__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Mengjes .. 1 gje shkoi me mire se e kisha menduar dhe as nje kenge e tmerrshme e Laura Pausinit s'mundi ta prishi
Gjeja e fundit qe kam shkarkuar : Koha - Kur djalli dashuron nje engjell ... ma kishin dhene me pare por s'degjohej mire ...
kuriozitet : gati ne te gjitha sitet titulli eshte i shkruar : Kur djali dashuron nje engjell kaq e veshtire na u dukerka qe nje djall dashuron nje engjell ?? Me duket se ndodh cdo dite
Tani : Pearl Jam - I am mine
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
10 min me perpara ... se si hyra nga ANG sot dhe vura re qe ishte video e Pirro Cakos ... se kisha pare me pare, jo se e kam te preferuarin tim (preferoj Inven) por kurioziteti eshte se kam shume vjet qe i bej pushimet ne te njejtin vend me ato te dy ... kete vit ndryshova vend thashe s'do ti takoj ....hmmm s'ishte e thene : gati sa nuk u perplasem ne aeroport ...si jane rastesite
Tani ...me mjafton kjo kenga
Bruce Springsteen - Secret Garden
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"