__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Regjistruar: 31/08/2006
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 1525
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Carlos Santana & Buddy Guy
ps: Pak jazz tani......
Wow, Katilesha e tmerrshme paske qene se une nuk e kam pare kete teme por kete kenge kam kohe qe e degjoj...te shkoj ne Montreux Jazz Festival ne Gjeneve eshte enderr. Atje shkojne te miret e me te mireve. Melodite e bukura jane vendosur ketu por keni harruar nje kitarist shume te madh, antik, kitarist jazzi, Wes Anderson. Te krahasosh ate me kitaristet e rinj eshte si te krahasosh Pink me Mozart; s'ka krahasim. Slash eshte i madh fare, pastaj edhe Jimi Hendrix patjeter. Legjendare si i ra kitares ne Woodstock '69 ndersa dy tela i ishin keputur.
Ndersa Santanen e kam pike te dobet. Kete melodi kam shume dite qe e degjoj here pas here: EUROPA.
__________________ Bukë, kripë e zemër të mirë.
Per Balerinen
Jam duke e degjuar tani dhe mendova ta ndaj me ju ne kete teme. Ndonese per dike mund te jete acarues ne keto ore, mua me relaxon goxha dhe me frymezon.
Jimi Hendrix - Sunshine of Your Love - Live Stockholm '69