flm Lela edhe une gjithashtu te pershendes me me te preferuaren kengen tende shqiptare
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Pershendes te gjithe anetaret qe jane Online tani bleta punetore*, Eric Darven*, heathcliff*, katilesha007*, kotka*, lezhjani-82*, tulipani*, ~Enigme~*, si dhe shoqerine time virtuale dhe Reale
Dhe te gjithe Over 30 e forumit me kete kenge
[B]Alphaville - Forever Young
B]
uaaaaa, faleminderit shoqja kryeinxhiniere!
kurse una pershendes gjithe ata qe jane under 30 me
A LA LA LA LA LONG (sa jeni te rinj merreni me long! )
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Regjistruar: 05/02/2007
Vendbanimi: diku..jashte..pa ty
Mesazhe: 235
vetem per ate qe nuk do qe une ti them emrin....
yesterday
yesterday Yesterday Yesterday
"Come la sua immagine mi perseguita! Che io vegli o sogni, mi riempie tutta l'anima. Qui, se chiudo gli occhi, qui, sulla mia fronte, dove si racchiude tutta la potenza visiva, stanno i suoi occhi neri"
GOETHE
Regjistruar: 11/06/2007
Vendbanimi: Diku aty ku drita e ke veshtire te depertoj.......
Mesazhe: 236
vetem per mua.........
Linkin Park - Whered you go (ft Holly Brook)
Vendbanimi: Diku aty ku drita e ke veshtire te depertoj.......
Mesazhe: 236
ju pershendes te gjithve me kete videooooooooooooo
eshte e pa pare. edhe pse nuk me pelqen dhe shume hip hopi
fort minor Remember The Name - Highlight Reel Video