shijojme .......pak mish te huaj loooool --Pse per kete kishim ngel keq ne, a ?--looool hahahahahahahahaha
... E kam degjaur Bashkimin tani ne ca kenge qaramane per dashnine, i del zeri pakez i ...............Lagur--loooooooooooooooooooooool hahahahahaahahahahahahahaha