Straniero
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 07/12/2007
Vendbanimi: ne Toke te Allahut(s.b.w.t)
Mesazhe: 442
|
Re: Re: libri i fundit
Citim: Po citoj ato që tha andeta
[QUOTE]Po citoj ato që tha Straniero
[B]LIBRI IM I FUNDIT ESHTE.................S'IKUR TA DIJA..............HAHAHHA.........ESHTE LIBRI(ROMANI) ,,KUJTIMET E NJE GEJSHE" AUTORI ARTUR GOLDEN...............ESHTE ROMAN I BLER NE SHQIPER , DURRES, NE MAJ TE 2007 ISHA NE EKSKURZOIN EDHE E BLEVA.........ME PELQEU PA MASE ,EDHE E KENI EDHE FILM.......
pershendetje straniero kete liber e kam lexuar para 4 vjeteve e e kam rilexuar kete vere,me te vertete i bukur e pastaj te ben te kuptosh me mire cdo te thote geishe...shume njerez e ngaterrojne me prostitute apo mantenute...qe ska te beje fare,dhe filmi eshte i bukur po gjithmone filmat lene te deshirosh para librave,ndjesite qe pershkruhen ne liber eshte e pamundur te mund te thuhen me ane te filmave....
,,KUJTIMET E NJE GEJSHE"
po po ashtu eshte ....................para se ta lexoja kete roman libri me i bukur ishte ,,kodi i da vincit" por ky romani ,,kujtimet e nje gejshe " i doli para...........hahahaha.........
mandej mire thua nuk mund ta marresh ndjenjen ne nje flim sikur ne nje roman........romani te emocionon me teper apo jo.....edhe pse tani e kam blere edhe filmin.....ja kalofsh mire...
vizitoje kete link...edhe qeshu me mua
http://www.forumihorizont.com/showt...9280#post379280
Modifikuar nga Straniero datë 24/02/2008 ora 00:29
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|