__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Me dalin lot duke degjuar ket kenge. me kujtohet kur nana e kendonte neper shpi kur pastronte bente punet e shpise! isha i vogel dhe nuk e dija se pse e kendonte ket kenge pa pushim me ze te ulet. kur pjekemi kuptojm shume gjera ne jete! atehere kur ajo e kendonte kishte pak vite qe i kishte vdekur djali 7-8 vjec, vellai im. une kam qene i vogel dhe nuk mbaj mend shume, por imagjinoj vujtjet shpirtrore te nenes time dhe babes...
do ishte vertet tragjedia/mekati me i madh per nje femije te kaloje gjithe jeten pa ia ditur prinderve vlerat dhe vujtjet shpirtrore qe kane kaluar.
Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957
Une njehere e nje kohe zgjohesha me kete kenge:
Kisha bere nje cd vetem me kete kenge dhe e vija ne stereo duke e perdorur stereon si zile!
Kisha nje dritare super te madhe te drejtuar nga lindja dhe persianet i mbaja mbyllur... sapo me qeshte Madlib ne fillim te kenges hapja dritaren dhe dielli pushtonte dhomen...
...sot pas shume kohesh e kam ridegjuar
__________________ It is in truth not for glory, nor riches, nor honours that we are fighting, but for freedom - for that alone, which no honest man gives up but with life itself.(Declaration of Arbroath)
There's misery! and there's more misery! and there's some more! and more, and more!! and then starts all over again! with more and some more, and more and more and more! and then somewhere in that area i come in...!!!
if you know how to express your misery, you just might not have a clue what it really means...!
and that's where i been for about as mush as i can remember...
i will smile though! once again! for the simple reason, that i don't fucking know why!!!!!!!