ka ron gripi andej o Piktor ? degjova se paske qen semure - tkalume dhe
jaaaaaaaaaa qekon per jete note demek , gezuar Al
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
- kush vjen n'lokal e ka te pagujtme nji porosi ( perjashto Lostin ) qe eshte Senatore a vita .
Tavolina afer banakut osht e rezervume per ......
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
tavolina osht komplet e jotja Bionde , edhe ate pijen e forte e ke nga lokali .........
po ky njoni kush asht ?
............ a mi sqaro kto gjona ma mire ne piste ?
pare pare po na çmen ti fare
pare pare per ty vdesin gocat lozonjare
te martume qofshin a beqare ........
ohhhhhhhhhhhhh oh oh
Bashkangjitje: images.jpeg
Ky file është shkarkuar 12 herë.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Du t'mulohem me dollare sonte
kto te bojn dam ?? apo nuk mjaftojn ??